Alternativa Forum

Tko je Mekki Torabi

Ovo je diskusija na temu Tko je Mekki Torabi u podforumu Bioenergija
Nismo valjda zaboravili na Mekkija . Ja ga se sjetim i ...

Natrag   Alternativa Forum > Alternativna medicina > Bioenergija

Alternativa Forum


Bioenergija "Vi niste bolesni - Vi ste blokirani"

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 03-08-10, 20:18   #91
Guru
 
Tina's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2010
Postovi: 1,049
Tina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond repute
Tina has a reputation beyond reputeTina has a reputation beyond repute
Zadani

Nismo valjda zaboravili na Mekkija .
Ja ga se sjetim i zahvaljujem Bogu što postoji , svaki put kad mi njegova vodica učini čudo i brižno štedim zadnje kapljice koje su mi ostale.
Nisam se dobro opskrbila vodom, pa planiram idući put malo više misliti na to.
Ističem mekki vodu kao prvu pomoć kod raznoraznih ozljeda i tu više ne koristim ionsko srebro jer mekki voda brže djeluje(zar je to moguće da je nešto brže od srebra, eh da!).
Kapam psu u oko jer mu je unazad 1 mj narasla izraslina unutar oka tj unutar kapka; izraslina je stala s rastom stoga se sad može maknuti; od kapanja te vode mu stalno curi bijela sluz iz oka, puna nekih nečistoća.
A za sebe bih istaknula(neznam što bih više od toliko tog) ali ipak me sinoć najviše dosad iznenadilo , kad sam se smotana i pospana upustila u kuhanje i stavila ruku drito u plamen i gadno se opekla; najviše je ipak stradao kažiprst a bol uh, bol je bila grozna(inače ne podnosim ni male boli); prst sam držala u vodi i tad bi nestalo boli, čim izvadim prst opet grozna bol, sva sam se tresla kako me boljelo. Bol je jenjavala kroz sat vremena i nestala skroz. Mjehur na mjestu opekotine je skroz splasnuo i izbrisan otisak prsta na tom mjestu( sad mogu orobiti banku ) je jedino što me podsjeća da sam se sinoć opekla i male utrnosti ; koža je posve zatvorena i nema skoro ničeg. Drugi djelovi ruke koji su bolje prošli su sanirani samo s 3 mazanja vodom, u roku 10 min.

Cijelu noć sam zahvaljivala što postoji Mekki i što mi pomaže iako miljama daleko ; Hvala ti Mekki što nisam cijelu noć cmizdrila u boli i jer mi prst izgleda normalno i nema skoro traga opekotini.

ubuduće više ništa ne radim pospana , jer te zadnje kapljice koje imam čuvam kao suho zlato.
Tina je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Blue_Knight (05-08-10), Dražen-Zgb (04-08-10), indianka (05-08-10), ram (03-08-10), sunčica (05-08-10), zoricab (04-08-10)

Nepročitano 04-08-10, 09:40   #92
New member
 
Darhma's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2010
Postovi: 63
Darhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to behold
Darhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to beholdDarhma is a splendid one to behold
Zadani

Citat:
Originally Posted by hope Pogledaj Post
Istina je - ne naplačuje tretmane,
ovo je Boziji covjek... a ne biznismen. Hvala Bogu da takvi jos postoje...
Darhma je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Blue_Knight (05-08-10), Dražen-Zgb (04-08-10), indianka (05-08-10), zoricab (04-08-10)
Nepročitano 05-08-10, 05:25   #93
Alternativa addict
 
indianka's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2010
Postovi: 248
indianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond repute
indianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond reputeindianka has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Tina Pogledaj Post
Nismo valjda zaboravili na Mekkija .
Ja ga se sjetim i zahvaljujem Bogu što postoji , svaki put kad mi njegova vodica učini čudo i brižno štedim zadnje kapljice koje su mi ostale.

...
Cijelu noć sam zahvaljivala što postoji Mekki i što mi pomaže iako miljama daleko ; Hvala ti Mekki što nisam cijelu noć cmizdrila u boli i jer mi prst izgleda normalno i nema skoro traga opekotini.

