Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Karcinom (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/)
-   -   Metastaze na mozgu (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/10070-metastaze-na-mozgu.html)

Marraa 01-05-16 14:52

Metastaze na mozgu
 
Pozdrav,
Ne znam dali postoji vec negdje ovo tema, nemamo bas vremena za pretrazivanje, pa bi vas molila za bilo kakvo iskustvo/savjet/pomoc.
Prije 7 dana tati su otkrili metastaze na mozgu. Oko 5-6. Doktori su ga stavili 5 dana na zračenje, i ne daju nikakve nade. Zracenje je zavrsilo, pustili su ga doma..bez ikakve terapije, i kontrola za 2 tjedna. Njemu je stanje dosta dobro..samostalno sve obavlja..jedino malo pri govoru frflja ( kad su ga primili u bolnicu rekli su da pomalo nece moc hodat, samostalno jest i tako dalje )
Mi smo spremi sve napravit, i imamo veliku nadu, da mu se pomogne i ne dode do tog stanja.
Zanima nas, ako imate kakvog iskustva s tim, kakvu preporuku, sta da mu damo: od ulja, cajeva, kakvu prehranu, bilo sta sta bi mu pomoglo?

Bilo kakav savjet je dobrodosao!!

johanson 01-05-16 15:55

Po dr. Hamer-u metastaze ne postoje, a naročito ne postoje na mozgu.
A kde tvoj otac ima primarni rak, ako se priča o metastazama?

Adamina 02-05-16 07:57

Prvo pitanje je gdje ima rak?

Marraa 02-05-16 08:43

Prije 5 godina imao je kako su oni rekli " nepoznatu tvorevinu na bubregu", radi toga bubreg je izvađen, te su rekli da su sve uklonili te da nema potreba za daljnim zracenjem ili kemoterapijom. Poslije smo tek otkrili da je to bio zlocudni tumor. Poslije toga, uredno je radio stalno sve pretrage i sve se uvijek pokazalo u redu. Osim sto mu nikad nitko nije posumnjao na glavu. Prije mjesec dana je slikao pluća i to se pokazalo sve u redu. Do prosle nedjelje kad je pao u nesvjest..tada je uslijedio šok..metastaze na mozgu. ( Mislili su da je mozdani udar, pa su mu radi toga slikali glavu). Rekli su nam da navodno tada prije 5 godina nije bilo sve izvadeno, te se metastaziralo na mozak.

johanson 02-05-16 13:53

e baš su išle metastaze iz bubrega ravno na mozak.....sve su organe na tom putu zaobišle!!!
Jao ljudi šta vam sve pričaju ovi lekari i u šta sve oni veruju.
Kao što sam več napisao. metastaze ne postoje.
Ja ti neču tu pisati i na dugo razlagati, nego ti predlažem, da pozoveš dr. Tesiča u Zagreb i dogovoriš se sa njim za konzultaciju, kako ja znam 1 sat te košta kod njega 200 kuna (eto ništa) on inače je studirao medicinu i posle još Hamerovu NOVA GERMANSKA MEDICNA i mu može pomoči, ili bar če vam reči o čemu se radi.
evo meila pa piši na tu adresu: petra@ecf.hr

Marraa 03-05-16 10:01

Hvala na odgovoru!

Adamina 03-05-16 20:00

Svakako prehrana sa cjelovitim organskim namirnicama. Bez prerađevina, šećera, ugljikohidrata, brašna, rafiniranih masti, alergenih namirnica... Što više provjerenog podrijetla, svježe.

Adamina 03-05-16 20:01

Svakako prehrana sa cjelovitim organskim namirnicama. Bez prerađevina, šećera, ugljikohidrata, brašna, rafiniranih masti, alergenih namirnica... Što više provjerenog podrijetla, svježe.

marina_86 04-05-16 16:03

Gel od Aloe vere i Lycium super kombinacija koja umanjuje nuspojave zračenja, regenerira tkivo, poboljšava imunitet...I Ginko koji je čuvar i hrana za mozak.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:17 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0