Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Astrologija (http://www.alternativa-forum.com/astrologija/)
-   -   Moja natalna karta (http://www.alternativa-forum.com/astrologija/1205-moja-natalna-karta.html)

Blue_Knight 19-09-09 21:18

Moja natalna karta
 
Potaknut Sanjinim postom
PLANETE PO ZNAKOVIMA
odlučio sam otvoriti ovu temu, gdje ce svatko od nas moci pejstati sveukupan opis svoje ličnosti, po astro tumačenju, kako bi se astrološki bolje upoznali.

http://i38.tinypic.com/zvdbp1.jpg

Citat:

SUNCE U ZNAKU JARCA:
Ovo su uporni, taktični i konstruktivni ljudi, često uticaj- ni u masama. Visoko se uzdižu, ali i nisko padaju. Veruju u sudbinu. Ako je Mesec u Lavu, dobri su špekulanti, a ako je u Strelcu, onda posluju zakonitijim putevima i opada im koncentracija. (Staljin, Kepler)
MESEC U ZNAKU VODOLIJE:
Ovo su maštoviti stvaraoci koje oduševljavaju pronalasci. Uvek su omiljeni, čak i kad su zli. Ovim osobama je masa zato uvek naklonjena. Imaju mnogo veza u društvu. Do nov­ca im nije puno stalo. Velika je mogućnost duševnih oboljenja. (Dante, Elizabet Tejlor)
MERKUR U ZNAKU JARCA:
Ovo su rođeni diplomate i političari. Čvrsto idu ka svom cilju. Školovanje je u funkciji toga cilja. Stvari kod njih uvek dolaze na pravo mesto. Interesuju ih problemi zemlje.
Citat:

VLADAR PRVE U DVANAESTOJ KUĆI je povučena i plašljiva osoba, koja se ne snalazi u životu, koju dogadjaji jednostavno zdese. Javno ispoljavanje je onemogućeno, ali zato jako dobro deluje iz drugog plana. Dobro je da deluje iz senke, ili u ime nekoga. Sam sebi je najveći neprijatelj. Veći deo života provodi u usamljenosti.
:smile_surprised:

Možda u prvih deset godina života... :smile_wondering:

VLADAR DRUGE U DVANAESTOJ KUĆI ukazuje da je zarada jako otežana jer postoje nepremostive prepreke. Da bi iskoristila svoje talente i zaradila materijalne vrednosti, osoba će najbolje da se realizuje iza scene ili u osami, kroz zatvorene ustanove, bolnice, ili pisanjem. Ili radeći za drugog, u ime drugog ili za tuđ račun. Najbolji način da se otplati ovaj težak dug je da pomaže drugima i da ne zadovoljava samo sebe.

:or5bpd: Ostalo: :smile_wondering:

VLADAR TREĆE U DRUGOJ KUĆI ukazuje da joj je "dežurna tema" da priča o novcu i materijalnim vrednostima, da će njegove aktivnosti i odnos prema vrednostima biti važan. Moguć je veoma prijatan glas.

VLADAR ČETVRTE U TREĆOJ KUĆI (Mjesec?) donosi uticaj roditelja, porekla i porodične situacije na intelektualne vrednosti. Ili uticaj rođaka u detinjstvu ili na stambene prilike. Naznačava i pitanja da se iskaže. Sigurnost mu pruža znanje koje poseduje ili okruženje koje će mu se nametnuti.

VLADAR PETE U DRUGOJ KUĆI ukazuje na ljubav prema novcu, talenat da izrazi ljubav, naklonost ili romantična osećanja ili da zaradi umetničkim ispoljavanjem, špekulacijama, glumom, komponovanjem, na sceni, ili proizvodi u vezi dece.

zoricab 20-09-09 00:27

1 Pridružena/e datoteka/e
Evo moje natalne karte da se bolje upoznamo!:00020116::smile_heart::or5bpd:

Pridružena datoteka 108

sanjab 20-09-09 23:27

A koji ti je to program Zoriceb ako smijem znati?

zoricab 21-09-09 10:13

Skinula sam davno sa neta! Ima samo ovu mogućnost! Zove se natalna karta!


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 04:09 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0