Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Karcinom (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/)
-   -   Recept ruskog znanstvenika, profesora Hrista Mermerskog za lečenje raka (http://www.alternativa-forum.com/karcinom/9164-recept-ruskog-znanstvenika-profesora-hrista-mermerskog-za-lecenje-raka.html)

zoricab 21-01-15 22:33

Recept ruskog znanstvenika, profesora Hrista Mermerskog za lečenje raka
 
Recept ruskog znanstvenika, profesora Hrista Mermerskog revolucionaran je lijek kojim su na tisuće ljudi izliječeni od bolesti raka. “To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermenski. Ovaj receprt čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetru i bubrege. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlječenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore kako je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci:

15 svježih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica svježeg bijelog luka
1 kg pravog meda
400 g proklijalog žita
400 g svježe orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice staviti u prokuhanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Poslije 10-12 sati preko čiste krpe/gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna te iscijediti kroz gazu.
U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu. Poslije 24 sata dobije se pšenica s klicama (dužine 1-2 mm).

Priprema:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmiješati. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati s ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati drvenom kuhačom pa uliti u staklene posude koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja.

Za liječenje raka – uzima se svaka 2 sata! Recept pomaže zdravlju, dugom životu i izlječenju od raka, čuva svježinu tijela, mladost i energiju zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutarnjih organa i žlijezda – koje održavaju tijelo zdravim i otpornim.

Izvor: narodnamedicina1.blogspot.com
Prenosi: alternativainformacije.com

Lima01 22-01-15 10:44

Ipak bih napomenuo da je ovaj izvrstan napitak :thumbs:dio u programu ljecenja. Ako se uzima svaka dva sata, dolazi se jako brzo do luznatosti tkiva smanjenja upala na nivou stanica a samim time do velike apoptose stanica tumora. Ako nije osmisljen nacin izlucivanja tih toksina nastaje veliki problem. Uglavnom dolazi do opterecenja a i zakazivanja rada vitalnih organa.
Neki dan sam bio na predavanju referenta Dr. R. Heinricha u prostorijama GfBK (Geselschaft f. Biologische Krebsabwehr.e.V- Berlin) iz tog predavanja prenio bih jednu informaciju.
Dr. Heinrich preporucuje a i primjenjuje, da obavezno prije primjene napitaka, biljnih pripravaka, tinktura, zitostatika itd. obavezno iz krvi pacijenta izolira stanice tumora te ispita iste na njihovu ucinkovitos. Iz njegovog iskustva isti pripravak dali to bilo ulje, B17, pelin, napitak , zitostatika ili nesto drugo, nema kod svake osobe isti ucinak nekada to mora biti i kombinacija od vise pripravaka a ovisi i o terminalnom stanju organa dali stanice uopce imaju snage na bilo sto reagirat. Naravno svak je gospodar svoga tjela i donosi sam odluku i mora je sam donjeti (govorim iz osobnog iskustva) ako postoji mogucnost naci kvalificiranu osobu ili instituciju da kontrolira i prati taj cijeli proces bilo bi odlicno.

vehinho 02-03-15 19:57

Dobar post


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 12:22 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0