Alternativa Forum

Primjer afirmacija

Ovo je diskusija na temu Primjer afirmacija u podforumu Afirmacije
AFIRMACIJE Svakim danom na svaki način postajem sve bolji, bolji, bolji ...

Natrag   Alternativa Forum > Alternativna medicina > Samoiscjeljenje > Afirmacije

Alternativa Forum


Afirmacije Oblikujte Vaš način razmišljanja i pogled na svijet

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 02-11-09, 23:32   #1
Super Moderator
 
zoricab's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Srbija
Postovi: 22,098
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
Clapping Primjer afirmacija

AFIRMACIJE

Svakim danom na svaki način postajem sve bolji, bolji, bolji

Sve postižem lako i bez napora

Ja sam izvanredna osoba puna raspoloženja i ljubavi

Svi problemi su mi rešeni

Život mi se odvija u savršenstvu

Imam sve što mi je potrebno da bih uživao u sadašnjosti

Ja sam gospodar svog života

Sve što mi je potrebno je već unutar mene.

Savršeno učenje mi je u srcu.

Ja sam celovit i savršen u sebi

Volim i cenim sebe onakvog kakav jesam.

Prihvatam sva svoja osećanja kao deo sebe.

Volim da volim i da budem voljen

Što više sebe volim, to više imam ljubavi da podarim drugima.

Ja sada slobodno dajem i primam ljubav.

Ja sada u svoj život privlačim odnose pune sreće, zadovoljstva i ljubavi.

Moji odnosi sa (NN) svakim danom postaju sve srećniji i sadržajniji.

Sada imam savršen, zadovoljavajući i dobro plaćen posao.

Volim svoj posao i bogato sam nagrađen, kreativno i finansijski.

Ja sam otvoren kanal kreativne energije.

Ja sam dinamično samoizražajan.

Uvek komuniciram jasno i efektivno.

Sada imam dovoljno vremena, energije, znanja i novaca da ostvarim sve svoje želje.

Ja sam uvek na pravom mestu u pravo vreme, uspešno angažovan na pravoj delatnosti.

Sasvim je ispravno da imam sve što želim !

Univerzum je bogat i u njemu ima dovoljno za sve nas.

Bogatstvo je moje prirodno stanje. Ja ga sada prihvatam !

Beskrajna bogatstva sada postaju deo mog života.

Svakim danom postajem sve bogatiji.

Što više dajem drugima, to više primam, i utoliko se osećam srećnijim.

Ispravno je da se provodim, i to i radim.

Ja sam opušten i uravnotežen. Imam dovoljno vremena za sve.

Sada uživam u svemu što radim !

Osećam se srećnim i zadovoljnim samo što sam živ.

Ja sam izvanredno zdrav, i zračim lepotom !

Spreman sam da primim sve blagoslove ovog bogatog univerzuma !

Sve mi dolazi lako i bez napora.

Imam izvanredan posao sa izvanrednom platom. Činim izvanredne usluge na izvanredan način.

Beskrajno svetlo unutar mene sada daje savršene rezultate u svakoj fazi mog života.

Svetlo unutar mene stvara čuda u mom životu sada i ovde.

Zahvaljujem za savršenu obnovu u mislima, telu, finansijskim stvarima,
i u svim mojim odnosima.

Sve što postoji sadadeluje za dobrobit mog života.

Sad sam u skladu sa višim planom svog života.

Sada priznajem, prihvatam i poštujem viši plan svog života, onako kako mi se korak
po korak otkriva.

Sada zahvaljujem za svoj život pun zdravlja, bogatstva, sreće, i savršenog samoizdržavanja.

