Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Karcinom (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/)
-   -   Terapija zračenjem?? (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/6114-terapija-zracenjem.html)

RED PILL 26-03-12 08:18

Terapija zračenjem??
 
Tretmani zračenja kreiraju stanice raka 30 puta jače od običnih stanica raka

U novoj studiji upravo objavljenoj u časopisu Stem Cells, istraživači na UCLA-a Jonsson Comprehensive Cancer Center – Odjel za onkologiju, utvrđeno je da unatoč tome što tretman ubija polovicu od svih tumorskih stanica, tretman zračenja raka dojke pretvara druge stanice raka u stem stanice raka koje su znatno više otporne na liječenje od normalnih stanica raka.

Nova studija je još jedan udarac neuspješnom i omiljenom redovnom liječenju koji ili reže ili truje umjesto da zapravo liječi rak.

Matične ili stem stanice su specifične kod svih višestaničnih organizama, posebno kod sisara, što znači i kod ljudi. Za razliku od ostalih, matične stanice mogu se neprekidno dijeliti, odnosno obnavljati sami sebe, pa su samim tim neuništive. Sve ostale stanice, kada se dijele – od sebe stvaraju samo istu takvu stanicu. Međutim, matična stanica ima nevjerovatan potencijal – od nje se mogu stvoriti razne druge stanice u organizmu, odnosno stanice više vrsta tkiva.

Viši autor studije dr. Frank Pajonk, izvanredni profesor radijacijske onkologije u Jonsson centru, izvijestio je da inducirane matične stanice raka dojke (IBCSC) ” su generirane uz pomoć inducirane radijacije koja je pokrenula iste mehanizme koje se koriste i pri reprogramiranju normalnih stanica u pluriopotentne bazne stanice (IPS) koje se koriste u regenerativnoj medicini”

Pjonk, koji je također znanstvenik na Eli i Edythe Broad Centru za regenerativnu medicinu na UCLA, je dodao: “Bilo je nevjerojatno da ovi karcinomi dojke koriste iste puteve reprogramiranja da se obrane protiv zračenja.“

U novoj studiji, Pajonk i njegov tim ozračili su normalne ne-matične stanice raka te ih stavili u miševe. Kroz jedinstven sustav slika, znanstvenici su primijetili da se stanice diferenciraju u IBCSC kao odgovor na tretmane zračenja. Pjonk je izvijestio da su nedavno nastale stanice bile izuzetno slične neozračenim matičnim stanicama raka dojke.Tim istraživača je također utvrdio da su zračenjem izazvane matične stanice imale više od 30 puta veću mogućnost za formiranje tumora u usporedbi s ne-ozračenim stanicama raka dojke.

Unatoč neoborivim dokazima, mainstream medicina oslanja se na operacije, kemoterapije i zračenja, a zanemaruje prirodna rješenja...

http://matrixworld-hr.com/2012/03/24...-stanica-raka/


triput hura za "znanost" :applause:


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:55 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0