Alternativa Forum

Pranicno isceljivanje

Ovo je diskusija na temu Pranicno isceljivanje u podforumu Bioenergija
Citat: Originally Posted by Kiyoshi Postovana Rasa Vilasini, Vidim iz Vase ...

Natrag   Alternativa Forum > Alternativna medicina > Bioenergija

Alternativa Forum


Bioenergija "Vi niste bolesni - Vi ste blokirani"

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 28-04-12, 10:53   #31
alternativa addict
 
Krishna Balaram's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: gde me um nosi
Postovi: 2,058
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Kiyoshi Pogledaj Post
Postovana Rasa Vilasini,

Vidim iz Vase prve poruke da ste Reiki prakticar treceg stepena i istovremeno prana iscelitelj, pa bih iskoristio priliku da Vas zamolim da nam uporedite ove dve tehnike, Reiki i Pranu.

Koje su slicnosi, koje su razlike, gde je bolji reiki, agde prana, ...?

Hvala unapred!
Postovani Kiyoshi
I u reiki i u pranicnom lecenju mi smo samo instrumenti za energiju koja se prenosi.uvijek se molis -u pranicnoim lecenju a u reikiju upotrebljavas simbole i time si kao provodnik za vise sila i bica da lece preko nas.
Po meni reiki je sporija metoda ,puno sporija .Ono sto postignem za sat dva u reikiju postize se za 15-20 minuta u pranicnom healingu.U PH se detektiraju i targetiraju problemi i postoji precizna procedura sta se u kojoj bolesti treba raditi a ne cijelo tijelo.
U pH treba malo vise medicinskog i ostalog znanja a reiki radi sam svoj posao.Ph moze tretirati puno vise bolesti nego reiki.Ali je zato opasniji ako ne znas sta radis.
Reiki po meni nema dovoljno informacija kako ocistiti sebe od nes\cistoca koje se mogu skupiti za vreme isceljivanja.U p.H. koristi se uvijek so i voda i tamo se uvijek baca bolesna energija.
Kao trece jedna stvar je opasna kod oba a to je lecenje je ponekad opasno ako se leci neko ko ce sutradan nanositi stete i zla sebi i drugima..To je ono sto moram puno razmisliti .Bolest ima razloga i zato ja jos uvijek mislim da metoda isceljivanja S.N Lazareva je veoma dobra ona vidi osnovne uzroke bolesti .NA zalost nisam na nivo Lazareva pa koristim pranicno lecenje.Lecim sebe a kad drugima treba ja im samo kazem kako da izlece sami sebe.JA sam im samo vodja .Svako ima pravio da pomogne sebi a moze biti opasno za mene ako se mesam u tudja posla.A i ako se nesto desi ljudima nece mene kriviti defoinitivno .Ponekad ljudi mogu misliti da sam im nanela stete pa zato bolje da sami sebe lece.Ja inace skeniram sa viskom (po tome se razlikujem od pranicnih heilera koji skeniraju rukama)i to mi se dosad pokazalo nepogresivim.Posto sam vodjena radim i neke razlicite stvari od onog sto je u knjigama i ispalo mi je mnogo bolje i brze.LKao na primer za bubuljice moje cerke sam resila time sto sam procistila limfni sistem cerke i kostanu srz i bubuljice,akne su skroz nestale.A toga nije bilo u knjizi bas tako kako sam ja uradila. Ne mogu vise pisati ,budite mi pozdravljeni
Aha dosetila sam se necega reiki treba inicijaciju pranicno lecenje ne ali inicijacija pomaze da se brze postane senzitivan na te suptilne energije.
Jednom jednog covjeka je bolela noga i ja sam kuhala u hramu i ond asam mu davala upute sta sam d auradi i ja sma ga samo nadgledavakla sa vremena na vreme i proveravala sa viskom io na kraju je ispalo super on nije mogao verovati da mu je bol u nogama prosao samo mahanjem rukom.
U pranicnom lecenju se ne dotice fizicko tijelo a u reiki ruke se polazu na tijelo.Sto je bolje.Jednom ssam lecila nekog reikijem i to ispred njegove zene pa sam posle imala dojam da je zena mislila da sam zainteresirana za njejnog muza,sto je naravno bilo daleko od istine.Inace sa sam stavila ruke na jetru ,slezenu i srcanu cakru.Usput receno to je ona ista osoba o kojoj sam pisal na pocetku,koja je zavrsila u bolnici i zivot mu je bio spasen.

Ja sam davno prestala koristiti reiki jer mi je spora metodaali sma zahvalna na to sto sam bila otvorena za te isceljiteljske energije .Veoma sam zahvalna na inicijacijam a.
Smatram da su mi vazna i neprocenjliva osnova sad u ovom ph.
Pozdarv i postovanje.


Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HarePodijeli post!

Krishna Balaram je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (01-08-12), Kiyoshi (28-04-12), madagaskar (29-04-13), Malina (01-08-12), Miu (28-04-12), Uoo (28-04-12), VirdisSolis (03-12-13)

Nepročitano 29-04-12, 16:04   #32
Guru
 
matko's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2009
Lokacija: petrinja
Postovi: 553
matko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond repute
matko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Rasa Vilasini Pogledaj Post
Hvala na lepom odgovoru.Ponekad shvatam iz tvojih reci da je Bog fragmenat ponekad shvacam da je opet razlicit od svojih fragmenata.Moje vidjenje je da su fragmenti uvijek fragmenti deo celine i u duhovnom i u ovom svetu.Tjest mi smo uvijek individue isti po kbvaliteti sa Bogom -ista duhovna materija nas sacinjava(napokon deo smo tog velikog bica)ali mogucnosti Boga su druge a nase mogucnosti su druge.Sve sto mi ostvarujemo je zbog toga sto je Bog odobrio da se nase zelje ispune i pokrenuo je celu masinu da se to ostvari.Ustvari nije odobrio ali je dao dozvolu da se nase zelje ispune.Bog nije sretan kad se mi patimo ovde.
Ne mogu shvatiti kako iko moze pomisliti da jesti g.... kao sto to svinje rade nije lose iskustvo za bilo koga pa i za Boga i po bilo kojim standardima materijalnim ili transcendentalnim.Mozda to reci (Bog ne razlikuje sta je dobro sta losezvuci transcendentalno ali reci mi ako smo mi transcendentalni onda ce to biti u redu raditi jer ne trebamo razlikovati dobro od losega ? To po vaisnavskim standardima nije dualnost percepcije to je gross ignorance-ne razlikovati dali je dobro jesti banane a ne g.....i zeliti to iskusiti!
To je jedna deskriptivna razlika izmedju personalista(vaisnava)i impersonalist(Maharishi Mooji....).Za impersonaliste je sve jedno sta ce jesti jer je to izvan dualnosti uma a za nas postoji razlika i diskriminacija.
ovo je samo moj način poimanja života i prihvačanje istog a sve što čitam, čujem i spoznam prihvačam kao najviše znanje meni dostupno toga trenutka
tako je ,mi ovde diskutiramo o svojim shvacanjima da bismo mogli obogatiti i revizovati nasa saznanja spoznaje itd itd.
Bagavad Gita je kao i sve svete knjige puna podataka i spoznaja ali kao i sve druge podložna našem (ljudskom) tumačenju koje je opet fragmentalno i uvijek pomalo subjektivno
jeste tako je zato se mora slusati onog ko je spoznao Bhagavad Gitu ili je citaj sa direktnim prevodom bez interpretacije.Naravno nasa interpretacija je u pitanju.Ali nema veze citati originalne reci nose dobrobit jer reci su transcendentalne i kad upotrebljavamo bilo koja cula za transcendentalne stvari(jezik-citanje i izgovaranje i uho za slusanje) onda se prociscavamo.
Ono o zivotinjama se slazem.I ono u P.S. je okey -ja sam zadovoljna sa tim sto imam samo sam to iskoristila da opisem kako su neke filozofije nelogicke po mojim standardima.
A ono o lepim recima hvala lepo ,znam da to doista mislis i mislim da si ti jedna od retkih osoba koja zna uistinu voleti a ne samo pricati o tome.Moja mala svetlost salje ljubav vecoj svetlosti -Matku
Jedna izuzetna činjenica u životu jest - slobodna volja -, ako je netko izabrao da jede g.... to je njegov izbor i samo njegova stvar o kojoj nitko nema pravo suditi i prosuđivati je. Da li če Bog radije jesti bananu ili g.... na to ni ti niti ja nemremo uticati jer ako pogledaš svinju kaj radi kada naiđe na g.... sigurno da ti to nečeš poželjeti ali te pitam zar Bog nije sve što jest i sve što nije?

matko je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Joke (29-04-12), Krishna Balaram (08-05-12), thor 555 (29-04-12), Uoo (29-04-12)
Nepročitano 02-05-12, 01:55   #33
alternativa addict
 
Krishna Balaram's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: gde me um nosi
Postovi: 2,058
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by matko Pogledaj Post
Jedna izuzetna činjenica u životu jest - slobodna volja -, ako je netko izabrao da jede g.... to je njegov izbor i samo njegova stvar o kojoj nitko nema pravo suditi i prosuđivati je. Da li če Bog radije jesti bananu ili g.... na to ni ti niti ja nemremo uticati jer ako pogledaš svinju kaj radi kada naiđe na g.... sigurno da ti to nečeš poželjeti ali te pitam zar Bog nije sve što jest i sve što nije?

