Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Antiparazitni Program (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/)
-   -   Iskustva s antiparazitnim programom (http://www.alternativa-forum.com/antiparazitni-program/19-iskustva-s-antiparazitnim-programom.html)

Kumar 26-02-09 09:13

Iskustva s antiparazitnim programom
 
Moram priznati da mi je trebalo dugo vremena da shvatim da bi i ja trebao uzeti antiparazitni program. Nisam nešto boležljiv čovjek, i mislio sam da je to samo za bolesne. Vjerovao sam da u mom tijelu nema parazita. Na kraju kada sam napravio antiparazitno čišćenje oduševio sam se učinkom, i shvatio da moje tijelo i nije baš tako čisto kako sam mislio. Posebno sam bio zapanjen učinkom čišćenja jetre, zaista je jako puno kamenca pomiješanog sa kolesterolom izašlo van. Preporučio bi da svatko bio zdrav ili bolestan napravi bar jedanput godišnje čišćenje od parazita.:smile_nod:

zoricab 27-06-09 23:18

Slažem se Kumar sa tobom!:smile_sun:

Citat:

Preporučio bi da svatko bio zdrav ili bolestan napravi bar jedanput godišnje čišćenje od parazita.
Veliki pozdrav:AF2Flowerstulips002

sonky 19-08-09 12:29

Dr. mi je rekao da ću zbog iznimno jake alergije morati piti ketotifen do kraja života. Kad sam shvatila da zap.medicina samo olakšava simptome, a ne liječi bilo mi je jasno da moram ići dalje. Vjerovali ili ne da sam poboljšanje osjetila drgug dana čišćenje. U popodnevnim satima otišla sam u šetnju i u čudu i sa odušeljenjem propješačila sam veću uzbrdicu bez napadaja kašlja i gušenja.

Spring 26-08-09 14:15

Citat:

Originally Posted by sonky (Post 8448)
Dr. mi je rekao da ću zbog iznimno jake alergije morati piti ketotifen do kraja života. Kad sam shvatila da zap.medicina samo olakšava simptome, a ne liječi bilo mi je jasno da moram ići dalje. Vjerovali ili ne da sam poboljšanje osjetila drgug dana čišćenje. U popodnevnim satima otišla sam u šetnju i u čudu i sa odušeljenjem propješačila sam veću uzbrdicu bez napadaja kašlja i gušenja.

:thumbs::applause::applause::applause:

sonky 27-08-09 06:42

nova sam na forumu i ako sam dobro shvatila moje ste riječi stavili pod citat. Velika mi je čast i puno vam hvala. Kad ću imati više vremena napisat ću vam svoje iskustvo detaljnije. Vrlo je neobično i iznimno sam ponosna što sam svom vrlo poznatom specijalistu dokazala da nisam čudan i vrlo težak slučaj. Na žalost nije mi mogao puno pomoći usprkos njegovim titulama.

Medicandy 10-09-09 11:01

Bok, i ja sam nova i htjela sam podijeliti sa vama moje iskustvo sa antiparazitnim programom
Nakon nekoliko neuspješnih liječenja probavnih potreškoća, erozija na jednjaku, par kolono+gastroskopija (na koje doktori šalju po defaultu u nadi da će se riješiti ''hipohondričnih'' pacijenata) odlučila sam uzeti antiparazitni program i pokušati riješiti sama problem
Uz to, ponavljenje gin. upala navelo me na to da mi je zapravo potrebno počistiti cijeli organizam