Ma šta ti bi, pa naravno da nismo zaboravili Mekkija!
Ja ga čak i sanjam ... često.

Nema veze što je Mekki miljama daleko --
čim pomisliš na Mekkija dobra energijica djeluje .......

Čim dođe Mekkić - hitam mu ususret
da mi da malo energije i povrati me u život ...
umorih se od života, ubila me ta ljepota - hahahaha.
(nije smiješno, al se eto cerim u inat životu u lice.....................)


indianka je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (05-08-10), Blue_Knight (05-08-10), Dražen-Zgb (06-08-10), ram (05-08-10), Tina (06-08-10)
Nepročitano 10-11-10, 14:00   #94
Guru
 
-Sač-'s Avatar
 
Datum registracije: Apr 2010
Lokacija: Trogir
Postovi: 668
-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute
-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute-Sač- has a reputation beyond repute
Zadani

MEKI TORABI POSJETIO BOSANSKE PIRAMIDE

Poznati marokanski iscjelitelj i zasigurno najpopularnija osoba na Balkanu ovih dana, Mekki Torabi posjetio je Bosansku dolinu piramida. Domacin mu je bio voditelj projekta istrazivanja dr. sci. Semir Osmanagic. I pored cinjenice da ga dnevno u Sarajevu posjecuje izmedju dvadeset i pedeset hiljada posjetilaca, odlucio je da jedan dan posveti arheoloskim lokacijama u Visokom na kojima radi Fondacija “Arheoloski park: Bosanska piramida Sunca”.

Mekki Torabi svakodnevno prakticira lijecenje energijom i tek dodirom postavlja dijagnoze. Daje nadu hiljadama oboljelih sirom svijeta i iz dana u dan raste broj onih koji imaju medicinske dokaze da im je upravo Torabi pomogao u izlijecenju. Poznat je po tome sto tretmane ne naplacuje jer je, kako kaze, dar lijecenja ljudi dobio i mora ga poklanjati. Energija koju emitira dokazano mijenja sastav vode onog trenutka kada je Torabi dohvati ili blagoslovi. Svojevremeno je protiv njega ustao medicinski establisment Maroka, ali je sam kralj Maroka Torabija uzeo u svoju zastitu.

S obzirom na sve navedeno, s nestrpljenjem se ocekivao njegov susret s Bosanskom piramidom Sunca i podzemnim labirintom na kojima su ruski geofizicari i hrvatski fizicari vec ranije ustanovili postojanje odredjenih elektromagnetnih anomalija.

Tokom jednosatnog obilaska mreze podzemnih tunela i prostorija “Ravne”, Torabi je cesto zastajao i davao komentare. Govorio je o ljudima koji su pravili ovaj podzemni labirint i smjeni geoloskih i antropoloskih djelovanja u tunelima. Pomenuo je prisustvo barem dvije razlicite civilizacije: jednu koja je pravila tunele i piramide i drugu koja nije bila u stanju objasniti tajne ovog kompleksa vec ga je odlucila sakriti.

Torabi je istakao da pored megalita K-2 mora postojati centralni megalit koji se nalazi u pravcu piramide. Istakao je da se ispod megalita nalaze podzemne vode koje su ljekovite. Pored vec otkrivenog podzemnog jezera izjavio je da postoji jos nekoliko podzemnih jezera. U podzemnoj galeriji povrsine 50 kvadratnih metara ustvrdio je da je nivo energije 17 puta veci od nivoa na povrsini i da je ta prostorija imala funkciju ljecilista. U trecoj prostoriji, do koje se trenutno doslo ciscenjem, Torabi je rekao da predstoji jos mnogo posla, ali da se u ovom kompleksu kriju tajne koje ce promjeniti buducnost Bosne i Hercegovine. Ocekuje da u narednim godinama Visoko postane svjetski centar turizma.

U podnozju Bosanske piramide Sunca marokanski iscjeljitelj je odmah prokomentirao da “ovo nije prirodno uzvisenje”. Misljenja je da postoje dva ulaza u piramidu, jedan kroz tunele na kojima radi Fondacija, a drugi vodi ispod rijeke.