Obratite pažnju na sledeće:
- Uvek izražavajte afirmacije u sadašnjem vremenu, a ne u budućem. Nemojte reći "Dobiću dobar posao", već radije recite " Ja sada imam dobar posao". Ovim ne lažete sebe; time samo priznajete činjenicu da se sve najpre stvara na mentalnom planu, pre nego što se pokaže u objektivnoj stvarnosti.
- Uvek izražavajte afirmacije na najpozitivniji mogući način. Potvrdite uvek ono što stvarno želite, a ne ono što NEŽELITE. Nemojte reći, npr "Ja više ne kasnim", nego " Ja ustajem na vreme i pun energije, odmoran i čio idem na posao". Ovim osiguravate da sami kreirate najpozitivniju moguću mentalnu sliku. Ukoliko ipak morate da pozitivne izrazite negativnom, propratite je jednom uopštenom pozitivnom.
- Uopšte uzev, što su afirmacije jednostavnije i kraće, to su efikasnije. Jer afirmacije treba da budu jasan izraz koji prenosi jak osećaj; što više osećanja prenosi, to će utisak na vaš um biti veći.
- Uvek birajte afirmacije koje smatrate da su "prave" za vas. Ono što koristi nekom ne mora da znači da će koristit vama. U svakom slučaju afirmacija treba da vam da pozitivan, širokogrud, oslobađajući i potporni osećaj. Zato birajte i menjajte reči dok ne dobijete pravi osećaj, jer u početku postoji početni otpor našeg ega na promene i sazrevanja.
- Uvek imajte na umu da uvek kada radite afirmacije da stvarate nešto novo i sveže. Nemojte ništa prepravljati, to što želite to već postoji.
- Namena afirmacija nije da izmenite nešto ili vaša osećanja, vi ustvari želite da iskusite "ona" dobra, tj ona druga koja niste iskusili koja će vam poslužiti da oformite novi stav prema životu.
- Kada koristite afirmacije pokušajte da stvorite osećaj vere da one mogu biti stvarne. Ukoliko se sumnje, otpori ili negativne misli nađu na putu afirmacijama, uradite jedan od procesa čišćenja ili proces pisanih afirmacija, o čemu će biti reči kasnije. Bitno je da afirmacije ne izgovarate formalno, pokušajte da steknete osećaj da zaista posedujete moć da stvorite tu realnost ( koju u stvari i posedujete !) Ovo će znatno uticati na njihovu efikasnost.
Afirmacije se mogu izgovarati i same za sebe nezavisno od vizuelizacije. Takođe, afirmacije su najmoćnije i najinspirativnije kada obuhvataju spiritualne stvari i priznanje unevarzalnog izvora stvari, evo nekih :
Božanska ljubav se sada izražava kroz mene da bi ovo stvorila.

Beskrajna ljubav u meni sada stvara čudesa u mom životu.

Ja sam jedno sa svojom višom prirodom i posedujem beskrajne stvaralačke moći.

Moje više biće me vodi u svemu što radim.

Beskrajna inteligencija živi u meni i pojavljuje se u svetu oko mene.

Beskrajna svetlost me okružuje, beskrajna ljubav me otvara, beskrajna snaga teče kroz mene.

Gde god sam ja, tu je i Univerzum, i sve je dobro !


Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!Podijeli post!


Zadnja promjena:
zoricab je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
-Sač- (12-04-10), alina (18-10-10), dido (06-05-15), Dražen-Zgb (16-11-09), Malina (16-03-11), mario53 (29-09-11), nara (01-12-09), Spring (02-11-09), tessa (13-11-09), van_chofi (01-10-10)

Nepročitano 10-11-09, 22:51   #2
New member
 
Juna's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Postovi: 2
Juna will become famous soon enoughJuna will become famous soon enoughJuna will become famous soon enoughJuna will become famous soon enoughJuna will become famous soon enoughJuna will become famous soon enough
Zadani