Sada sam u tjednu nakon prvog čišćenja jetre kojeg sam radila prošli vikend, osjećam se odlično, lakše i rasterećeno. Same kapsule i kapi dobro podnosim pri uzimanju, jedino što ih trošim na poslu pa nekoliko min. nakon uzimanja imam zadah po pelinu na koji se moje kolege samo nasmiju....
Osim toga, jednom (u drugom tjednu) sam imala jaku jaku glavobolju koja se razvila neposredno nakon uzimanja terapije. Završila sam doma, u krevetu, sa najjačim bolovima koje sam do sada osjetila u području glave i nisam se imala snage dignuti do drugog dana ujutro. Malo sam se spaničarila no poslije sam shvatila da je to pozitivno jer se zapravo nešto pokrenulo te je vjerojatno glavobolju izazvala iznenadna navala toksina :smile_nod:
Uz puno vode došla sam sebi i drugi dan normalno nastavila sa svime
Any thoughts??? jel netko imao slična iskustva

sonky 10-09-09 13:40

I ja imam problema sa želudcem. Nakon antiparazitnog programa nemam više H.pylori nakon dobrih 15 godina koliko znam. Doduše i dalje me muči gastritis i bruh na jednjaku koji je nastao nakon užasnih napadaja kašlja i danonoćnog povračanja izazvanih alergijom.Nakon čišćenja osjećala sam bol ili više pećenje u području jetre, ali to se sa vremenom smirilo. Isto tako primjetila sam da kad uzimam citrofit imam bolove u bubrezima pa ga uzimam sa oprezom. Što se tiče čišćenja to nisu bili kamenci do 3 već više od 5 cm i to u abnormalnim količinama. Moj komentar je bio: Ja sam hodajuća vreča za smeće. Uglavnom rezultati su izvrsni.Svjesna sam da od jedne kure ne mogu izliječiti sve što se nakupljalo godima zato planiram u proljeće sve ponoviti. Jednostavno se osjećam kao da sam smršavila 100 kg. Zanima me i da li imaš mučnine i povračanje u noći čišćenja. Ja sam predpostavljala da je to zbog mog želudca.

Spring 10-09-09 15:02

Drago mi je da ste napravili čišćenje od parazita, i da su rezultati bili dobri. :AF2Flowerstulips002:thumbs:

Citat:

Nakon čišćenja osjećala sam bol ili više pećenje u području jetre, ali to se sa vremenom smirilo.
Ako imaš puno kamenaca, to ne može sve izaći sa jednim čišćenjem. Često se dešava, da tokom čišćenja jetre kamenci se pomaknu. Zbog toga možeš osjetiti bol. Potrebno je napraviti još nekoliko čišćenja jetre, da izađu svi kamenci.

Citat:

Zanima me i da li imaš mučnine i povračanje u noći čišćenja. Ja sam predpostavljala da je to zbog mog želudca.
To nije zbog želudca. Mučnina u noći čišćenja je normalna stvar. Kako izbeči mučninu? Moji savjeti iz osobnog iskustva:

1. Kada piješ ulje sa grejpom, začepi nos.:smile_bigsmile:
2. Ne praviti napitak sa jakim domaćim maslinovim uljem, već sa kupovnim, koje je slabije
3. Nakon toga odmah otići u krevet i ne micati se!!! - ovo je jako bitno. :smile_nod:

Citat:

Osim toga, jednom (u drugom tjednu) sam imala jaku jaku glavobolju koja se razvila neposredno nakon uzimanja terapije. Završila sam doma, u krevetu, sa najjačim bolovima koje sam do sada osjetila u području glave i nisam se imala snage dignuti do drugog dana ujutro. Malo sam se spaničarila no poslije sam shvatila da je to pozitivno jer se zapravo nešto pokrenulo te je vjerojatno glavobolju izazvala iznenadna navala toksina
Uz puno vode došla sam sebi i drugi dan normalno nastavila sa svime
Any thoughts??? jel netko imao slična iskustva
Medicandy, tokom antiparazitnog čišćenja možeš osjetiti laganu glavobolju ili umor. To je normalni simptom čišćenja organizma od toksina. Potrebno je piti puno vode. Ako se osjeti jak umor, potrebno se malo odmoriti.

sonky 11-09-09 07:37

Ramya, hvala ti na korisnim savjetima i informacijama. Sva ta mučnina i bolovi zanemarivi su u odnosu na rezultate.

