Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Duhovnost (http://www.alternativa-forum.com/duhovnost/)
-   -   Bebe vide auru? (http://www.alternativa-forum.com/duhovnost/3196-bebe-vide-auru.html)

Drug Mile 13-10-10 11:44

Bebe vide auru?
 
Čitajući o auri, naišao sam na tvrdnju da djeca do otprilike 5 godina starosti vide ljudsku auru i prema njoj razlikuju ljude odnosno karaktere ljudi.

Da provjerim ovo, pratio sam što gleda moja 7-mjesečna beba kad me gleda. Ja gledam nju u oči, ona meni gleda kosu. Pogleda me u oči, skrene pogled, onda opet pogleda gore. Više gleda iznad moje glave nego što me gleda u lice. Što radi, čita mi misli?

Onda sam spustio pogled, pokazao joj cijeli gornji dio glave. Oduševila se, napravila istu reakciju kao kad dobije jesti.

Jučer je u gradu nepoznato dijete gledalo u mene, u dobi od možda 2 godine. Gledao sam joj u oči, i ona je gledala iznad moje glave, ne u moje lice. I njoj sam se naklonio, pokazujući joj "kosu" a ne lice. To ju je nasmijalo, i nije dugo skidala pogled s mene. Čak sam i mamu malo zainteresirao, no ne vjerujem da ima veze s bojom moje aure :)

Ima netko još ovakvih iskustava? Klanjamo li se kralju zato da mu pokažemo svoje misli, ili nema veze s time?

Blue_Knight 13-10-10 12:12

Djeca vjerojatno imaju neke karakterne osobine, kojih smo mi izgubili putem.

Tree 13-10-10 12:27

Oko prima oko 4 mil informacija u svakom momentu, od kojih je naš mozak u mogućnosti da obradi 2000 koje se u najvećem dijelu tiču našeg tijela, emocija, poticaja iz okoline i sl.
Djeca od odraslih nauče razvrstavanje informacija tj. interes za odredjenu vrstu informacija koje nam trebaju za "normalno" funkcionisanje.
Mi stvaramo našu stvarnost. Tome smo podučeni.

Divno je što se možemo i mijenjati - preusmeriti fokus:f030:

minjabg 13-10-10 14:10

Bebe i mala deca imaju sposobnosti koje smo i mi nekada imali,ali su potisnute vaspitno-obrazovnim procesom.Odrasli se vise sluze iskustvenom logikom,a deca intuicijom.
Posebno bebe imaju zacudjujucu telepatsku sposobnost.

,,Citaju'' govor tela i emocije.Prosto kao da citaju misli.
Otkrivaju bez problema lose namere ljudi,a da ovi i ne progovore.Smatra se da sto su deca mladja,to su intuitivnija.
Da li citaju auru,ne znam,ali ,,osecaju'' ljude to je sigurno.

Moja deca su kao bebe volela da im se muz ili ja priblizimo na slican nacin, kao ti Mile, tvojoj bebi :smilie_smile:

vedran984 22-10-10 23:20

Mogu potvrdit ovo vezano za bebe i djecu.
Imam nećakinju od 3 godine i par puta sam namjerno mjenjao vlastito energetsko stanje i stanje aure da vidim njene reakcije kada me vidi nakon što me nije vidila 1-2 dana.
Moje energetsko stanje je utjecalo na to kako će mi se obratit i kako će se sa mnom ponašati.
Da se ona sa mnom drugačije ponaša od svih drugih je primjetila cijela familija, njima je to bilo čudno ali meni je bilo jasno jer ona se točno ponašala prema meni onako kakvo sam postavio sebi energetsko stanje tijela.
Mami sam uspio kroz par navrata približiti temu što to zapravo djeca vide prije nego krenu u školu.

Kada bi djecu učili pravim stvarima, energija, aura, duša, tijela koja posjeduje čovik, mislim da bi svi problemi koje imamo u ovom svijetu nestali kroz nekoliko generacija.

Uoo 24-10-10 11:49

ja bih samo potvrdio sto kaze drug mile jer i moja bebica mi gleda iznad ociju, a kad joj pokazem tjeme glave svaki put je odusevljena..

nesto slicno sam primjetio da rade macke..

cini mi se da smo mi stariji previse ukorijenjeni u materiji i povrsnosti koju ista nosi sa sobom radi totalno krive indoktrinacije koja nam se servira pod nos da bi obratili paznju na stvarno energetsko stanje nekoga..
hvala bogu da nam to nije osnovna priroda i slazem se sa vedranom da bi uz pravilan pristup sebi covjecanstvo otklonilo sve blokade u svojim tijelima, a time i nedace koje su direktna posljedica toga sto smo si tjelesne funkcije kolektivnim ludilom okrenuli naglavacke i time si zakrcili energetski protok tj. komunikaciju sa univerzumom..

bez tog protoka zivotne sile i te komunikacije sa kreacijom imamo osjecaj da nam stalno nesto fali, pa to grabimo svuda oko sebe i pod svaku cijenu ne shvacajuci da je blokada/problem u nama, a ne vani.. i da nikad necemo nagrabiti dosta jer nam je posuda kojom grabimo suplja.. ili mozda bolje reci da je vec krcata smeca pa nista drugo ne stane u nju..


frutarijanstvo i sungazing su po meni najkraci put natrag do sebe jer najbrze iznose van nagomilano smece iz proslosti koje ionako nikad nije ni trebalo dospijeti u nas..

sorry za mini offtopic :smile_blush:
:smile_sun::smile_heart::smile_sun:

svjetlosni_mrav 15-12-10 05:18

Jednom sam bio na nekom napuštenom žalu-otoku sa malcem tad je imao oko 3-4 godine. Taman se spuštao mrak - ljeto i trebali smo krenuti k hiži ... ispod nas oko nekih 100 - 150 m bila je ratom devastirani objekt ... nisam znao da je netko unutra jer je auto bio parkiran iza ... a ništa se nije ni vidilo --- mrvu sam nosio na vratu i odjednom mrva počne pričat --- barba piki piki --- i nije se zaustavio dok nismo sišli dolje i stvarno neki je lik izlazio iz te kuće i zakopčavao rajfešlus ... nema šanse da ga je vidio u fizičkom smislu ... prvo jer je bio mrak a drugo jer je bilo dosta daleko ...

kada sam meditirao o tome shavtio sam da je lik nas čuo jer smo se smijali i da se prikopčao preko psi linije (nevidljiva energetska linija) na naše aure a malac je očitao iz njegova uma i njegovu aktivnost ...

tu sposobnost izgleda imaju i životinje ... a i odrasli ljudi ali život je tako tempiran (ubrzan) da ne stignemo te sposobnosti koristiti ...


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 04:50 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0