Makrovikend - prehrana i način življenja prema makrobiotičkim načelima

Collapse
X
 
  • Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Spring
    Administrator
    • Feb 2009
    • 5817

    Makrovikend - prehrana i način življenja prema makrobiotičkim načelima

    Datum: 25.4.2009
    Vrijeme: 9.00 - 16.30h
    Mjesto: Ilica 72/I Zagreb
    Telefon: 01/ 4847 119


    Voditelj: Zlatko Pejić i Ana Janjatović Zorica
    Vrsta programa: vikend-seminar


    "Makrovikend je temelj edukacije o prehrani i načinu življenja prema makrobiotičkim načelima koji se neprestano odvija već više od 20 godina. Namijenjen je svima vama koji ste potpuni početnici, vama koji ste već nešto čitali, čuli ili pokušali, ali želite na sustavan način učiti i primjenjivati stečena znanja te vama koji tražite konkretna znanja i inspiraciju na putu ka zdravijem življenju.

    Edukativan, zabavan, inspirativan - Makrovikend je životno važan. Na ovom ćete seminaru u dva dana dobiti pregršt informacija o makrobiotici kao stilu življenja, o namirnicama koje su dobre za naše zdravlje i o onima koje to nisu, o načinu na koji hrana utječe na naše zdravlje, o zabludama koje nam često servira industrija ili koje nikad nismo naučili u sustavu obrazovanja.

    Naučit ćete i da prirodna prehrana ne podrazumijeva cjelodnevno kuhanje već ćemo vam pokazati kako uz dobru pripremu, organizaciju i praksu možete unaprijediti svoju prehranu kreativnim i zdravim jelovnicima. Na Makrovikendu ćete uz izvrsne učitelje koji će vas voditi kroz teoriju i praksu (kuhanje), u malim grupama do 15 polaznika, steći najbolji uvid u načela makrobiotike. Seminar traje dva dana."
    www.alternativa-za-vas.com
    www.alternativa-webshop.com








Latest Topics

Collapse

  • lozinka
    Svrab
    by lozinka
    Pozdrav, imam 27 godina.
    Godinama se patim sa svrabom, isao sam kod dermatologa, davala mi je neke gelove, malo pomogne ali ne puno. Vadio sam krv...
    12-04-24, 09:08
  • nensav
    Šta je hromoterapija
    by nensav
    malo poznata metoda lečenje bojama



    Ceo...
    21-03-24, 08:52
Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