Alternativa Forum

Sve o znaku - Lav

Ovo je diskusija na temu Sve o znaku - Lav u podforumu Astrologija
Lav (lat. Leo) je jedan od 12 horoskopskih znakova. Osobe rođene ...

Natrag   Alternativa Forum > Alternativna znanost > Astrologija

Alternativa Forum


Astrologija Što kažu zvijezde?

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 31-10-11, 20:25   #1
back to basic
 
alison's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 9,612
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za alison
Zadani Sve o znaku - Lav

Lav (lat. Leo) je jedan od 12 horoskopskih znakova. Osobe rođene od 24. srpnja do 22. kolovoza rođene su u znaku lava.

* Vladajući planet - Sunce
* Element - Vatra
* Boja - Zlatna
* Dragi kamen - Gorski kristal
* Metal - Zlato
* Cvijet - Ljiljan
* Životinja - Lav,sve divlje mačke
* Voli - Sport,estradu
* Zanimanja - Glumac,pjevač,advokat


Muškarac

Muškarac rođen u znaku Lava ističe se svojom smjelošću i otvorenošću u radu.Sve što radi želi da je javno i bez zakulisnih tajni.Realista je i praktičar.Svoje ciljeve usklađuje sa svojim mogućnostima.Inteligentan je,može upravljati svojm željama i u svakoj situeciji je gospodar.Voli počast i poštovanje,ali ih i zasluži.Vjeruje ljudima svakom daje svoje povjerenje ali ko ga jednom iznevjeri ,za njega nema opravdanja.Nesretan je ako nema moč vladanja i ni čemu ne želi biti drugi.Žene ga vole i sretan je u ljubavi.Voli avanture,a uživai glas zavodnika.Sklon je iskrenoj ljubavi,samo svoje istinite osjećaje sam izvrgava izrugivanju i satiri jer se boji trajne veze jer voli slobodu.Kao životni partner najbolje mu odgovara osoba rođena u znaku Ovna i Strijelca.

Žena

Žena rođena u znaku Lava je hrabra i moćna. Ona je u središtu pozornice i u tome je obično nitko ne ometa. Šarmantna i magnetski privlačna; ona je u isto vrijeme izuzetno sposobna a i neumorna. Mane poput taštine i uvredljivosti - na pozitivnoj strani prelaze u moć utjecaja na druge, a samouvjerenost kojom se laća posla ispostavlja se kao logična, jer u svakom poslu Žena Lav uspijeva. Kao par joj odgovoraju osobe u znaku Ovna , Strijelca i Vodenjaka.


Opčenito :

Karakter koji ne može proći nezapaženo. Biti u centru pažnje, za njega je najnormalnija stvar na svijetu, a ako to nije, osjeća se vrlo loše. Zrači toplinom i prirodnim autoritetom, tako da privlači pažnju i povjerenje ljudi. Zbog toga je često na vodećim pozicijama. Jasan je i ima jake principe. Obožava pozornicu bilo koje vrste i kao središtu, potrebna mu je publika koja ga inspirira – bilo u dvorani, bilo na ulici, sportskom terenu, u mesnici ili u dućanu. Na taj način dobiva poticaje za još veću kreativnost u životu. Snaga ličnosti i ponos ne dopuštaju mu da vuče bilo kakve minorne poteze, a također je redovno nadaren za organizaciju i upravljanje. Ima jak utjecaj na druge. Tome doprinosi i njegovo dostojanstveno držanje i samosvijest.
Voli djecu i zna s njima, kao što i djeca vole njega. Ne voli i nema smisla za spletke (osim kad ima loše aspekte sa Suncem - onda zna biti i lažov velikog stila), kao niti za mračne stvari. Suprtno tome, topao i jasnih pogleda, privlači druge. Katkad sve ove osobine prerastu u napuhivanje sebe, pa se može dogoditi da postane hvalisav, lijen i naporan za okolinu. Pri tom mu jak ego ne dozvoljava da pogne glavu ili ispolji poniznost i onda kad bi to bilo pametno. Nema smisla za suptilne varijante, pa ponekad može djelovati i glupkasto. No isto je nadoknađeno toplinom i jasnoćom kojom zrači i djeluje na okolinu, pa je većinom omiljen i rado viđen od drugih.