Negdje sam zasljedila podatak da Kinezi kod alergija lječe JETRU!

To mi je dalo misliti jer su moji jetreni enzimi bili višestruko povečani na što mi je uvaženi dr. rekao da smanjim gemište. To me uvrijedilo jer se u životu nikada nisam ni napila. Njemu je to bilo nemoguće pošto sam Zagorka. U svoj toj priči vrlo je zanimljivo kako je to on, jedan prof.dr. to primjetio tek 2 mjes. nakon operacije, a to su bili nalazi za operaciju. Sva sreća pa sam naletjela na antiparazitni program koji mu je totalno pomrsio račune, a mene vratio "među žive". Za njega ja sam osoba koja je međ rjetkima iznimno alergična i koja bi morala piti veće količine sedirajučih antihistaminika ( za uspavati slona) cijeli život.
"među žive" znači da mogu raditi stvari koje prije nisam mogla. Možda i jesu sitnice koje ne primjećujemo dok smo zdravi. Otići u šetnju, u vrt, u prirodu,na rolanje, prozračiti sobu pa ići spavat, mirno spavati noću... To je bila nemoguća misija!

sonky 11-09-09 07:41

E, da!
Zanima me zašto osjećam bol u bubrezima nakon uzimanja citrofita. Doduše zbog boli uzimam ga 1x20kapi i nakon uzimanja čest sam posjetioc toaleta. Možda citrofit potiče rad bubrega i lučenje tekućina, ali pomalo se bojim da ne pođe do kontraefekta, tj. upale. Iste simptome ima i moja mama.

Medicandy 11-09-09 09:52

Je, Sonky i ja imam osjećaj da sam lakša za barem 100 kg, odlično se osjećam u svim aktivnostima (yoga, aerobik, rolanje). Komentari su bili da sam smršavila barem 3-5 kg, iako se nisam vagala niti prije a niti poslije čišćenja.
Ako je tako, super, ali prvenstveno se osjećam lakše. A i začudno tonus kože (tijela i lica) mi se popravio, za što sam mislila da nema veze sa jetrom.
Bolove nemam, osim gore navedene glavobolje, a mene jedino na mučninu tjera gorka sol dok je pijem. Evo i sad kad se sjetim okusa povraća mi se, ali to spriječim tako da začepim nos, brojim gutljaje i jaaaaako se koncentriram da popijem u što kraćem roku velikim gutljajima
Maslinovo ulje i grejp mi je super osvježenje nakon gorke soli, ne predstavlja mi problem ni okusom a ni tako jako mirisom, koristim kupovno ulje
Odmah legnem, povišeno uzglavlje mi pomogne jer mi se ne bućka ništa, smirim se i pričekam da taj prvi dio prođe
U međuvremenu sam i zaspala

Moji najveći su bili 2 cm ali mislim da će i u drugoj turi čišćenja izađi podosta toga, možda ne toliko veliki ali želim se riješiti svoj nakupljenog smeća

Žao mi je što te peče ali nemam nikakvih iskustava sa citrofitom. Možda Ramya ima odgovor?

Spring 11-09-09 12:49

Citat:

Originally Posted by sonky (Post 10247)
E, da!
Zanima me zašto osjećam bol u bubrezima nakon uzimanja citrofita. Doduše zbog boli uzimam ga 1x20kapi i nakon uzimanja čest sam posjetioc toaleta. Možda citrofit potiče rad bubrega i lučenje tekućina, ali pomalo se bojim da ne pođe do kontraefekta, tj. upale. Iste simptome ima i moja mama.

Svaki čovjek je jedinstven, zato svatko drugačije reagira na isti lijek.

Kod nekih osoba Citrofit može uzrokovati proljev. Zbog proljeva je moguća bol u trbuhu.

