Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Karcinom (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/)
-   -   Alternativno liječenje raka? (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/8392-alternativno-lijecenje-raka.html)

rikscha 21-05-14 13:03

Alternativno liječenje raka?
 
Mama (75g) je prije 2 tjedna saznala da ima rak.
Primarni rak nije jos nadjen a metastaze su nadjene na jetri.

Prognoze na internetu za klasicnu medicinu, njen tip tumora (adenokarcinom) i neotkriven primarni tumor se krecu cirka oko 3 mjeseca, 5% ...

Iako sam bila prilicno neuka odmah sam se bacila na alternativnu medicinu. Najvise mi se svidjela stranica www.cancertutor.com i tamo sam dosta toga naucila, ali ipak prekrhko je to moje znanje da ju izlijecim. I ovaj forum mi je super, ali jednostavno ne stignem sve iscitati i pospremiti u glavi na pravo mjesto :(

Poceli smo sa B17, sirem i lanenim uljem, vitaminima, mineralima, noni, korjen maslacka, povrtni sirovi sokovi ... Medjutim znam da cemo posrnuti na prvoj prepreci (temperatura, povracanje, kemoterapija ...) ako ne nadjem nekog iskusnijeg, po mogucnosti medicinske struke, tko bi nas mogao savjetovati, usmjeriti ...

Takodjer mi je vazno da mama to malo ozbiljnije shvati i nadje i ona neki izlaz u alternativnoj medicini jer se jako tesko navikava na sirovu hranu, a ima i gastritis koji nam nimalo ne olaksava probleme.

Ima li netko tko se bavi lijecenjem raka alternativnim metodama u Zagrebu da nas moze usmjeravati ... Please help!

Jesam 21-05-14 15:19

Mislim da je Germanska Nova Medicina otišla najdalje u takvom pristupu, imaju odlične rezultate i njome se bave liječnici. Ima i jedan u Zagrebu.

Ako želiš, pošaljem ti knjigu i neke materijale o GNM na mail (pošalji mi svoju mail adresu na pp), pročitaj pa vidi da li bi to mami odgovaralo. Poslat ću ti i kontakt liječnika koji se time bavi u Zagrebu - zove se Saša Tešić i radi po principima dr. Gerda Hamera (oca GNM).

U svakom slučaju alternativa ide prije kemoterapije, jer kad se jednom krene s tim, onda se ne trebaju više očekivati čuda od drugih metoda jer kemo doista niti liječi niti pomaže nego ubija i sve što je u tijelu zdravo.

Adamina 21-05-14 17:32

Čuj, ako ti mama ima takvu lošu prognozu, bolje da ni neide na kemoterapiju. Govorim iz osobnog iskustva jer sam nedavno izgubila tatu tako. Kemoterapija je otrov, i liječnici ti zapravo nemaju pojma kak da to izlječe, ali moraju ti nešto ponuditi.

Informiraj se o ulju kanabisa.
I pogledaj ovu stranicu i iskustva ljudi https://www.facebook.com/CantinKetog...ref=ts&fref=ts

marcel 22-05-14 07:05

RIKSCHA-fali ti još canabis smola (ulje), a za laneno ulje i svježi sir moraš sir i laneno ulje sa mikserom dobro izmiksati, da nastane nova stvar, ne smiješ to samo sa kašikom izmješati, jer onda imaš 2 stari u šaljici, ako izmiksaš dobro to je sasvim neška druga stvar.
JESAM-mogu te ljepo zamoliti da i meni pošalješ tu knjigu-poslalo sam ti pp.

Bamakhepa 22-05-14 08:28

malo pretjerujete s antikemo. Da otrov je, ali se ne daje tako bezveze. Imao nedavno dva rakoslava u obitelj. Jednog slali na kemo i podnio ju dosta lako. Drugom su rekli da je malo sanse da ce koristit (kao niti zracenjme) pa nisu ni slali.