Torabijev zakljucak je da je osnovna svrha Bosanske piramide Sunca bila regeneracija koja se postizala zahvaljujuci velikim kolicinama energije.


This is an age of action.
Show the world ideal actions.
Service to humanity is service to and worship of god.Podijeli post!

-Sač- je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (10-11-10), Drago (27-04-11), imagine (09-08-13), indianka (28-03-11), kozolec (22-08-11), ram (11-11-10), SteveNo1 (10-11-10), Tina (11-11-10), Uoo (10-11-10), zoricab (11-11-10)
Nepročitano 10-11-10, 14:27   #95
Uoo
OOn
 
Uoo's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Tijelo Kristovo
Postovi: 12,426
Uoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond repute
Uoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond repute
Zadani

divovski orgonit.. isto ko u egiptu piramide


Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
Ivan 3:16Podijeli post!

Uoo je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
-Sač- (10-11-10), alison (10-11-10), imagine (09-08-13), ram (11-11-10), Tina (11-11-10)
Nepročitano 04-05-11, 00:35   #96
Guru
 
zlata's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Postovi: 586
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Uoo Pogledaj Post
divovski orgonit.. isto ko u egiptu piramide
nije isto k'o u egiptu - ova naša je skoro duplo veća od keopsove:))))
u bosni ima vic " imala majka 2 sina, jedan se zvao ramzes, a drugi je ostao u visokom"
zlata je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (04-05-11), gordanaa (04-05-11), imagine (09-08-13), Tina (03-09-11), Uoo (29-08-11)
Nepročitano 22-08-11, 13:57   #97
New member
 
kozolec's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2011
Postovi: 88
kozolec has a brilliant future
kozolec has a brilliant futurekozolec has a brilliant futurekozolec has a brilliant future
Zadani

ovako je to bilo pred Zetrom
kozolec je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Tina (03-09-11), Uoo (29-08-11)
Nepročitano 29-08-11, 11:50   #98
Guru
 
zlata's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Postovi: 586
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
Zadani

i ove godne je trebao doći, ali mu nisu dozvolili ovi naši majmuni - neštose pobunila islamska zajednica.....u zetri su svak dan bili nezapamćeni redovi, ali nikad ni jedan jedini incident.....ja sam otišla jedno, po vodu za prijateljicu, nevjerovatna atmosfera unutra....
zlata je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
imagine (09-08-13), indianka (20-12-11), Tina (03-09-11)
Nepročitano 14-09-11, 13:11   #99
Alternativa addict
 
Ezekiel's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2011
Postovi: 335
Ezekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond repute
Ezekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond reputeEzekiel has a reputation beyond repute
Zadani

bila sam u ZG prije 2 godine al posto je to bila jos jedna od onih "moja mama cuje za nesto pa povuce i mene bez da ja sama pristanem", vjerovatno mi zato nije nista djelovalo, jer sam dosla kao skeptik. doduse, pravi cudotvor bi trebao djelovati i bez pristanka/vjere osobe zar ne, no ja mislim da je potrebno prije svega imati jaku vjeru u to o cemu je rijec, onda ce nekakav rezultat i doci..
Ezekiel je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Diana (13-07-13), imagine (09-08-13)
Nepročitano 13-07-13, 02:47   #100
New member
 
REALNOST's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2013
Postovi: 1
REALNOST is on distinguished road
Very angry meki

ti svi sto lijece bioenergijom, oni su svi pa i taj torabi, oni su na neki nacin VOJSKA koja ceka svog komadanta a on ce doci veoma brzo a rijec je o DEDZDZALU koji ce kad bude imao 40 dana da radi na zemlji sta ga volja,ljude ce zavaravat da je on subhanALLAH ^BOG^,ALLAH dz.s.ce mu dati sposobnost da ozivi i da usmrti ljude samo da bi mu oni povjerovali i moci ce izlijeciti bolesne i on ce biti najvece iskusenje za cijeli svijet.....ukratko toliko HVALA!!!!!!
REALNOST je offline   Reply With Quote
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 12:59 sati.

Iz ponude izdvajamo:Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0