Savjetujem te da napraviš pauzu od 3-4 dana, pa ponovno probaš uzimati Citrofit. Počni sa malom dozom, pa ju postepeno povećavaj.

TIBETANKA 17-09-09 09:30

Ja sam se načisto isprepadala tih parazita i ove teme.Nadam se da ću uskoro naći vremena i načina da i ja uradim to čišćenje.

sonky 17-09-09 10:01

Toplo ti preporučujem da to napraviš. Govorim iz iskustva. Osječaj je fenomenalan.

sonky 17-09-09 10:03

Ramya, hvala na savjetu. Ionako sam napravila pauzu, jer je bol bila konstantna i jača nakon konzumiranja. Svaka čast prirodi i alternativi, ali i tu treba biti oprezan i ne smije se pretjerivati.

Spring 17-09-09 22:35

Citat:

Originally Posted by sonky (Post 10704)
Ramya, hvala na savjetu. Ionako sam napravila pauzu, jer je bol bila konstantna i jača nakon konzumiranja. Svaka čast prirodi i alternativi, ali i tu treba biti oprezan i ne smije se pretjerivati.

Da li je bol prošla?

sonky 18-09-09 06:26

Da. Bolje je.

Spring 18-09-09 12:25

Citat:

Originally Posted by sonky (Post 10761)
Da. Bolje je.

Ok. :smile_inlove:

zdenka 06-10-09 19:48

Pozdrav svima koji imaju pozitivna iskustva sa "antiparazitnim čišćenjem".
Imam dva sina, jedan 14, drugi 11 godina i imaju povećan kolesterol i trigliceride. Probali smo prehranom, ali to je za djecu preveliko odricanje i uspjeli smo donekle to rješiti, međutim nakon nekog vremena postala sam liberalnija jer mi je teško kao majci zabranjivati nekakvu hranu koju jako vole a nebi smjeli jesti. Kod starijeg sina se normaliziralo jer se intenzivnije bavi sportom, ali kod mlađeg je ostalo povišeno. Da li bi terapija antiparazitskog čišćenja pomogla i da li postoje kakve nuspojave ili štetnosti kod djece. Molila bih ako netko ima iskustva s tim.
Zahvaljujem,pozdrav.

zdenka 06-10-09 19:53

:help:
Citat:

Originally Posted by Medicandy (Post 10182)
Bok, i ja sam nova i htjela sam podijeliti sa vama moje iskustvo sa antiparazitnim programom
Nakon nekoliko neuspješnih liječenja probavnih potreškoća, erozija na jednjaku, par kolono+gastroskopija (na koje doktori šalju po defaultu u nadi da će se riješiti ''hipohondričnih'' pacijenata) odlučila sam uzeti antiparazitni program i pokušati riješiti sama problem
Uz to, ponavljenje gin. upala navelo me na to da mi je zapravo potrebno počistiti cijeli organizam

Sada sam u tjednu nakon prvog čišćenja jetre kojeg sam radila prošli vikend, osjećam se odlično, lakše i rasterećeno. Same kapsule i kapi dobro podnosim pri uzimanju, jedino što ih trošim na poslu pa nekoliko min. nakon uzimanja imam zadah po pelinu na koji se moje kolege samo nasmiju....
Osim toga, jednom (u drugom tjednu) sam imala jaku jaku glavobolju koja se razvila neposredno nakon uzimanja terapije. Završila sam doma, u krevetu, sa najjačim bolovima koje sam do sada osjetila u području glave i nisam se imala snage dignuti do drugog dana ujutro. Malo sam se spaničarila no poslije sam shvatila da je to pozitivno jer se zapravo nešto pokrenulo te je vjerojatno glavobolju izazvala iznenadna navala toksina :smile_nod:
Uz puno vode došla sam sebi i drugi dan normalno nastavila sa svime
Any thoughts??? jel netko imao slična iskustva


Pozdrav,
Gdje si nabavila antiparazitni program?