Lav u ljubavi :

Lav ima potrebu svima pokazati da je najbolji i vrijedan divljenja pa će se tako i svome partneru stalno dokazivati. Lav je inicijator i voli dominirati, na ovo ćete se morati priviknuti želite li vezu s njima. Oduševljeno prihvaćajte njihove ideje i nemojte se ljutiti ako on ne bude uzvraćao na vaše.

Ne zaboravite mu laskati i ni slučajno mu nemojte spominjati teme poput starosti, bolesti i usamljenosti. To su njihovi najdublji strahovi. Unatoč njihovom čvrstom nastupu, oni su iznutra vrlo ranjivi.

Lav voli zgodne, ali što je važnije dotjerane osobe. Lav kao car životinja uvijek se drži ponosno, pa takvo aristokratsko držanje očekuje i od svoga partnera. Nemojte dopustit da pomisli kako vas je prelako osvojio, jer lav voli izazove, ali nemojte ni previše odugovlačiti jer lav je uistinu lijen da bi se pretjerano oko nekoga potrudio.


U poslu :

U bilo kojem zanimanju Lav pokušava da stekne odličje duhovnog vođe ,jer zrači snagom,plemenitošču i dostojanstvom.U poslu je korektan i neumoran.Nikad ne ostavi nešto nedovršeno,bez obzira kakve to traži žrtve.To mu stvara neprijatelje ali se na to ne obazire.U poslu zna pokazati takvu ljutnju, što mu je i jedna od mana,i tada je oštar i strog preko svih granica ,što mu kasnije bude žao i zbog čega se kaje.


Lav i drugi znakovi :

Najbolji partneri za lavove su blizanci, ovnovi i strijelci.
Njima ne odgovaraju djevice, škorpioni i ribe.


Opširnije o lavovima sa drugim znakovima : http://www.horoskop.com.hr/lav-i-drugi-znakovi.php


Što pokloniti Lavu ?


Lavovi prate modu i znaju što je IN. Tako se i odijevaju, takvu glazbu slušaju, takve parfeme vole. Općenito, vole poklone i što više poklona oni su veseliji.

Nije bitno koliki iznos ćete potrošiti na njih, važno je da poklon bude moderan, stoga sve dolazi u obzir, ali ako imate novaca i želite ih posebno oduševiti kupite im odjevni predmet nekog popularnog dizajnera. Isto vrijedi za oba spola.

Naravnu, uz to upakirajte i nešto slatko. Tako ćete biti sigurni da će biti prezadovoljniKako zavesti Lava?


da
... obavezno mu recite kako je pametan, lijep i zlatan.
... uživajte u nagradama koje će Vam dati za ove komplimente. Oni znaju primiti kompliment, ali isto tako ga znaju i vratiti.
... pustite da on bude centar Vašeg svijeta. On će uživati u njemu i uljepšati ga.
... ohrabrite njegov smisao za humor. Ukoliko to učinite, on će se truditi da Vas zabavlja svaki dan i da Vas razveseli.
... pokažite mu koliko Vam je bitan.
... budite iskreni i otvorite mu srce. On će znati kako da Vas podrži i štiti.
ne
... nemojte ga ignorirati, osim ako hoćete da ga se zauvijek riješite.
... nemojte mu govoriti što treba raditi i nemojte preuzimati kontrolu nad njim. On ne voli predaje i voli raditi po svome.
... nemojte mu uskraćivati pažnju. Njemu je ona potrebna svaki dan.
... nemojte dirati njegov ego i njegovu pomalo taštu prirodu. Njegov ego je veoma ranjiv, a rane traju dugo.
... nemojte ga ismijavati pred drugima. Ovo je najveći prekršaj povjerenja i to je nešto najgore što mu možete uraditi.Čega se Lav boji ?