Bog jeste sve sto jest,sve sto postoji je Bog ali u sito vreme Bog je u svompersonalnom obliku i nesto drugo od nas.Deo Boga su Njegovi delici ,fragmenti(to smo mi) koji imaju slobodnu volju da rade sta zele.Zato Bog i Njegovi fragmenti nisu jedno te isto.Bog ne jede g... a Njegovim fragmentima se to desi kad im se masta otkaci i kad okrenu ledja i ne slusaju oca kad ih savetuje za svoje dobro.
Bog je persona i energetik kome pripadaju sve energije i zato se kaze da je Bog sve ali opet u licnom obliku on je poseban i drukciji od svojih delica po kvantitetu i mogucnostima.


Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HarePodijeli post!

Krishna Balaram je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (01-08-12), Malina (01-08-12)
Nepročitano 01-08-12, 09:10   #34
alternativa addict
 
Krishna Balaram's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: gde me um nosi
Postovi: 2,058
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Zadani


Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HarePodijeli post!

Krishna Balaram je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (01-08-12), Malina (01-08-12)
Nepročitano 01-08-12, 09:17   #35
alternativa addict
 
Krishna Balaram's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: gde me um nosi
Postovi: 2,058
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Zadani

za tebe draga malina,imas email


Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HarePodijeli post!

Krishna Balaram je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (05-08-12), Malina (01-08-12)
Nepročitano 01-08-12, 09:36   #36
alternativa addict
 
Krishna Balaram's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: gde me um nosi
Postovi: 2,058
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Zadani


Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HarePodijeli post!

Krishna Balaram je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (05-08-12), Malina (01-08-12)
Nepročitano 01-08-12, 09:47   #37
Guru
 
Malina's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2011
Postovi: 3,984
Malina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond repute
Malina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond reputeMalina has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Krishna Balaram Pogledaj Post
za tebe draga malina,imas email

:))

Malina je offline   Reply With Quote
Malina, hvala ti na korisnom postu!
Krishna Balaram (02-08-12)
Nepročitano 01-08-12, 12:25   #38
Dandapani
 
Jesam's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2011
Postovi: 13,985
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Krishna Balaram Pogledaj Post
vredi
ali to nije za svakog
mac je sa dve ostrice
ako osoba ne koristi pravilno tu energiju,sve ce se toj osobi vratiti.mislim ako je zloupotrebljava ili ako ide i leci ljude protiv volje administrativca ovog univerzuma i onih koji upravljaju nasim tijelom. citajte Lazareva pa ce vam biti jasno. Bolest se javlja kad dusa ide u pogresnom smeru (ili je bila ranije gresna pa sad placa za greh),kad se treba zaustaviti i razmisliti o sebi i zivotu.Kad steti sebi i drugima pa je sad priroda onesposobljava da to cini.
MAster Choa Kok Sui kaze da oni koji su zloupotrebili to znanje u sledecom zivotu su u mentalnim bolnicama,ako ne vec i u ovom.Pranicno lecenje nije jos jedna bezopasna metoda manipuliranja i kontroliranja ovog materijalnog univerzuma.Ustvari nas jedini problem je zelja za kontroliranjem i uzivanjem.To je nas glavni i jedini problem.
Samo citajte Lazareva.
Inace meni je pranicno lecenje spasilo zivot i jos ga spasava ali moja najvazno opredeljenje je dobiti ljubav prema Bogu a sve ostalo je sporedno.
Sve ljude koje sam dosad lecila uvijek sam pitala za dozvolu Svevisnjeg.Nikad iz svog hira.Bog zna zasto je neko bolestan. Bolest je nacin da se dusa procisti i kad dusa nece dobrovoljno da se prihvati nekog procesa za prociscenje onda to ide po zakonima prirode u vidu bolesti ili nesrecnog zivota, siromastije itd.
Inace pranicno lecenje je jedno od najboljih metoda isceljivanja uporedjujuci je sa drugim metodama.
Ali najbolje lecenje je pravi duhovni zivot koji leci dusu a bolest duse je uzrok svih ostalih raznolikih bolesti koje imamo.Zato izlecite sebe-dusu a sve ce ostalo da sledi.
Draga Rasa, jako mi je ovo zanimljivo. Ma, nije mi ništa totalno nepoznato ali je onako malko drugačije, ili je moj doživljaj i sposobnost shvaćanja možda malo napredovala ... znaš onako kada najednom bude onaj "aha" efekt.

Samo mi malo pojasni kako misliš da možeš nekome naškoditi ... ako izliječiš nekoga tko to nije zaslužio jer je "zao" (uvjetno rečeno), ili misliš da se sama metoda može koristiti u neke druge svrhe?

