Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Antiparazitni Program (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/)
-   -   Iskustva s antiparazitnim programom (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/19-iskustva-s-antiparazitnim-programom.html)

Kumar 26-02-09 09:13

Iskustva s antiparazitnim programom
 
Moram priznati da mi je trebalo dugo vremena da shvatim da bi i ja trebao uzeti antiparazitni program. Nisam nešto boležljiv čovjek, i mislio sam da je to samo za bolesne. Vjerovao sam da u mom tijelu nema parazita. Na kraju kada sam napravio antiparazitno čišćenje oduševio sam se učinkom, i shvatio da moje tijelo i nije baš tako čisto kako sam mislio. Posebno sam bio zapanjen učinkom čišćenja jetre, zaista je jako puno kamenca pomiješanog sa kolesterolom izašlo van. Preporučio bi da svatko bio zdrav ili bolestan napravi bar jedanput godišnje čišćenje od parazita.:smile_nod:

zoricab 27-06-09 23:18

Slažem se Kumar sa tobom!:smile_sun:

Citat:

Preporučio bi da svatko bio zdrav ili bolestan napravi bar jedanput godišnje čišćenje od parazita.
Veliki pozdrav:AF2Flowerstulips002

sonky 19-08-09 12:29

Dr. mi je rekao da ću zbog iznimno jake alergije morati piti ketotifen do kraja života. Kad sam shvatila da zap.medicina samo olakšava simptome, a ne liječi bilo mi je jasno da moram ići dalje. Vjerovali ili ne da sam poboljšanje osjetila drgug dana čišćenje. U popodnevnim satima otišla sam u šetnju i u čudu i sa odušeljenjem propješačila sam veću uzbrdicu bez napadaja kašlja i gušenja.

Spring 26-08-09 14:15

Citat:

Originally Posted by sonky (Post 8448)
Dr. mi je rekao da ću zbog iznimno jake alergije morati piti ketotifen do kraja života. Kad sam shvatila da zap.medicina samo olakšava simptome, a ne liječi bilo mi je jasno da moram ići dalje. Vjerovali ili ne da sam poboljšanje osjetila drgug dana čišćenje. U popodnevnim satima otišla sam u šetnju i u čudu i sa odušeljenjem propješačila sam veću uzbrdicu bez napadaja kašlja i gušenja.

:thumbs::applause::applause::applause:

sonky 27-08-09 06:42

nova sam na forumu i ako sam dobro shvatila moje ste riječi stavili pod citat. Velika mi je čast i puno vam hvala. Kad ću imati više vremena napisat ću vam svoje iskustvo detaljnije. Vrlo je neobično i iznimno sam ponosna što sam svom vrlo poznatom specijalistu dokazala da nisam čudan i vrlo težak slučaj. Na žalost nije mi mogao puno pomoći usprkos njegovim titulama.

Medicandy 10-09-09 11:01

Bok, i ja sam nova i htjela sam podijeliti sa vama moje iskustvo sa antiparazitnim programom
Nakon nekoliko neuspješnih liječenja probavnih potreškoća, erozija na jednjaku, par kolono+gastroskopija (na koje doktori šalju po defaultu u nadi da će se riješiti ''hipohondričnih'' pacijenata) odlučila sam uzeti antiparazitni program i pokušati riješiti sama problem
Uz to, ponavljenje gin. upala navelo me na to da mi je zapravo potrebno počistiti cijeli organizam

Sada sam u tjednu nakon prvog čišćenja jetre kojeg sam radila prošli vikend, osjećam se odlično, lakše i rasterećeno. Same kapsule i kapi dobro podnosim pri uzimanju, jedino što ih trošim na poslu pa nekoliko min. nakon uzimanja imam zadah po pelinu na koji se moje kolege samo nasmiju....
Osim toga, jednom (u drugom tjednu) sam imala jaku jaku glavobolju koja se razvila neposredno nakon uzimanja terapije. Završila sam doma, u krevetu, sa najjačim bolovima koje sam do sada osjetila u području glave i nisam se imala snage dignuti do drugog dana ujutro. Malo sam se spaničarila no poslije sam shvatila da je to pozitivno jer se zapravo nešto pokrenulo te je vjerojatno glavobolju izazvala iznenadna navala toksina :smile_nod:
Uz puno vode došla sam sebi i drugi dan normalno nastavila sa svime
Any thoughts??? jel netko imao slična iskustva

