Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Astrologija (http://www.alternativa-forum.com/astrologija/)
-   -   Godišnji horoskop za 2016. godinu (http://www.alternativa-forum.com/astrologija/10010-godisnji-horoskop-za-2016-godinu.html)

jopa11 29-12-15 13:31

Godišnji horoskop za 2016. godinu
 
Pred nama je nova godina, pa je red da se malo pozabavimo pitanjem što nam prognoziraju zvijezde za narednih 365 dana.

Veliki godišnji horoskop 2016. godine by Astrotarot

Kopirat ću najzanimljivije iz svog horoskopa:

Strijelac:

U ovoj godini ljubavni život vam neće uvijek predstavljati izvor zadovoljstva. (...) U ovom razdoblju teško ćete se otvarati pred drugima, a strah od razočarenja upropastit će priliku da nekoga upoznate. Ako ste u vezi, pred vama je napeta godina u kojoj će se odnos s partnerom naći na kušnji. (...) Učestali kontakti s klijentima i partnerima obilježit će početak godine. Uspostavit ćete mnoga nova poznanstva, od kojih će vam neka sigurno zatrebati u budućnosti. Okolina vam neće uvijek biti naklonjena pa ćete isključivo pristankom na kompromise i diplomatskim pristupom ostaviti dobar dojam na druge. Pazite s kime ulazite u suradnju i vodite računa da u novim partnerstvima na neki način niste zakinuti. (...) Nakon proljeća mnogi će se suočiti s nestabilnom financijskom situacijom. Troškovi će biti veći od prihoda, zbog čega ćete ući u minus ili se zadužiti. (...)

Još jedna godina u kojoj je više negativnosti nego pozitive :smile_crying:

Blue Saphire 29-12-15 15:07

Djevica

... Druga polovica godine bit će mnogo sretnija i za samce i za zauzete. Slobodne Djevice će biti vrlo zavodljive i privlačne, a naklonost okoline osvajati šarmom i prijateljskim ponašanjem. Djevice će velik dio vremena biti usredotočene na karijeru, no trud i odricanje će im se isplatiti. Porast ugleda i reputacije osigurat će vam nove poslovne ponude, koje ne biste smjeli olako odbiti. Veze i kontakti koje u ovom razdoblju uspostavite pokazat će se iznimno korisnima u budućnosti. Drugi dio godine povoljan je za ulazak u suradnje i započinjanje novih poslova. Uživat ćete naklonost okoline, stoga obnovite poznanstva i nemojte se libiti zatražiti pomoć.

Za prvu polovicu nista ne pise :smile_giggle:
Ako bude samo pola toga istinito biti cu zadovoljan.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 17:47 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0