Radionice se održavaju vikendima, nije definirano da li svake druge subote (nedjelje) ili svake treće, ali od prilike tu negdje. Radionica traje od prilike od 10 ujutro do 5 popodne, prijavi se u prosjeku oko 7-8 ljudi. Program rada postoji i možete ga naći, kao i sve ostale aktualne informacije, na web stranici: http://www.domaca-makrokuhinja.com/
Molio bih pitanje, polako (već dvije godine se uvodim u vegetarjinstvo), i sad mi je više od 90 % prehrane vegetarijanska, i nastojim čim više koristiti sirovo i sezonko, s tim da meso i mlijeko nikako ne koristim (pogotovo mi je kupovno mlijeko radilo veliku štetu u organizmu , od kaka ga ne pijem, već više od 2 godine uopće ne šmrcam i nisam uopće prehlađen što sam prije redovno bio i siguran sam da je mlijeko bilo uzrok tome)
Zanimalo bi me ako netko ima iskustva sa sojom, koju nekeko ne želim konzumirati, radi raznih kontroverzi uvezi nje "soja ta užasna grahorica" - ona famozna knjiga, pa da je više od 90% svjetske proizvodnje soje GMOsoja, pa treneri nutricionisti vrhunskih sportaša ne preporućuju soju jer je kao pro-estrogen, itd.
Za sada sam stava da je neću jesti, ali u dalekoj aziji i kini, gdje postoji mnogo autohtonih vrsta soje ,kao i npr. kod nas autohtonih vrsta češnjaka, za njih -domicilno stanovništvo-mislim da je to odlična namirnica za njih koji tamo i žive