Naravno cesto je to neugodno i sa nuspojavama i ne garantira izljecenje, al da prepisuju jer nemaju pametnijeg posla mi se ipak cini pretjeranom tvrdnjom.

Lusi 22-05-14 09:01

Kemoterapiju bih ostavila kao posljednju opciju, nažalost, nikoga nije izliječila.

Što se tiče alternative, znam za dva slučaja u kojima se tumor povukao nakon Breussove dijete. U oba se slučaja radilo o tumoru štitnjače, u jednom sluačju je došlo do recidiva nakon 7 godina, u drugom slučaju je sve u redu.

Ujedno, neki sam dan čitala o zapperu i uspjehu dr. Clark koja je njime tretirala i i liječila oboljele od raka - mnogo pozitivnih iskustava.

Bilo bi idealno pronaći liječnika koji uz konvencionalnu medicinu poznaje alternativnu. Moj liječnik opće prakse je u alternativi, ali on ne liječi tumore. :smile_sadsmile:
Mogu ti poslati njegov kontakt na pm, eventualno da ga pitaš bi li ti mogao koga preporučiti.

Adamina 22-05-14 10:01

Potraži Aleksandra Soltyšika on je liječnik opće i alternativne medicine. +385 (1) 492 2475 Tel 014819346 Tel +385 (1) 492 3500

Adamina 22-05-14 10:03

Citat:

Originally Posted by Bamakhepa (Post 403118)
malo pretjerujete s antikemo. Da otrov je, ali se ne daje tako bezveze. Imao nedavno dva rakoslava u obitelj. Jednog slali na kemo i podnio ju dosta lako. Drugom su rekli da je malo sanse da ce koristit (kao niti zracenjme) pa nisu ni slali.

Naravno cesto je to neugodno i sa nuspojavama i ne garantira izljecenje, al da prepisuju jer nemaju pametnijeg posla mi se ipak cini pretjeranom tvrdnjom.

Prognoze na internetu za klasicnu medicinu, njen tip tumora (adenokarcinom) i neotkriven primarni tumor se krecu cirka oko 3 mjeseca, 5% ...
Mislim da tu nema puno pomoći od klasične medicine.
S ovakvim statistikama, bolje se ne ubijat kemoterapijom i ležati to vrijeme u bolnici.

rikscha 22-05-14 10:59

Mozda jos otkrijemo primarni tumor prije kemo pa cemo malo bolje znati procjeniti kakve su sanse.

A za kemo, jedno je moj stav, a drugo moji roditelji i svi oko mene, tako da ne znam kako cu se s time boriti, ali probat cu. Ako nista drugo ovo ce joj ojacati imunitet. Koliko sam skuzila niti se ne daje kemoterapija nego imunoterapija, interferon i sl. Ima li netko s time iskustva?

Mjesamo laneno ulje i sir kako treba, proucila sam sve detaljno oko toga.

JESAM, za GNM se preporucam, saljem ti mail, a za doktora u ZG jos vise.

Idemo i kod dr. Soltyšika pa ćemo vidjeti tko će nam najbolje sjesti.

Za Breussovo gladovanje nažalost moja mama nije jer se i ovako borimo da obroci mesa i jogurta budu u granicama dozvoljenog po Cellect-Budwig protokolu kojeg slijedim koliko je to moguće s obzirom da ne mogu sve potrebno nabaviti u HR.

ADMINA, MARCEL, poslah vam pp.

Puno vam hvala svima na pomoći!!!!

Jesam 22-05-14 11:17

Citat:

Originally Posted by rikscha (Post 403139)
Mozda jos otkrijemo primarni tumor prije kemo pa cemo malo bolje znati procjeniti kakve su sanse.

Znam čovjeka koji već 15 godina ima metastaze i još mu nisu našli primarni tumor. Toliko o liječnicima i medicini.

Nemate što čekati - čim prije krenete s tretmanom, tim bolje.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 11:06 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0