Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Bioenergija (http://www.alternativa-forum.com/bioenergija/)
-   -   Tko je Mekki Torabi (http://www.alternativa-forum.com/bioenergija/1926-tko-je-mekki-torabi.html)

Ash 20-12-09 10:41

Tko je Mekki Torabi
 
Otac Mekkija Torabija imao je golemo imanje u Skhiratu u blizini Rabata i obitelj je živjela od poljoprivrede. Stoga je on završio poljoprivrednu školu u Rabatu, nakon koje je u Parizu upisao Ag­ronomski fakultet. Međutim, bio je toliko ču­­dan i različit od drugih da su njegovi roditelji mi­­slili da je bolestan pa su ga vodili raznim liječnicima - naj­­prije u Maroku, a kasnije i u Parizu.

Mekki kaže da prima energiju iz svemira, od pet planeta, i kad se to događa, počne govoriti ne­­razumljivim jezikom. Nakon što zamoli Boga da mu da tu energiju, više se ničega ne sjeća. Takvi “ispadi” ponukali su njegova oca da ga odvede na promatranje u jedan institut u Parizu. Jedan od “testova” bio je i ugriz kobre. Mekki je morao gurnuti ruku kroz otvor ne znajući što je s druge strane. Liječnici su stajali uz njega s protuotrovom u ruci, a on je samo osjetio bol i shvatio da mu s ru­­ke teče krv i nekakva žuta tekućina. Na­­kon toga je vidio zabezeknuta lica liječnika i čuo - da je kobra mrtva. Shvativši što se dogodilo, pobjesnio je i porazbijao cijeli laboratorij, vičući da on nije zvijer na kojoj će drugi eksperimentirati - kaže Asad Sabo Ajel, vlasnik poduzeća u Kini, koji je prevoditelj Mekkiju Torabiju i osoba za kontakt u Zag­rebu i Maroku.
Otac ga je vodio i jednoj vidovitoj Parižanki. “Oženite se mnome i bit ćete najbogatiji čovjek”, rekla je 47-godišnja vidovnjakinja tada 19-godišnjem mladiću. Iako je odbio prošnju, otkrila mu je da ima nevjerojatan dar zahvaljujući kojem može liječiti ljude, te ga uputila izvjesnom profesoru, Židovu, koji se samo time bavi. Taj mu je čov­­jek, ka­­že Mekki Torabi, 1974. predložio da odu zajedno na ulicu te da samo sjedi, gleda i poz­­dravlja turiste, a on će mu u zamjenu dati zgradu koju po­­želi, nudeći mu čak hotel, shopping centar i podzemnu garažu na nekoliko etaža. To je tri dana i radio, a zatim je pobjegao vidjevši hrpe novca u rukama “vidovitog” profesora.

Ash 20-12-09 11:29

Poznati marokanski iscjelitelj koji liječi bioenergijom pet planeta možda radi negativnih napisa po medijima neće više dolaziti u Hrvatsku?

Ash 20-12-09 11:31

Da li je bio netko kod Mekkija na tretmanima, i kakva su mu iskustva?

Acarya 29-12-09 19:59

Nisam bio.Nemam potrebe.

hope 20-01-10 17:22

Ja sam vodila svoje djete i iskustvo je nevjerojatno, a rezultati još nevjerojatniji, posebno je dobra vibra u maroku gdje ima vremena za svakog individualno.

Acarya 20-01-10 17:52

Hope,mozes nam detaljnije ispricati vas susret ?

hope 21-01-10 01:32

Citat:

Originally Posted by Acarya (Post 24476)
Hope,mozes nam detaljnije ispricati vas susret ?

Mi smo do sada imali ja to tako kažem pet serija sa Mekkiem.Što znači prvi susret u ljeto 2008 Zagreb/Dugopolje,pa proljeće 2009Zagreb, ljeto 2009 Maroko, Jesen 2009 Zagreb i sad sam u Maroku.

Samo kratko o njoj:
Lea je rođena tri mjeseca prije termina, operirala oči u Grazu sa svega dva mjeseca starosti kako nebi ostala bez vida u potpunosti dioptrija -11, s devet mjeseci dobila prvi epileptički napad dobila dvije ture razornih kortikosteroida i izmjenila tri ljeka da bi na kraju rekli da za nju nemaju više šta napraviti i da je to to, prognoze teška mentalna i motorička retardacija, bez šanse za stajanjem i hodanjem jer se očekivalo da napadi nikad neće prestati.Glava joj je prestala rasti sa cca12 mjeseci (dijagnoza mikrocefalus). Kao maloj joj se nije razvio refleks gutanja i cicanja tako da je hranjena na sondu kao beba i samo mojom odlukom da ju ne želim hranit na sondu jede na flašicu i to teškom mukom.

ljeto 2008:Meki nakon dva tretmana zaustavio napade. Istina imala je nakon cca10 tretmana ja to volim zvati čišćenje 4 napada koji su bili nikad duži i nikad jači no nakon toga su se rjedili i slabili i dok smo potrošili svu vodu u potpunosti su prestali i od tada ih nema

proljeće 2009:Korekcija strabizma, poboljšan vid (izgubilo se tapkanje rukama kako bi napipala predmet) i počela je pratiti

ljeto 2009 MAROKO:
U 4 tjedna opseg glave se povečao za 1,5 cm ( u zadnjih godinu i pol dobila je samo 0,5 cm)
Popravio se EEG nalaz ( još je patološki ali bolji)
Nakon 15 tretmana ujutro Mekki je rekao da ju više ne bole noge i naveće se sama uz pridržavanje za kindić digla na noge ( do tada je jedva zadržavala klečeći položaj) to je ponovila još samo jednom u Maroku

jesen 2009:
Počela je stajati i dizati se nekoliko puta dnevno i to je sad u potpunosti savladala.Korekcija dioptrije sa
-11 na -8. Počela je žvakati i jesti na žlicu (pasiranu hranu)
Trenutno stanje:
Mekki je rekao da očekuje da će uskoro prohodati (napravila je tri koraka u krevetu)

JA VEĆ DUGO NIŠTA NE OČEKUJEM!!!!

Meki je samo komentirao da je ona tako dobro zato što mu ja bezuvjetno vjerujem - a ko nebi

Znam da sam odužila al ako imate još koje pitanje rado ću odgovoriti

Acarya 21-01-10 16:02

Ovo je odlicna prica Hope.
Zelim vam da uspijete i da se mala curica izlijeci poptuno.

Dali planirate opet ici kod njega?
Dali je istina da svoje tretmane ne naplacuje?

hope 21-01-10 20:40

sad smo tu do 31.01. onda on dolazi u zagreb pa dalje u krug.
Istina je - ne naplačuje tretmane, tj.
Ja do sada nisam platila niti jedan i to je ono što mogu reći sa sigurnošću a kako ostali zaista neznam.

Ash 22-01-10 08:39

Baš mi je drago čuti ovakvu priču :smilie_smile: Nadam se, da će se napredak nastaviti u ovakvom trendu:well_done-500:


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 15:47 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0