Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Antiparazitni Program (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/)
-   -   Iskustva s antiparazitnim programom (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/19-iskustva-s-antiparazitnim-programom.html)

Spring 06-10-09 22:07

Citat:

Pozdrav svima koji imaju pozitivna iskustva sa "antiparazitnim čišćenjem".
Imam dva sina, jedan 14, drugi 11 godina i imaju povećan kolesterol i trigliceride. Probali smo prehranom, ali to je za djecu preveliko odricanje i uspjeli smo donekle to rješiti, međutim nakon nekog vremena postala sam liberalnija jer mi je teško kao majci zabranjivati nekakvu hranu koju jako vole a nebi smjeli jesti. Kod starijeg sina se normaliziralo jer se intenzivnije bavi sportom, ali kod mlađeg je ostalo povišeno. Da li bi terapija antiparazitskog čišćenja pomogla i da li postoje kakve nuspojave ili štetnosti kod djece. Molila bih ako netko ima iskustva s tim.
Zahvaljujem,pozdrav.
Imamo puno recepata za kolesterol ovdje:

http://www.alternativa-forum.com/bol...da-u-krvi.html
http://www.alternativa-forum.com/ate...oskleroze.html
http://www.alternativa-forum.com/kal...ijabetesa.html

Također preporučujem da pročitaš ovo:


http://www.alternativa-forum.com/lij...lesterolu.html

Antiparazitni program možeš nabaviti ovdje:

Alternativa za Vas
Antiparazitni program

Antiparazitni program nije štetan i djeca ga mogu uzimati, ako je to potrebno.

Lijep pozdrav!
:AF2Flowerstulips002

zdenka 07-10-09 18:12

trigliceridi
 
Hvala Ramy-ja ......:thanks:.
Nadam se da ću nešto pronaći. Jedino bih voljela da mi se netko javi tko je koristio (recimo djeca) taj antiparazitni program i svjedočio mi pozitivno iskustvo.

Medicandy 15-10-09 07:42

Citat:

Originally Posted by zdenka (Post 12059)
:help:


Pozdrav,
Gdje si nabavila antiparazitni program?


:sorry:
Oprosti na dužem odsutstvu - naručila sam ga preko neta, stigao poštom - preuzimanje na pošti, i plaćanje pouzećem

http://www.alternativa-za-vas.com/pa....html#narudzba

Sada ti je snižena cijena ukoliko se ne varam

vata 21-11-09 13:58

baš mi je drago što sam naišla na vas i što pišete o antiparazitnom programu. pred koji mjesec sam razmišljala o tome da ga nabavim, ali sam na kraju sve odgodila zbog toga jer sam pročitala da ovaj antiparazitni program o kojem pišete ne rješava sve parazite nego nekih 50% i da je uz ovaj program potrebno koristiti i zapper :confused-smiley-013

vidim da ste vi koristile samo antiparazitni program i da je super djelovao i sad sam malo zbunjena...i sve si mislim da čak i da ovaj antiparazitni program samostalno sredi 50% malih gadova i to je odlično:AF2Flowerstulips002
imate li možda vi sličnih informacija? :00020116:

Spring 22-11-09 13:33

Citat:

Originally Posted by vata (Post 16376)
baš mi je drago što sam naišla na vas i što pišete o antiparazitnom programu. pred koji mjesec sam razmišljala o tome da ga nabavim, ali sam na kraju sve odgodila zbog toga jer sam pročitala da ovaj antiparazitni program o kojem pišete ne rješava sve parazite nego nekih 50% i da je uz ovaj program potrebno koristiti i zapper

Jako čudno. Tko ti je to rekao? :smile_surprised: Vjerojatno čovjek, koji je htio zaraditi na tebe, tako da proda i jedno i drugo.

Antiparazitni program uništava više od 100 vrsta parazita (prema dr. Clark). Možda imaš u svome tijelu 5 vrsta parazita, a možda 2000 (što je skoro nemoguće).

Vjerujem, da će antiparazitni program riješiti sve, ili skoro sve. Zapper nije ništa bolji on antiparazitnog programa, čak i lošiji. Zapper uništava paraziti samo u krvi. Antiparazitni program uništava paraziti u cijelom tijelu!

Naravno da je bolje koristiti i jedno i drugo, ali po meni antiparazitni program je sasvim dovoljan.:smile_sun:

zoricab 22-11-09 13:39

Ja bih samo da dodam, da je najefikasnija kombinacija antiparazit programa i Zappera!

Ali antiparazit program izbacuje parazite u sva tri stadijuma (larva, mlada jedinka, polno zrela jedinka) dok Zapper ne može da uništi stadijum larve!!! Tu pomaže samo klinčić (karanfilić), kao jedan od tri sastojka parazit programa (pelin i crni orah)!

Veliki pozdrav

vata 22-11-09 22:50

informaciju sam pročitala na netu kao iskustvo jedne cure koja je iskuštala ovaj antiparazitni program. i možda nisam dovoljno jasno napisala, ali nije bilo govora o tome kako ovaj antiparazitni program nije ok, upravo naprotiv:smilie_smile:
jedva čekam da se dočepam koje kune pa da se dragi i ja riješimo neću-ni-pomisliti-čega:thumbs:
:thanks:
i samo još jedno pitance (sorry ako nisam dovoljno pažljivo čitala), da li se ovaj program može jedino naručiti i primiti poštom ili postoji neka trgovinica gdje ga osobno mogu kupiti? :applause:

Spring 23-11-09 12:59

Na žalost, za sada se može naručiti samo poštom.

Nensy 03-12-09 12:01

iskustva s antiparazitnom terapijom
 
Moja kći boluje od psorijaze. Čitala sam da psorijaza ima veze sa radom jetre. Isprobavale smo i alternativne metode liječenja, kao i ove klasične medicine. Zanima me ima li tko iskustva, ima li veze antiparazitski tretman liječenja i čišćenje jetre sa psorijazom? Za sina (13 god. koji ima astmu) sam naručila da mi izrade i pošalju antiparazitski program, pa me interesira bi li to bilo učinkovito i kod kćeri koja se pati s psorijazom.
:help:

zoricab 03-01-10 13:16

Citat:

Originally Posted by Nensy (Post 17714)
Moja kći boluje od psorijaze. Čitala sam da psorijaza ima veze sa radom jetre. Isprobavale smo i alternativne metode liječenja, kao i ove klasične medicine. Zanima me ima li tko iskustva, ima li veze antiparazitski tretman liječenja i čišćenje jetre sa psorijazom? Za sina (13 god. koji ima astmu) sam naručila da mi izrade i pošalju antiparazitski program, pa me interesira bi li to bilo učinkovito i kod kćeri koja se pati s psorijazom.
:help:

Draga Nensy,

za bilo kakav savet, moram znati koliko ti ćerka ima godina?:smile_nod:
Evo ovde imaš iskustva u lečenje psorijaze,

http://www.alternativa-forum.com/psorijaza/

ali pošto je dete u pitanju, javi se pa ćemo se dogovoriti šta je najbolje u vašem slučaju!

Veliki pozdrav:00020116:


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:43 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0