Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Karcinom (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/)
-   -   Tumor hipofize (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/5797-tumor-hipofize.html)

ribar74 04-02-12 08:39

Tumor hipofize
 
Pozdrav svima imam tumor na hipofizi i stvarno me frka pa sam odlućio to podjeliti sa vama ,ima li neko iskustva ....hvala..:smile_whew:

lucy 04-02-12 08:57

Ribare dobro nam došao!

Mojoj prijateljici je rak hipofize dijagnosticiran u srednjoj školi. išla je na operaciju koja je bila riskantna zbog samog smještaja tumora. I operacija je prošla loše jer su joj morali odstraniti dio hipofize.. i nisu znali kakve će to posljedice imati za nju.
Uglavnom, danas, kojih petnaestak godina poslije operacije ona troši nekakav nadomjestak zbog uklonjenog dijela hipofize i onako, generalno, jedna je veselijih i zdravijih osoba koje sam u životu upoznala.
Jako je uspješna, puno putuje... nema apsolutno nikakvih daljnjih problema. Radi, jednom godišnje nekakvu kontrolu i to je to.

Eto, info iz prve ruke... loša prognoza, a ishod fantastičan. :smilie_smile:
Razumljivo da te je frka, no... glavu gore!

Kada ti je dijagnosticiran?

naranča 07-02-12 01:13

dobro došao,žao mi je da ne dolaziš s nekom divnom viješću:smile_sadsmile:...
moja sister ima 15god i prije 6mj su joj dijagnosticirali ogroman tumor na hipofizi (hipofiza je veličine graška,a njen tumor veličine jajeta pa si ti misli). hitno je operirana(operacija je kroz nos pa je i oporavak bio fantastično brz) mada joj nisu uspjeli sve uklonit jer je zašao u neki kanal gdje je glavna žila koja opskrbljuje mozak krvlju...tumor joj je uništio štitnjaču,nadbubrežnu žlijezdu i svašta nešto...pije tablete za to i pretpostavljaju da će to morati do kraja života...obzirom da još uvijek ima tumor išla je na gama zračenje i unatoč svemu...da je vidiš negdje,ne bi nikada rekao da ta cura ima nekaj takvog...moram naglasiti da je to nama u obitelji bio puno veći šok nego njoj.mi smo danima plakali,a ona?ona se šalila s tim,razmišljala samo pozitivno i mada još nije gotovo...ne sumnjam da će biti dobro.
vjerujem da ti sada sve izgleda strašno,ali...razmišljaj pozitivno, zamišljaj se zdravog i sretnog i nije na odmet- vježbaj 5tibetanaca(imaju fantastičan učinak baš na sve te žlijezde kojima upravlja hipofiza) :smile_wink:...
želim ti svu sreću ovog svijeta i puuuno zdravlja :smile_sun:

Spring 07-02-12 14:38

Ribar, dobrodošao!

Prouči terapiju dr.Clark i terapiju prema Breussu.

Imamo dosta tema o liječenju karcinoma u pdf "Karcinom", kuda i premještam ovu temu.

Lila108 25-10-12 07:42

Ribare, kako je sa zdravljem?


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:24 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0