Alternativa Forum

Liječenje najtežih bolesti

Ovo je diskusija na temu Liječenje najtežih bolesti u podforumu Karcinom
KORAK DO KRAJA 2014 U zadnje vreme sve je ucestalija pojava ...

Natrag   Alternativa Forum > Bolesti i liječenje > Karcinom

Alternativa Forum


Karcinom Alternativno liječenje raka

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 07-08-14, 12:27   #1
Armma
 
armagedon381's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2014
Postovi: 1
armagedon381 is on distinguished roadarmagedon381 is on distinguished roadarmagedon381 is on distinguished road
Thumbs Up Liječenje najtežih bolesti

KORAK DO KRAJA 2014U zadnje vreme sve je ucestalija pojava raznoraznih boleština tipa bolesti srca, kancera, leukemija, dijabetesa i sl... Ono što je zajednicko za sve ove savremene bolesti je da se uglavnom javljaju kao posledica pada imuniteta a da njihovo lecenje više ne zavisi toliko od lekova koliko od promena navika, svesti i nacina života.

Trenutna situacija npr. u Americi je da svakog minuta umre po jedna osoba od bolesti srca kao i jedna osoba od kancera. Normalno da je na svetskom nivou ta brojka mnogo veca. Kod nas u Srbiji trenutno stanje je da svakih 18 minuta umre po jedna osoba od srcanih bolesti a godišnje se evidentira preko 30.000 novih slucajeva oboljenja od raka od kojih preko 20.000 umre sa tempom uvecanja od 15% godišnje.

Prognoze svetske zdravstvene organizacije za Srbiju su da ce, ako se zadrži ovakav tempo razboljevanja, vec u 2020. godini, svaki drugi stanovnik imati neki oblik raka, kancera, ciste ili neko drugo autoimuno oboljenje. Ljudi su u teškoj finansijskoj situaciji i zbog postojecih porodicnih problema nemaju vremena da realno sagledaju situaciju oko sebe vec se krecu kao hipnotisani u gomili, ignorišuci realnost i jasno uocljive znakove predstojeceg vremena.

Na globalnom nivou jasno je definisana politika depopulacije (eugenike) koja ima u planu smanjenje stanovnišva na cifru ispod 2 milijarde jer se sa ovakvim tempom uvecanja javlja ogroman problem sa potrošnjom prirodnih resursa koji su ogranicenog tipa, a bogata elita nema nameru da oskudeva u pomenutim zbog toga što ih masa "nepotrebnih" siromaha troše. Radi se o versko-politicko-ekonomskom projektu u kojem se radi sprovodenja "viših" ciljeva koristi gramzivost biznisa. Ranije su ratovi bili zaduženi za kontrolu populacije, ali sada, zbog pretnje totalnog uništenja nuklearnim potencijalom, ratovi nisu prikladni pa se taj posao završava trovanjem i bolestima.

Tu posebno prednjaci prehrambena industrija koja truje narod a farmaceutska ga tobože leci. Hrana koja je u rafovima prodavnica nije zamišljena kao hrana koja ce vas optimalno nahraniti, vec je zamišljena kao proizvod koji ce doneti profit proizvodacu (po svaku cenu). Ako neki proizvod ima prirodni rok trajanja do 7 dana, a to je uglavnom neisplativo, jer bi se ogromna kolicina robe morala baciti (gubitak), onda ce se isti pasterizovati, ubaciti u konzervu, dodati aditivi koji sprecavaju koroziranje, ubaciti konzervansi... Proizvod se mora vizuelno svideti kupcu (ubacite prehrambenu boju), mora biti privlacnog ukusa (ubacite pojacivac ukusa), mora stvoriti zavisnost (ubacite šecer), mora biti ekonomican (što manje prirodnih sirovina koje su skupe a ubacite aditive koji ce ih zameniti), mora biti pristojne velicine (ubacite aditive za uvecanje mase) itd... Sve ovo ima isti efekat a to je velika zarada, doduše uz postepeno trovanje ljudi, ali kada se sagledaju efekti: proizvodnja raste, prodaje se masa lekova, zdravstveni fondovi se ispumpavaju, obrce se veliki novac i još mnogo "dobrih" stvari, koga je onda briga za "obicnog coveka"? Ako bi smo želeli da bolje definišemo stanje bolesti danas, ispravnije bi bilo da kažemo da ste (za)otrovani pre nego li bolesni.