sonky 10-09-09 13:40

I ja imam problema sa želudcem. Nakon antiparazitnog programa nemam više H.pylori nakon dobrih 15 godina koliko znam. Doduše i dalje me muči gastritis i bruh na jednjaku koji je nastao nakon užasnih napadaja kašlja i danonoćnog povračanja izazvanih alergijom.Nakon čišćenja osjećala sam bol ili više pećenje u području jetre, ali to se sa vremenom smirilo. Isto tako primjetila sam da kad uzimam citrofit imam bolove u bubrezima pa ga uzimam sa oprezom. Što se tiče čišćenja to nisu bili kamenci do 3 već više od 5 cm i to u abnormalnim količinama. Moj komentar je bio: Ja sam hodajuća vreča za smeće. Uglavnom rezultati su izvrsni.Svjesna sam da od jedne kure ne mogu izliječiti sve što se nakupljalo godima zato planiram u proljeće sve ponoviti. Jednostavno se osjećam kao da sam smršavila 100 kg. Zanima me i da li imaš mučnine i povračanje u noći čišćenja. Ja sam predpostavljala da je to zbog mog želudca.

Spring 10-09-09 15:02

Drago mi je da ste napravili čišćenje od parazita, i da su rezultati bili dobri. :AF2Flowerstulips002:thumbs:

Citat:

Nakon čišćenja osjećala sam bol ili više pećenje u području jetre, ali to se sa vremenom smirilo.
Ako imaš puno kamenaca, to ne može sve izaći sa jednim čišćenjem. Često se dešava, da tokom čišćenja jetre kamenci se pomaknu. Zbog toga možeš osjetiti bol. Potrebno je napraviti još nekoliko čišćenja jetre, da izađu svi kamenci.

Citat:

Zanima me i da li imaš mučnine i povračanje u noći čišćenja. Ja sam predpostavljala da je to zbog mog želudca.
To nije zbog želudca. Mučnina u noći čišćenja je normalna stvar. Kako izbeči mučninu? Moji savjeti iz osobnog iskustva:

1. Kada piješ ulje sa grejpom, začepi nos.:smile_bigsmile:
2. Ne praviti napitak sa jakim domaćim maslinovim uljem, već sa kupovnim, koje je slabije
3. Nakon toga odmah otići u krevet i ne micati se!!! - ovo je jako bitno. :smile_nod:

Citat:

Osim toga, jednom (u drugom tjednu) sam imala jaku jaku glavobolju koja se razvila neposredno nakon uzimanja terapije. Završila sam doma, u krevetu, sa najjačim bolovima koje sam do sada osjetila u području glave i nisam se imala snage dignuti do drugog dana ujutro. Malo sam se spaničarila no poslije sam shvatila da je to pozitivno jer se zapravo nešto pokrenulo te je vjerojatno glavobolju izazvala iznenadna navala toksina
Uz puno vode došla sam sebi i drugi dan normalno nastavila sa svime
Any thoughts??? jel netko imao slična iskustva
Medicandy, tokom antiparazitnog čišćenja možeš osjetiti laganu glavobolju ili umor. To je normalni simptom čišćenja organizma od toksina. Potrebno je piti puno vode. Ako se osjeti jak umor, potrebno se malo odmoriti.

sonky 11-09-09 07:37

Ramya, hvala ti na korisnim savjetima i informacijama. Sva ta mučnina i bolovi zanemarivi su u odnosu na rezultate.

Negdje sam zasljedila podatak da Kinezi kod alergija lječe JETRU!

To mi je dalo misliti jer su moji jetreni enzimi bili višestruko povečani na što mi je uvaženi dr. rekao da smanjim gemište. To me uvrijedilo jer se u životu nikada nisam ni napila. Njemu je to bilo nemoguće pošto sam Zagorka. U svoj toj priči vrlo je zanimljivo kako je to on, jedan prof.dr. to primjetio tek 2 mjes. nakon operacije, a to su bili nalazi za operaciju. Sva sreća pa sam naletjela na antiparazitni program koji mu je totalno pomrsio račune, a mene vratio "među žive". Za njega ja sam osoba koja je međ rjetkima iznimno alergična i koja bi morala piti veće količine sedirajučih antihistaminika ( za uspavati slona) cijeli život.
"među žive" znači da mogu raditi stvari koje prije nisam mogla. Možda i jesu sitnice koje ne primjećujemo dok smo zdravi. Otići u šetnju, u vrt, u prirodu,na rolanje, prozračiti sobu pa ići spavat, mirno spavati noću... To je bila nemoguća misija!

sonky 11-09-09 07:41

E, da!
Zanima me zašto osjećam bol u bubrezima nakon uzimanja citrofita. Doduše zbog boli uzimam ga 1x20kapi i nakon uzimanja čest sam posjetioc toaleta. Možda citrofit potiče rad bubrega i lučenje tekućina, ali pomalo se bojim da ne pođe do kontraefekta, tj. upale. Iste simptome ima i moja mama.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:25 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0