Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Bolesti mišićno koštanog i vezivnog tkiva (http://www.alternativa-forum.com/bolesti-misicno-kostanog-i-vezivnog-tkiva/)
-   -   Bol u vratu (http://www.alternativa-forum.com/bolesti-misicno-kostanog-i-vezivnog-tkiva/2440-bol-u-vratu.html)

minjabg 13-04-10 17:21

A da slucajno bol u vratu ne moze biti od dugotrajnog sedenja za kompjuterom? Pa neadekvatna stolica,mis i sl. :smile_giggle:
Cak i da je to pravi uzrok,ko bi priznao-sve samo ne to
Cudi me da se svi nismo pomalo ,,ukocili'' :smile_bigsmile:
Ozbiljno,malo vezbi za vratni deo kicme i ledja,a mozda je ipak ovo sto nagual predlaze najbolje :smilie_smile::smile_sun:

-Sač- 15-04-10 09:00

Citat:

Originally Posted by minjabg (Post 37944)
A da slucajno bol u vratu ne moze biti od dugotrajnog sedenja za kompjuterom? Pa neadekvatna stolica,mis i sl. :smile_giggle:

Pogodila si! :smile_giggle::smile_giggle::smile_giggle:

E da vam kažem, išap sam na električnu akupunkturu kod prijateljovog ujaka, i našao mi je par točaka koje mi je rješio i bol u vratu je nestala..

Inače taj čovjek ima 70god, izgleda kao da ima 40 i vile su mu rekle dok je kopa u vrtu da će živit 131 godinu:smile_giggle:

Ako znate nekoga da radi alektričnu akupunkturu i da je stručan, to je prava stvar pa probajte ako imate bolove u tijelu ili bilo kakvu drugu tegobu! :smile_sun::smile_sun::applause:

minjabg 15-04-10 10:03

Citat:

Originally Posted by -Sač- (Post 38236)
Pogodila si! :smile_giggle::smile_giggle::smile_giggle:

:f020::000201C5:

floopy 11-01-11 10:58

Pozdrav, mene isto zanima EFT, ako netko može objasniti kako to uklanja bol.
Ja znam samo za standardne načine. Kako sam dugo učio riješavati se boli napisao sam nešto o tome kako smanjiti bol u vratu, barem metode koje su meni pomogle.
Kako me zanimaju i alternativne metode nadam se da će netko moći reći ponešto o tome.

teemo 11-01-11 12:33

Citat:

Originally Posted by floopy (Post 68286)
Pozdrav, mene isto zanima EFT, ako netko može objasniti kako to uklanja bol.

Ovo je samo eksperiment kako eft djeluje. Za detaljnije imas na forumu temu o tome.Lupio Pax 11-01-11 12:49

[QUOTE/]:=minjabg;37944]A da slucajno bol u vratu ne moze biti od dugotrajnog sedenja za kompjuterom? Pa neadekvatna stolica,mis i sl. :smile_giggle:
Cak i da je to pravi uzrok,ko bi priznao-sve samo ne to
Cudi me da se svi nismo pomalo ,,ukocili'' :smile_bigsmile:
Ozbiljno,malo vezbi za vratni deo kicme i ledja,a mozda je ipak ovo sto nagual predlaze najbolje :smilie_smile::smile_sun:[/quote]može biti više uzroka, jer da je to samo od sjedenja za kompom ondak bi svi bili ukočeni :smile_giggle:
vidi jesi li možda imala neki konflikt u to vrijeme s nekom osobom - lijeva strana je ženska, desna muška
...ja nikada nemam bolove u vratu(glavi, kralježnici, kostima...) iako mi je glava stalno sagnuta kad knjigom (vječito nešto čitam), stalno neštko kuham :smile_giggle: pa mi je glava uvijek prema dole... no zato ako se nađem u nekom konfliktu, a ne odradim ga na emotivnom planu odmah se javi zatezanje u vratnim mišićima - sjećam se prije nešto više od 8 mj. - bilo je to moje prvo pravo vratno ukočenje - dogodio mi se konflikt s kolegom na poslu i drugi dan sam se probudila sa ukočenim vratom na desnoj strani... radila sam EFT uporno jer sam se baš zakačila za tu situaciju (nikako je nisam htjela otpustiti)...

no to ne znači da vježbe za vrat ne bi dobro došle... dapače.... treba osigurati dobar protok energije - čistiti kanale svaki dan.... mislim energetske kanale... ne tamo neke :smile_giggle: ko zna kakve :smile_giggle:

alison 12-01-11 19:20

Hval gruji, možda samo da naglasimo da otkrivanje i uzroke bolesti podrobnije možemo naći na http://www.alternativa-forum.com/ger...nova-medicina/, jeli tako?:thanks:

floopy 17-01-11 09:05

Citat:

Originally Posted by teemo (Post 68292)
Ovo je samo eksperiment kako eft djeluje. Za detaljnije imas na forumu temu o tome.To mi djeluje kao korištenje autosugestije za smanjivanje simptoma, nije ništa novo, ali takve stvari djeluju samo ako se u njih vjeruje. Tko vjeruje, taj će se izliječiti.

teemo 20-01-11 15:53

Citat:

Originally Posted by floopy (Post 68645)
To mi djeluje kao korištenje autosugestije za smanjivanje simptoma, nije ništa novo, ali takve stvari djeluju samo ako se u njih vjeruje.

Zna li se , kako autosugestija uklanja ili smanjuje bol ?

Blue_Knight 20-01-11 18:14

O EFT-u ima jako puno toga za čitati na internetu, tako da je idealno za ljude da to pročitaju, ako žele naučiti energetsku tehniku koja se bavi emocijama i meridijanima.

Pa tko voli...


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 00:36 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0