Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Bolesti mišićno koštanog i vezivnog tkiva (http://www.alternativa-forum.com/bolesti-misicno-kostanog-i-vezivnog-tkiva/)
-   -   Petni trn (http://www.alternativa-forum.com/bolesti-misicno-kostanog-i-vezivnog-tkiva/6216-petni-trn.html)

Adamina 01-12-15 13:38

Mojoj svekrvi nije. Ali probaj ovaj recept od tesica. Omotaj gazu 4 puta oko 4 prsta i polozi petu na taj krug u cipelu ili sto već. Tako da ti peta ne bude pritiskana. Koleginoj frendici je proslo za mjesec dana. Smanjeni pritisak ubrzava zacjeljivanje.

odel 01-12-15 14:34

To je home-made onaj njihov uložak na kojeg se čeka mjesecima.Odmah isprobavam,hvala Adamina.
btw. odlučila sam isprobati i namakanje u magnezij kloridu,možda pomogne

Adamina 01-12-15 17:01

Slobodno po noći isprobavaj ove obloge za koje si pitala.

sasavt 10-12-15 07:20

Ja sam se mučio skoro godinu dana s petnim trnom na oba dvije pete o bolovima neću pričati . Ovako sam se riješio pravio sam prstenove od zavoja i ljepio na pete.Uzmete zavoj odrežete dužinu koja če vam biti potrebna da kada se napravi prsten bude na rubu pete .Kada ste odredili dužinu srolate taj komad i obljepite sa medicinskom izolirkom i onda napravite prsten .Mijenjao sam svaki dan drugi prsten .Borba s tim petnim trnom je dugotrajna ali kada sam stavljao te prstenove bolovi su nestali tako sam radio 5 mj poslje sam nabavio silikonske pete koje se mogu kupiti u apoteci. Ima već 7 godina kako nemam više s tim problema i nenosim ništa u cipelama , sa operacijom nečete ništa dobit samo još gore.Ono sta mi je rekao jedan ortoped je da se na operaciji mora odvojiti ahilova žila i oporavak je dugotrajan a učikovitost je nikakva najbolje je alternativnim putem . Promjenio sam i obuču tražio sam da bude amortizirajuči đon .Sada mogu ponovo trčati bez boli

Adamina 10-12-15 13:13

Da. Taj prsten sam zapravo i ja opisala :)


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 23:13 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0