U skladu s osobinama životinje cije ime nosi, Lav je, uz Ovna, vjerojatno najhrabriji clan zodijacke zajednice. Pravi razlog njegove odvažnosti krije se u strahu od tudeg prezira, javne sramote ili neuspjeha. Buduci da mu je važno tude mišljenje, Lav ce izvesti junacka djela, da ne bi slucajno ispao kukavicom. Cesto izvede neki pravi podvig samo da se napravi važnim pred okolinom. Buduci da se radi o fiksnom znaku, Lav se pribojava situacija koje od njega zahtijevaju da mijenja postojece stanje, pogotovo ako dinamiku i smjer te promjene on ne može kontrolirati. Dodatno, Lav ce se dosta baviti razmišljanjima o mogucoj izdaji prijatelja ili bliskih suradnika, što ce s vremenom preci u pravu paranoju. Lavovi na vlasti ili položaju, svojoj listi pridodat ce vrlo snažan strah od naprasnog gubitka položaja i povratka u "obican puk"..Izgled Lava :

Po izgledu su dva tipa Lava; jedan više liči na lava, a drugi na mačku. Prvi ima veliku glavu (ili bez kose ili s bujnom grivom), prodorne okruglaste oči, širok korijen nosa, tupast nos, a gornju usnu tanju od donje. Tom tipu brada je zaobljena, a drugom pak šiljasta, a lice srcoliko. Drugi tip ima krupne oči s velikim trepavicama, obrve podignute u visokom luku, a nos ravan i kratak.

Lav u sexu :


Često se govori da Lavove treba češkati, maziti i milovati želite li ih natjerati da počnu presti. Uporni i vješti u tom poslu, kao i rafinirani maseri (maserke), Lavovima snažno prirasli srcu,Naime, rođeni u ovom znaku, bez obzira na spol, tijekom ljubavnog čina zahtijevaju punu pažnju. Pri tome može ljubavna Ugra biti začinjena s primjesama voajerizma; pri čemu ne bi smjelo izostati divljenje ljepotama Lavice odnosno Lava. Malo mašte, korištenje zrcala l slični trikovi, Lavove, da Lavice ne spominjemo, dovest će do vrhunca sladostrašča. Inače, erogene zone Lavova smještene su s lijve i desne strane stupa kralježnice.Osobito osjetljivo mjesto pripadnika ovog znaka jest donja usna. Nju biste uvijek morali stimulirati. Budete li znali iskoristiti sve kvalitete ovog znaka, on(a) će se prikazati ljubavnikom, odnosno ljubavnicom, vrhunskih dometa.

Zdravlje Lava :

Prilično zbog nervoznog života kakav vode Lavovi osobe rođene u tom znaku moraju više voditi računa o živcima, želudac im je isto prilično osjetljiv.

Poznati lavovi :

Alfred Hitchock, Roger Federer, Aldous Huxly, Fidel Castro, Mussolini, Napoleon Bonaparte, Jacquelin,madonna,Ben Affleck,Whitney Houston,Bill Clinton

Automobila Lava :

Ako novac nije problem, koji drugi auto bi mogao zadovoljiti Lavov kraljevski ukus ako ne Rolls Royce iii Bentley. Golem, raskosan i detlnitivno automobil filmskih zvijezda, Kralj Automobila savrseno odgovara grandioznim ' ambicijama ovoga znaka. Vozac u uniformi je obvezan, jer je Lav zavaljen na strazr.jem sjedalu, s casom sampanjca u jednoj ruci i mobitelom u drugoj.

Zanimanja:
glumac/glumica, astrolog ,arhitekt, direktor, plesac, frizer, menedzer, profesionalni sportas; ucitelj

Sport i hobi: atletika, uredjenje, opera, slikarstvo, skokovi u vodu, zabave, unutrasnje kiparstvo


TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
(H. FORD).
pridruži nam se u bbljPodijeli post!

alison je offline   Reply With Quote
alison, hvala ti na korisnom postu!
Zoltrekun (30-11-11)

Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 15:50 sati.

Iz ponude izdvajamo:

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0