Spring 06-10-09 22:07

Citat:

Pozdrav svima koji imaju pozitivna iskustva sa "antiparazitnim čišćenjem".
Imam dva sina, jedan 14, drugi 11 godina i imaju povećan kolesterol i trigliceride. Probali smo prehranom, ali to je za djecu preveliko odricanje i uspjeli smo donekle to rješiti, međutim nakon nekog vremena postala sam liberalnija jer mi je teško kao majci zabranjivati nekakvu hranu koju jako vole a nebi smjeli jesti. Kod starijeg sina se normaliziralo jer se intenzivnije bavi sportom, ali kod mlađeg je ostalo povišeno. Da li bi terapija antiparazitskog čišćenja pomogla i da li postoje kakve nuspojave ili štetnosti kod djece. Molila bih ako netko ima iskustva s tim.
Zahvaljujem,pozdrav.
Imamo puno recepata za kolesterol ovdje:

http://www.alternativa-forum.com/bol...da-u-krvi.html
http://www.alternativa-forum.com/ate...oskleroze.html
http://www.alternativa-forum.com/kal...ijabetesa.html

Također preporučujem da pročitaš ovo:


http://www.alternativa-forum.com/lij...lesterolu.html

Antiparazitni program možeš nabaviti ovdje:

Alternativa za Vas
Antiparazitni program

Antiparazitni program nije štetan i djeca ga mogu uzimati, ako je to potrebno.

Lijep pozdrav!
:AF2Flowerstulips002

zdenka 07-10-09 18:12

trigliceridi
 
Hvala Ramy-ja ......:thanks:.
Nadam se da ću nešto pronaći. Jedino bih voljela da mi se netko javi tko je koristio (recimo djeca) taj antiparazitni program i svjedočio mi pozitivno iskustvo.

Medicandy 15-10-09 07:42

Citat:

Originally Posted by zdenka (Post 12059)
:help:


Pozdrav,
Gdje si nabavila antiparazitni program?


:sorry:
Oprosti na dužem odsutstvu - naručila sam ga preko neta, stigao poštom - preuzimanje na pošti, i plaćanje pouzećem

http://www.alternativa-za-vas.com/pa....html#narudzba

Sada ti je snižena cijena ukoliko se ne varam

vata 21-11-09 13:58

baš mi je drago što sam naišla na vas i što pišete o antiparazitnom programu. pred koji mjesec sam razmišljala o tome da ga nabavim, ali sam na kraju sve odgodila zbog toga jer sam pročitala da ovaj antiparazitni program o kojem pišete ne rješava sve parazite nego nekih 50% i da je uz ovaj program potrebno koristiti i zapper :confused-smiley-013

vidim da ste vi koristile samo antiparazitni program i da je super djelovao i sad sam malo zbunjena...i sve si mislim da čak i da ovaj antiparazitni program samostalno sredi 50% malih gadova i to je odlično:AF2Flowerstulips002
imate li možda vi sličnih informacija? :00020116:

Spring 22-11-09 13:33

Citat:

Originally Posted by vata (Post 16376)
baš mi je drago što sam naišla na vas i što pišete o antiparazitnom programu. pred koji mjesec sam razmišljala o tome da ga nabavim, ali sam na kraju sve odgodila zbog toga jer sam pročitala da ovaj antiparazitni program o kojem pišete ne rješava sve parazite nego nekih 50% i da je uz ovaj program potrebno koristiti i zapper

Jako čudno. Tko ti je to rekao? :smile_surprised: Vjerojatno čovjek, koji je htio zaraditi na tebe, tako da proda i jedno i drugo.

Antiparazitni program uništava više od 100 vrsta parazita (prema dr. Clark). Možda imaš u svome tijelu 5 vrsta parazita, a možda 2000 (što je skoro nemoguće).