U potpunosti razumem svoju svrhu. Moje biće je večno. Ovde sam s Božanstvenim razlogom. Posmatram sebe očima Boga. Svojim postojanjem veličam Boga. Razumem svoj značaj. Delujem sa svesnošću i savesnošću. Pratim svoju najuzvišeniju misao o sebi. Moje misli su svete. Moja dela su sveta. Pročišćena sam. Gledam na Božanska dela ljudi i takva i činim. Vreme mi služi i ne ograničava me. Ja prihvatam i razumem svoje večno bivanje. Svaki trenutak je večnost. Uvek su mi prioritet dela za večnost. Izoštravam čula da svaki trenutak gledam kao sve što postoji. Shvatam svoju ulogu u večnosti. Svaki trenutak ispunjavam večnošću i on mene ispunjava prosvetljenjem. Spuštam svoje nebo na svoju zemlju. Ne čekam neki drugi život da bih otkrila raj. Život je veliki. Moje biće je bezgranično. Stvaram neprestano. Sve što radim radim najbolje što mogu jer to moje večno postojanje zaslužuje. Vodim i vođena sam. Svedočim i osvedočena sam. Sve je Bog i ničega nema osim Boga. Moja svaka misao je ljubav. Moja svaka reč je ljubav. Svaki čovek je Božje dete. Sve se odvija na način koji je u skladu sa Božjim planom. Ja sam na pravom mestu u pravo vreme. Divim se čudima života. Svaki trenutak je savršen i neusiljen. Svedočim ljubav voleći. Svedočenje ljubavi je zahvalnost. S osmehom ljubavi plenim sva srca da se otvore. Svaki čovek kom pružim uvid u svest o ljubavi je možda ponovo probuđen za ljubav i život. Kad u drugima gledam ljubav ja istovremeno osećam ljubav. Kad osećam ljubav ispunjena sam. Svesna sam Božje ljubavi. Okružena sam i zaštićena svetlom ljubavi. Koncentrišem se na ljubav zahvaljujući joj u svemu. Prošlost blagosiljam ljubavlju i sa zahvalnošću posmatram mesto na koje me je dovela. Sada je najbolje vreme. Sada sam bolja nego ikad pre. Ja te volim – kažem nečujno svima, a Bog mi odgovara – Hvala. Istražujem jedinstvenost lepote u svemu. Zahvaljujem za neponovljivu lepotu svakog trenutka. S ljubavlju vodim računa o sebi.Razmišljam o tome šta sam prevazišla i ka čemu želim da se usmerim sada. Ja volim život. Puna sam života. Život, to je kad u svemu vidiš značaj. Moj život je baš meni posvećen i zato sam zvezda svog života. Volim svaki sekund svog čarobnog života. Nabrajam blagoslove svog života i sve više ga volim. Nabrajam svoje uspehe i blagosiljam život. Govorim pohvalno i afirmativno o svom životu s puno ljubavi. Srećna sam što živim baš u ovom vremenu. Osećam savršenost svega. Zahvalna sam za svoje godine. Osećam veliku zahvalnost i ljubav prema svim oblicima života. Imam poverenja u život. Razumem magiju života. Koristim sve mogućnosti koje mi život pruža. Svesno donoseći odluke o svom životu ja pokazujem da ga volim. Udišem život i punim se radošću i snagom. Slavim život. Pevam životu. Talasi života me nose uvek na novo uzbudljivo mesto mog Sopstva. Život, to je rast. Život mi neprestano pokazuje kako sam divna. Obezbeđujem svom telu sve što će ga učiniti životnijim. Obezbeđujem svom duhu sve što će ga učiniti vedrijim. Obezbeđujem svom umu sve što će ga navesti da pozitivno misli o životu. Gledam samo emisije i programe koji pohvalno i afirmativno govore o životu. Čitam afirmativne knjige. Razgovaram i družim se sa ljudima koji vole život. Usklađena sam sa sopstvenim Božanskim planom. Prihvatam mesta, ljude i događaje kao dar za svesnost. Prihvatam život kao dar svesnosti. Ja postojim jer je to Božji plan, a Bog ne pravi greške. Ne opirem se životu. Ne opirem se čaroliji koja se neprestano dešava. Gledam okolinu i čitam znake. Svaki događaj ima veliki značaj za moj razvoj i divno je kad sa svesnošću o tome mogu da zahvaljujem na svemu. Puštam život da se odvija i svedočim njegovu božanstvenost.

Zadnja promjena:
Juna je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
dido (06-05-15), zoricab (24-11-09)
Nepročitano 30-11-09, 17:58   #3
Old member
 
afilic's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 101
afilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to behold
afilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to behold
Pošalji poruku preko Skype™ za afilic
Zadani

Hvala vam na ovim prekrasnim afirmacijama.
Mi također koristimo afirmacije koje podupiru određenu lekciju i pomažu usvajanju određenog sadržaja. Osim učestalog ponavljanja afirmacija, postoji jedan vrlo efikasan način njihova ugrađivanja u podsvijest, a to je pisanje afirmacija. Uzmite jednu afirmaciju i pišite ju 10 do 20 puta dnevno kroz sedam dana. To je dovoljno da se afirmacija "ugradi" u podsvijest. Zašto pisanje?

