Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Antiparazitni Program (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/)
-   -   Iskustva s antiparazitnim programom (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/19-iskustva-s-antiparazitnim-programom.html)

magdas 12-02-11 12:24

bok svima!
ja sam na APP vec 20ak dana, jucer sam ono sve, ne jela/pila poslije 2, gorka sol, grejp, maslinovo i danas ujutro nakon sto sam popila zadnju casu gorke soli imam proljev neprestano, al nis drugo ne izlazi, uglavnom voda ! jel to normalno il kak?

:thanks:

Mara 14-02-11 02:10

Jesi dobro pogledala? :) I ja sam imala proljev skoro cijeli dan, mislim da je to normalno. Al sam odvalila brdo stijena i kamenja :-D Možda kod tebe može biti samo to da nemaš baš šta za odvalit. (Ne znam zasto, ali mi se sviđa ova riječ 'odvalit'. :-P )
No prepuštam to stručnijima...

btw, ostalo mi još 10tak dana APP-a a prvi bitan rezultat već je tu - nestala mi bradavica na peti, koju sam imala godinu i pol dana i bila na 7-8 krioterapija bez rezultata. U 12.mj upitah dermatologicu: 'oprostite, da li postoji možda još neki način, izunutra, da si pomognem u otklanjanju tog virusa uz krioterapiju...' bla bla, i žena me prekine prije kraja sa odgovorom: 'Ne, ne ,ne. Ne postoji nikakav drugi način osim ovog. Odite kod sestre da vas naruči za sljedeći put, doviđenja.' Htjela sam se početi smijati, al ajd, uzalud. Ubrzo nakon toga naletih na info o APP, to je bilo to šta sam tražila, i u samo mjesec dana veruca je ošla. I lice mi je čišće i nekako mi je baš fino.:) Uf kako mi nekad dođe da tim krutim doktorima kažem svašta. (ne mislim općenito na sve doktore, da se ne bi netko naljutio, nego samo na one koje su 'vaki kao ova moja derma)

magdas 15-02-11 00:12

ah ti doktori...uvijek najpametniji na svijetu ;) ma imala sam poslije, i sljedeci dan, haha odvalila :)

bettyboop 16-02-11 16:40

hej drustvo:smile_hi:
pisala sam tamo na cisenju jetre ali sam onda skuzila da bolje da napisem ovdje jer sam pod AP programom.

kod mene je sve bilo dobro, nisam imala nikakve mucnine, pijenje epsom soli i ulja sa grejpom uopce nije bilo gadno kako su to neki drugi dozivjeli. jedino sto je mene mucilo je bila ZEDJ. kako u uputama stoji da se iza 14 sati ne smije ni jesti ni piti pretpostavila sam da se ne smije ni voda piti, i to me je mucilo. bila sam zedna i usta su mi bila stalno suha tako da sam u par navrata uzela sasvim male gutljajice vode.

da li vi drugi pijete vodu za vrijeme ciscenja? :confused-smiley-013

slijedeci dan sam imala dijareju kako se i ocekuje ali nikakvih bolova niti popratnih neugodnosti. svaki put je bilo malih zelenih grumencica, onako mozda 10-tak svaki put, a posjetila sam toalet mozda oko 10-tak puta.

to nisu nikakvi kamencici vec grumencici sasvim mekani koji se lako zgnjece. voljela bih znati tocno od cega se sastoje. neki protivnici ove metode tumace da su to grumencici koji se stvaraju od maslinog ulja i grejpa u nekakvoj reakciji u probavnom traktu :confused-smiley-013. medjutim meni ce ipak biti vazniji sveukupni rezultat ovog svega, tj da li cu se rijesiti nekih simptoma koje imam i zbog kojih sam krenula sa AP, a to cu moci reci tek kad AP i drugo ciscenje jetre bude gotovo.

koliko dugo se moze (ili treba) provoditi ciscenje jetre i u kojim razmacima? da li do momenta kad vise nema nikakvih grumencica, je li to onda znak da je jetra ociscena?
:thanks:

nuna007 20-02-11 19:43

Sve mislim da mi je potreban antiprazitni program, em imam problema sa zeludcem em sam stalno nesto prehladjena. Sta je potrebno za njega. Nasla sam neki broj gde prodaju samo tinkturu od crnog oraha.

Spring 23-02-11 21:56

Citat:

Originally Posted by bettyboop (Post 69617)
okej, a moze li na kakav drugi nacin ojacati tu svoju jetru?

Da. Uz pomoć proizvoda Liver Aid.

Spring 23-02-11 21:59

Citat:

Originally Posted by nuna007 (Post 72847)
Sve mislim da mi je potreban antiprazitni program, em imam problema sa zeludcem em sam stalno nesto prehladjena. Sta je potrebno za njega. Nasla sam neki broj gde prodaju samo tinkturu od crnog oraha.

Nuna, nemoj kupiti samo tinkturu, jer će ti trebati i pelin u kapsulama i klinčić. Imaš gotovi proizvod ovdje, na akciji je.

Spring 23-02-11 22:01

Citat:

Originally Posted by bettyboop;72382

[B
koliko dugo se moze (ili treba) provoditi ciscenje jetre i u kojim razmacima? da li do momenta kad vise nema nikakvih grumencica, je li to onda znak da je jetra ociscena?[/b]
:thanks:

Ne preporučujem čišćenje jetre više od 4 puta godišnje. 2 puta u proljeće, 2 puta u jesen.

Spring 23-02-11 22:03

Citat:

Originally Posted by magdas (Post 71653)
bok svima!
ja sam na APP vec 20ak dana, jucer sam ono sve, ne jela/pila poslije 2, gorka sol, grejp, maslinovo i danas ujutro nakon sto sam popila zadnju casu gorke soli imam proljev neprestano, al nis drugo ne izlazi, uglavnom voda ! jel to normalno il kak?

Proljev je normalna pojava. Izaći će i kamenčići, ako ih ima.

Brunolina 22-03-11 15:56

Evo da se i ja javim da uzimam APP već 2tjedna - tegoba nemam nikakvih. Jako se veselim čišćenju jetre :smile_bigsmile:
Javim daljnja iskustva.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 15:00 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0