Vjerujem, da će antiparazitni program riješiti sve, ili skoro sve. Zapper nije ništa bolji on antiparazitnog programa, čak i lošiji. Zapper uništava paraziti samo u krvi. Antiparazitni program uništava paraziti u cijelom tijelu!

Naravno da je bolje koristiti i jedno i drugo, ali po meni antiparazitni program je sasvim dovoljan.:smile_sun:

zoricab 22-11-09 13:39

Ja bih samo da dodam, da je najefikasnija kombinacija antiparazit programa i Zappera!

Ali antiparazit program izbacuje parazite u sva tri stadijuma (larva, mlada jedinka, polno zrela jedinka) dok Zapper ne može da uništi stadijum larve!!! Tu pomaže samo klinčić (karanfilić), kao jedan od tri sastojka parazit programa (pelin i crni orah)!

Veliki pozdrav

vata 22-11-09 22:50

informaciju sam pročitala na netu kao iskustvo jedne cure koja je iskuštala ovaj antiparazitni program. i možda nisam dovoljno jasno napisala, ali nije bilo govora o tome kako ovaj antiparazitni program nije ok, upravo naprotiv:smilie_smile:
jedva čekam da se dočepam koje kune pa da se dragi i ja riješimo neću-ni-pomisliti-čega:thumbs:
:thanks:
i samo još jedno pitance (sorry ako nisam dovoljno pažljivo čitala), da li se ovaj program može jedino naručiti i primiti poštom ili postoji neka trgovinica gdje ga osobno mogu kupiti? :applause:

Spring 23-11-09 12:59

Na žalost, za sada se može naručiti samo poštom.

Nensy 03-12-09 12:01

iskustva s antiparazitnom terapijom
 
Moja kći boluje od psorijaze. Čitala sam da psorijaza ima veze sa radom jetre. Isprobavale smo i alternativne metode liječenja, kao i ove klasične medicine. Zanima me ima li tko iskustva, ima li veze antiparazitski tretman liječenja i čišćenje jetre sa psorijazom? Za sina (13 god. koji ima astmu) sam naručila da mi izrade i pošalju antiparazitski program, pa me interesira bi li to bilo učinkovito i kod kćeri koja se pati s psorijazom.
:help:

zoricab 03-01-10 13:16

Citat:

Originally Posted by Nensy (Post 17714)
Moja kći boluje od psorijaze. Čitala sam da psorijaza ima veze sa radom jetre. Isprobavale smo i alternativne metode liječenja, kao i ove klasične medicine. Zanima me ima li tko iskustva, ima li veze antiparazitski tretman liječenja i čišćenje jetre sa psorijazom? Za sina (13 god. koji ima astmu) sam naručila da mi izrade i pošalju antiparazitski program, pa me interesira bi li to bilo učinkovito i kod kćeri koja se pati s psorijazom.
:help:

Draga Nensy,

za bilo kakav savet, moram znati koliko ti ćerka ima godina?:smile_nod:
Evo ovde imaš iskustva u lečenje psorijaze,

http://www.alternativa-forum.com/psorijaza/

ali pošto je dete u pitanju, javi se pa ćemo se dogovoriti šta je najbolje u vašem slučaju!

Veliki pozdrav:00020116:

Spring 03-01-10 13:26

Citat:

Originally Posted by Nensy (Post 17714)
Moja kći boluje od psorijaze. Čitala sam da psorijaza ima veze sa radom jetre. Isprobavale smo i alternativne metode liječenja, kao i ove klasične medicine. Zanima me ima li tko iskustva, ima li veze antiparazitski tretman liječenja i čišćenje jetre sa psorijazom? Za sina (13 god. koji ima astmu) sam naručila da mi izrade i pošalju antiparazitski program, pa me interesira bi li to bilo učinkovito i kod kćeri koja se pati s psorijazom.

Antiparazitni program bi mogao pomoći, ali sve ovisi o uzroku bolesti.

