Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Bolesti mišićno koštanog i vezivnog tkiva (http://www.alternativa-forum.com/bolesti-misicno-kostanog-i-vezivnog-tkiva/)
-   -   Alternativa, prirodni lek za Neuralgiju trigeminusa (http://www.alternativa-forum.com/bolesti-misicno-kostanog-i-vezivnog-tkiva/6592-alternativa-prirodni-lek-za-neuralgiju-trigeminusa.html)

momak-24 21-08-12 20:20

pa nadam se,mislim pored tog tupog osecaja jos ima malkice taj ostar bol u licu,ali dosta manje...

momak-24 24-08-12 08:48

evo od juce skorocda nemam bol uopste,ali jutros sam se probudio sa glavoboljom,verovatno pd brigecza ovo i zbog ispita,kako me jeglava bolela-pulsirala,pulsirala je i cela ta strana...kad je prosla glavobolja prosla je i ta strana...da li je to jos osetljivo pa je glqvobolja povukla i tu stranu ili bih trebao se zabrinuti?

momak-24 27-08-12 20:10

posto jos nije proslo,morao sam da odem do neurologa...kao na vreme sam se javio i dala mi rivotril,koji je antielptik,antidepresiv...ali vidim da izaziva zavisnost?sta mislis zorice,novosadjanka o ovome?

momak-24 27-08-12 20:30

nisam ja bas mnogo za ovo,d apijem antidepresiv zbg ovoga...picu jos nedleju dana vitamin b,ako ne prodje probacu sa ginkom kao ovosadjanka sto predlozila...nemam j extremn bolove pa da s enavlacim na ovo...

novosadjanka 29-08-12 01:33

Sto se tice rivotrila i ja ga ne bih pila pre nego isprobam sve i malo sacekam da se nerv smiri. Ne znam koju dozu ti je dala, manje doze mozda nisu tako strasne, i mozda na kraci period, sta znam..Iskreno, vecina lekova za neuralgiju je jaka, mislim da je to od blazih lekova(ako izuzmem posledice zavisnosti).

Al pre lekova probaj alternativu, verujem da ce taj blazi oblik neuralgije lakse proci.

Preporucila bih ti i da odes do drugog lekara- dr.specijaliste fizijatra /reumatologa, u neku ustanovu za reumatske bolesti, oni isto lece i neuralgije. Terpija ima dosta, sve su spolja (pogledaj na sajtu) .Isto kako lece kicmu i nerve oko kicme, slicnim principom lece i neuralgiju na licu. Ne znam odakle si, al kod mene imamo neke domove zdravlja sa tim tretmanima, i banju u okviru drzavne zdravstvene zastite, pa je i vecina tretmana besplatna
http://sbnovisad.co.rs/index.php?pag...terapija&hl=sr

Eto, pa srecno:smilie_smile:

momak-24 03-09-12 08:17

poz,evo da se javim,pocelo je da ide na bolje,bol je i dalje tu ali nije takav itnezitet...najvise me boli kod cela iznad obrve...valjda ce proci skroz...


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 00:10 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0