U borbi sa bolestima, kao rešenje, pred vama stoje 2 izbora:

1. Alternativa
2. Klasicna medicina (lekovi)

Svaki od ovih nacina ima svoje prednosti i mane. Ako se odlucite za alternativu, to onda podrazumeva da cete morati da promenite svoje životne navike, da se okrenete zdravoj hrani i drugacijem nacinu života... Alternativa ima tu manu da je njeno dejstvo sporije ali joj je prednost što deluje na uzrok bolesti i pruža kvalitetnije rešenje. Ono što morate da uradite je da izvucete glavu iz peska, da prestanete da ponavljate kao papagaj: “mene to ne interesuje,.... meni se to ne može dogoditi, ....ne volim takve teme, ...živecu kolika mi je sudbina, ..moj imunitet je natprosecan i nisam kao drugi, ...moj deda je pušio i živeo 100 godina” i sl. Moracete da smanjite konzumaciju mesa i namirnica životinjskog porekla, alkohol, pušenje, moracete da izadete iz automobila i da se setite da imate noge i zamislite, možda cak i da se bavite sportom ili nekom fiskulturom jer vi uopšte niste “vaš deda” i uopšte ne živite u istim uslovima, cak ni slicnim...

Klasicna medicina tj. lekovi u vecini slucajeva imaju brže dejstvo ali uglavnom deluju površno i otklanjaju simptome bolesti dok uzrok ostaje aktivan. Kada je potrebna brza intervencija (npr. hirurgija, ortopedija, infekcije i sl...), to je vec polje klasicne medicine dok kod hronicnih bolesti ona ima katastrofalne rezultate. Antibiotici su spasili život milionima ljudi, iako njihova prekomerna upotreba zadaje zastrašujuci protivudarac tj. otporne sojeve bakterija koji cesto ne reaguju na sadašnje lecenje. Zapanjujuci je napredak u dijagnostickoj tehnologiji. Molekularna biologija i genetika otvaraju vrata u nove svetove da jednostavno ne možemo ni naslutiti kraj svemu tome. Cinjenica je da klasicna medicina ima svojih prednosti, pogotovu ako je visoko tehnološki razvijena, za razliku od siromašne medicine u kojoj se terapija svodi na glumu i improvizaciju nestrucnog i korumpiranog osoblja opterecenog uglavnom sujetom i materijalnim benefitom, neradom i aljkavošcu, gde ce te vi biti samo dosadni pacijent koji ometa kafe-pauzu ili dorucak i dobicete bilo kakvu terapiju samo da vas skinu sa dnevnog reda jer je plata ista bez obzira na gužvu, koje ce samo gledati da vam utrapi neki lek od koga se dobija provizija bez obzira na njegovu neuspešnost,. Ipak, treba iskoristiti one bolje strane klasicne medicine ali ne treba joj slepo verovati i zanemarivati alternativu.

Trenutna zdravstvena situacija je alarmantna. U narednim godinama ocekuje se neka vrsta epidemije tumora, srcanih bolesti i dijabetesa. Odakle sve to odjednom? Ništa se ne dogada toliko iznenada kao što vam se na prvi pogled cini. Trovanje jakim sredstvima (brzo trovanje) je lako za otkriti i spada pod krivicno delo pa diže veliku prašinu dok postepeno trovanje nema takav karakter i prolazi bez velike buke. Teorija uzroka je diskutabilna ali u principu možemo uzrok da svedemo na interese raznih krugova moci....

(tekst preuzet iz 'Uvodna rec autora')


Projekat sadrži:

Dokumentarni filmovi na srpskom jeziku
---------------------------------------------------
Alex Jones - Eugenika i Novi svjetski poredak.mp4
Alex Jones-Media Pushes BRAIN Eating Vaccine.mp4
Alex Jones-Smanjuju nas mekim putem.mp4
Alex Jones-Trovanje medikmentima.mp4
Alex Jones-Vrhunska tajna je otkrivena.mp4
Aspartame - Sweet Misery.mp4
Best Speech - Gary Yourofsky.mp4
Bez cenzure - zdravlje u kandzama zakona.mp4
Bolje viljuške nego noževi.mp4
Corporation.avi
Debeo, bolestan i skoro mrtav.mp4
Divna istina.mp4
Dr Valter Fajt - 01 nacinzivota1.mp4
Dr Valter Fajt - 02 nacinzivota2.mp4
Dr Valter Fajt - 03 praznahrana.mp4
Dr Valter Fajt - 04 kafacigarealkohol.mp4
Dr Valter Fajt - 05 masnoce.mp4
Dr Valter Fajt - 06 Aditivi.mp4
Dr Valter Fajt - 07 meso.mp4
Dr Valter Fajt - 08 piletina.mp4
Dr Valter Fajt - 09 riba.mp4
Dr Valter Fajt - 10 mleko1.mp4
Dr Valter Fajt - 11 mleko2.mp4
Dr Valter Fajt - 12 sir.mp4
Dr Valter Fajt - 13 alternativa1.mp4
Dr Valter Fajt - 14 alternativa2.mp4
Dr Valter Fajt - 15 mahunarke.mp4
DrSimoncini - Soda bikarbona.mp4
FoodInc.mp4
Genetski rulet.mp4
Gersonovocudo.mp4
Hrana je bitna.mp4
Hungry For Change.mp4
Kako pobediti dijabetes - Dr Milton Teske.mp4
Kravlje mleko je opasno za zdravlje.mp4
Monsanto2008.mp4
Nacija Vakcine (Vaccine Nation).mp4
NRZ - Dzefri Smit GMO.mp4
NRZ - Lothar Hirneise - Izleciti rak.mp4
NRZ - Tragom svinjskog gripa.mp4
NRZ_Lekovi ili prica o obmani.mp4
NRZ-Korporatizam.avi
Our Daily Bread.mp4
Polja smrti.mp4
Poljoprivrednici - neprijatelji svjetske demokratije.mp4
Prevara o fluoru(The Fluoride Deception).mp4
Prica o kozmetici.mp4
Psihijatrija - industrija smrti.mp4
Radioaktivne cigarete.mp4
Secer - Gorka Istina.mp4
Smrtonosna GMO - Codex Alimentarius.mp4
Svet bez raka (B17).mp4
The Living Matrix.mp4
The_Future_of_Food (GMO).mp4
Umirati da bi znali.mp4
Upozorenje - hrana.mp4
Vakcinacija i autizam.mp4
Vegani.mp4
Veganstvo.mp4
Victoria Boutenko-Raw1.mp4
Victoria Boutenko-Raw2.mp4
Zasto nas prskaju.mp4