U ayurvedi za liječenje psorijaze se također koristi ulje neema (lokalno) i kapsule neema (oralno).

DiA 06-02-10 01:28

citam i skoro sam nagovorena na antiparazitni program :applause:

mene zanima da li mogu sama napravit sastojke od pelina klincica i tinkture crnog oraha?

kako to funkcionira?

i jos jedno pitanje, mozda je malo neukusno, ali, nitko ne prica o tim parazitima kad izlaze van :hehe:

se bas vide ili su u raspadnutom stanju?

kod ciscenja jetre, cu bit ja sposobna funkcionirati tih 2 dana s obzirom da si nemogu dozvolit lezanje i nemoc (spominjete mucnine)

hvala na odgovorima :00020116:

DiA 06-02-10 14:21

i jos jedno pitanje. ovaj antiparazitni program sto se nudi, da li je on dostatan za jednu turu ciscenja ili ima viska/manjka?

Spring 06-02-10 16:39

Draga Dia,
Dobrodošla na Alternativa Forum! :welcome:

Citat:

Originally Posted by DiA (Post 27667)

mene zanima da li mogu sama napravit sastojke od pelina klincica i tinkture crnog oraha?

Možete pokušati, ali crni orah je najveći problem. Osim toga, puniti pelin u kapsule je težak posao.

Citat:

i jos jedno pitanje, mozda je malo neukusno, ali, nitko ne prica o tim parazitima kad izlaze van
Većina ljudi ništa i ne primjećuje, jer ne gleda stolicu. Rijetko se može vidjeti parazit i to samo ako imate u tijelu velike parazite. Ali ako uzmete mikroskop, bit ćete iznenađeni! :smile_surprised:

Citat:

kod ciscenja jetre, cu bit ja sposobna funkcionirati tih 2 dana s obzirom da si ne mogu dozvolit lezanje i nemoc (spominjete mucnine)
Na dan čišćenja jetre sve ćete moći raditi, kao i obično. Ulje i grejp se piju tek navečer, a nakon toga morate u krevet.

Sljedeće jutro možete se dići i ranije, na primjer u 6 sati. Nakon dizanja morat ćete nekoliko puta otići na WC. Možda ćete se taj dan osjećati umorno, ali nema jake iscrpljenosti.

Spring 06-02-10 16:41

Citat:

Originally Posted by DiA (Post 27703)
i jos jedno pitanje. ovaj antiparazitni program sto se nudi, da li je on dostatan za jednu turu ciscenja ili ima viska/manjka?

Antiparazitni program je dovoljan za jednu terapiju, koja traje 41 dan. :smile_hi:

DiA 06-02-10 21:48

spring puno puno hvala

opasno razmisljam da si priustim jedno takvo ciscenje :AF2Flowerstulips002

Spring 06-02-10 22:42

Citat:

Originally Posted by DiA (Post 27744)
spring puno puno hvala

opasno razmisljam da si priustim jedno takvo ciscenje :AF2Flowerstulips002

Nema na čemu!
You are :welcome:

nioivo 16-03-10 14:42

Mene zanima da li mogu napraviti antiparazitni program bez čišćenja jetre. Imam malu djecu i nemam vremena uz njih.

Spring 17-03-10 20:18

Citat:

Originally Posted by nioivo (Post 34146)
Mene zanima da li mogu napraviti antiparazitni program bez čišćenja jetre. Imam malu djecu i nemam vremena uz njih.

Da, naravno.

ram 17-03-10 23:24

Citat:

Originally Posted by Spring (Post 27721)
Nakon dizanja morat ćete nekoliko puta otići na WC. Možda ćete se taj dan osjećati umorno, ali nema jake iscrpljenosti.

:smile_bigsmile: nekoliko puta i po mogućnosti da nitko ne zauzima WC jer bi posljedice mogle biti uf...


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:45 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0