Zato što na taj način uključujete um koji ponavlja afirmaciju, oči koje prate što je zapisano i ruke koje zapisuju afirmaciju. Još je bolje ako je pri tome glasno izgovarate. Onda uključujete proizvodnju zvučne vibracije i slušanje iste. Vrlo moćno.

Uz to ćete, sasvim sigurno, popraviti svoj rukopis.


www.tt-program.com
Transcendence Technology - program za osobni razvoj.Podijeli post!

afilic je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
dklikic (20-02-10), minjabg (01-12-09), zoricab (30-11-09)
Nepročitano 30-11-09, 22:40   #4
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by afilic Pogledaj Post
Osim učestalog ponavljanja afirmacija, postoji jedan vrlo efikasan način njihova ugrađivanja u podsvijest, a to je pisanje afirmacija. Uzmite jednu afirmaciju i pišite ju 10 do 20 puta dnevno kroz sedam dana. To je dovoljno da se afirmacija "ugradi" u podsvijest.
Ovo je odličan savjet.
Također tokom ponavljanja afirmacija možemo koristiti vizualizaciju.

Spring je offline   Reply With Quote
Spring, hvala ti na korisnom postu!
zoricab (30-11-09)
Nepročitano 30-11-09, 22:48   #5
LIK
←↑→↓
 
LIK's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Tko zna
Postovi: 3,195
LIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond repute
LIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond repute
Zadani

Današnji život je ipak ubrzan pa me zanima postoji li kakva kratica ili se može samo jedna afirmacija pisati u 7 dana ?
LIK je offline   Reply With Quote
Nepročitano 30-11-09, 22:54   #6
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by LIK Pogledaj Post
Današnji život je ipak ubrzan pa me zanima postoji li kakva kratica ili se može samo jedna afirmacija pisati u 7 dana ?
Zašto samo jedna? Ja uvijek radim 20-ak afirmacija istovremeno.

Spring je offline   Reply With Quote
Spring, hvala ti na korisnom postu!
LIK (30-11-09)
Nepročitano 30-11-09, 22:56   #7
LIK
←↑→↓
 
LIK's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Tko zna
Postovi: 3,195
LIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond repute
LIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond reputeLIK has a reputation beyond repute
Zadani

Mislio sam tako jer je gore navedeno uzmite jednu afirmaciju.

Očito sam krivo shvatio
LIK je offline   Reply With Quote
Nepročitano 30-11-09, 23:08   #8
Super Moderator
 
zoricab's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Srbija
Postovi: 22,098
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
Clapping

Citat:
Originally Posted by Ramya108 Pogledaj Post
Zašto samo jedna? Ja uvijek radim 20-ak afirmacija istovremeno.


Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!Podijeli post!

zoricab je offline   Reply With Quote
Nepročitano 01-12-09, 09:02   #9
Old member
 
afilic's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 101
afilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to behold
afilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to beholdafilic is a splendid one to behold
Pošalji poruku preko Skype™ za afilic
Zadani

Citat:
Originally Posted by LIK Pogledaj Post
Današnji život je ipak ubrzan pa me zanima postoji li kakva kratica ili se može samo jedna afirmacija pisati u 7 dana ?
Naravno da možete uzeti više od jedne afirmacije. Mi, uglavnom, radimo jednu po jednu, ali naš program traje 6 mjeseci i ne zasniva se sam na afirmacijama.

Potoji i prečac, odnosno, brži način usvajanja afirmacija. Zapravo, postoji više njih. To su subliminaln video, subliminalni audio, obični video, obični audio, i alfa audio. Meni osobno je najdraži alfa audio.


www.tt-program.com
Transcendence Technology - program za osobni razvoj.Podijeli post!

afilic je offline   Reply With Quote
Nepročitano 02-12-09, 00:00   #10
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
To su subliminaln video, subliminalni audio, obični video, obični audio, i alfa audio.
Ovo je jako zanimljivo. Možeš li napisati više o tome?

Spring je offline   Reply With Quote
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 04:28 sati.
Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0