+ oko 200 pdf fajlova tj. knjiga i clanaka na temu zdravlja, alternative, eugenike. Dve virtuelne medicinske enciklopedije, univerzalna + kardio. Tu je i program tj. baza podataka o prehrambenim aditivima kao i audio predavanja na temu zdravlja i alternative.

Projekat nije komercijalnog tipa, pa Vas molim da ga ne prodajete za novac. Ukoliko ste u mogucnosti, ostavite downloadovani zip fajl na raspolaganju za seed-ovanje kako bi se ubrzao download. Nije u pitanju nikakva komercijala, ništa se ne kupuje, ništa se ne prodaje niti placa. Pravilo je uvek isto: ono što vas leci i što vam daje život, ili je besplatno ili jeftino. Sve što iza sebe ima pristojnu cenu, obicno je samo biznis i ništa drugo.

Nemojte gubiti vreme tražeci "lek" za rak, multipla sklerozu, kancer, alchajmer i sl.... Lek kao posebna, solo stavka, ne postoji. Ne postoji, tableta, kapsula, sirup, caj, biljka koja ce vas izleciti od teških bolesti. Lecenje ne pripada jednom leku.

Lecenje je zbir primene veceg broja postupaka. Morate spreciti dalje trovanje organizma, preci na sirovu ishranu biljkama, detoksikovati se i promeniti režim života. Ako to ne uradite, nikakav "lek" vas ne može spasiti.

Svakako da filozofija "jedna bolest-jedan lek" odgovara onom profilu pacijenata koji ne želi da se odrekne svojih nezdravih hedonistickih navika, vec želi da nastavi život po starom i da eventualno pored toga popije kapsulu-dve ili pojede jednu biljcicu ili pak popije caj koji ce ga izleciti?!? Zato je i na web-u velika potražnja za "magicnim biljem" i lekovima a samim tim i ponude koja ceka da lakovernim pacijentima uzme novac, tipa: ej, ima jedna biljka i raste samo u Amazonu ali košta 100 evra a zove se npr. 'Amazonsko zmijsko sunce' :-). Pazite, naziv biljke je veoma bitan. Ako se npr. zove 'Pirotska crvena bobica' - nema ništa od prodaje. Vecina ce normalno platiti tih 100 i više evra, radije nego li da se odrekne kobasica, sireva, grickalica i pljeskavica. Vi možete i dalje zabadati glavu u pesak, ali tigar ipak stoji u vašoj blizini.

Da ne preterujem, ali moje mišljenje je da, ukoliko primenite ono što je u projektu zacrtano, vaše šanse za prevenciju ili izlecenje najtežih bolesti su oko 80%. Jednostavno, skinite fajl sa torrenta i na jednom mestu dobicete sve odgovore, da ne biste lutali za informacijama.

Linkovi za download:

http://kickass.to/korak-do-kraja-zip-t9343512.html
http://thepiratebay.se/torrent/10707840/KORAK_DO_KRAJA
armagedon381 je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
egzorcist (07-08-14), Gnosis (03-03-15), lucero (02-03-15)

Nepročitano 02-03-15, 19:58   #2
New member
 
vehinho's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2015
Lokacija: http://zdravljeirecepti.blogspot.com/
Postovi: 3
vehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud of
vehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud ofvehinho has much to be proud of
Zadani

Dobar post hvala
vehinho je offline   Reply With Quote
vehinho, hvala ti na korisnom postu!
Gnosis (03-03-15)
Odgovor

Tagovi
alternativa, bolesti, eugenika, kancer, lečenje

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:24 sati.

Iz ponude izdvajamo:

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0