Ja sam isto reikistica kao ti i zanimljivo mi je ovo sve što pričaš o razlikama i sva ta iskustva.

Spominješ Lazareva ... koju točno knjigu?
Radi li se o Karmičkoj dijagnostici?

Da li netko zna ima li u Zg mogućnost tečaja PH a da je za preporučiti - znači provjereno?

Hvala


slobodni.net za slobodni svijetPodijeli post!

Jesam je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Krishna Balaram (02-08-12), Tree (03-08-12), VirdisSolis (11-08-14)
Nepročitano 02-08-12, 12:16   #39
alternativa addict
 
Krishna Balaram's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: gde me um nosi
Postovi: 2,058
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Krishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond reputeKrishna Balaram has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Jesam Pogledaj Post
Draga Rasa, jako mi je ovo zanimljivo. Ma, nije mi ništa totalno nepoznato ali je onako malko drugačije, ili je moj doživljaj i sposobnost shvaćanja možda malo napredovala ... znaš onako kada najednom bude onaj "aha" efekt.

Samo mi malo pojasni kako misliš da možeš nekome naškoditi ... ako izliječiš nekoga tko to nije zaslužio jer je "zao" (uvjetno rečeno), ili misliš da se sama metoda može koristiti u neke druge svrhe?

Ja sam isto reikistica kao ti i zanimljivo mi je ovo sve što pričaš o razlikama i sva ta iskustva.

Spominješ Lazareva ... koju točno knjigu?
Radi li se o Karmičkoj dijagnostici?

Da li netko zna ima li u Zg mogućnost tečaja PH a da je za preporučiti - znači provjereno?

Hvala
Svako bi mogao da se leci i kad se leci on bi postao bolja osoba.Iako sam ranije smatrala da dati nekome zdravlje ko zlostavlja druge osobe nije dobro ali zato se moraju prvo tretirati cakre te osobe da tu sklonost isprave pa ce onda sve biti u redu i sa osobom.To mi jje dosad iskustvo pokazalo i zato ispravljam svoje prijasnje misljenje.Ali nije svaka osoba da uci to jer moze to zloupotrebiti.
Ako sim procitala nosso lar tamo kazu da lece magnetnim talasima a to je ustvari pranic healing ili reiki.
Pricala sam o Lazarevu i njegovu dijagnostiku karme. Za tecaj u Zg ne znam .


Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HarePodijeli post!

Krishna Balaram je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (02-08-12), Malina (03-08-12), Tree (03-08-12), VirdisSolis (11-08-14)
Nepročitano 03-08-12, 12:13   #40
Guru
 
matko's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2009
Lokacija: petrinja
Postovi: 553
matko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond repute
matko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond reputematko has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Krishna Balaram Pogledaj Post
Bog jeste sve sto jest,sve sto postoji je Bog ali u sito vreme Bog je u svompersonalnom obliku i nesto drugo od nas.Deo Boga su Njegovi delici ,fragmenti(to smo mi) koji imaju slobodnu volju da rade sta zele.Zato Bog i Njegovi fragmenti nisu jedno te isto.Bog ne jede g... a Njegovim fragmentima se to desi kad im se masta otkaci i kad okrenu ledja i ne slusaju oca kad ih savetuje za svoje dobro.
Bog je persona i energetik kome pripadaju sve energije i zato se kaze da je Bog sve ali opet u licnom obliku on je poseban i drukciji od svojih delica po kvantitetu i mogucnostima.

Riječ "govno" je izmislio čovjek i tomu pridao nekakovo negativno, loše, ružno značenje a ako promislimo to je samo višak kojeg tijelo više netreba, ostatak neke energije koja je preradjena u organizmu nekog bića i ništa više. Bića niže razine svjesnosti i drugačije vibracije(niže) koriste taj vid energije za svoje ali i sveukupno dobro planete (rastvaraju iliti razgradjuju otpad i na taj način čiste planetu), biča koja to rade isto tako su dio samog boga ili svestvoritelja, svekreatora, sveživotne energije te ako stvari gledamo sa stanovišta sveljudskog poimanja "bog jede govna" koja to nisu jer to je stav i način razmišljanja čovjeka na nižoj razini svijesti!

Bog je sveukupnost svega što postoji, svaki fragment je dio boga i kako biva svjesniji osvješćuje sve više božanskih kvaliteta i božjih mogućnosti u sebi sve do potpunog sjedinjenja sa bogom i spoznaje da je i sam bog!!!
Ljubim te svim srcem svojim,svom dušom svojom moj prekrasni andjele!!!
matko je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (05-08-12), LIK (04-08-12), OzAna (07-11-12), thor 555 (05-08-12), Tree (03-08-12)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 00:41 sati.

Iz ponude izdvajamo:

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0