Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Metafizika (http://www.alternativa-forum.com/metafizika/)
-   -   Ispovijest jednog od galaktičkih kanal-medija (http://www.alternativa-forum.com/metafizika/6336-ispovijest-jednog-od-galaktickih-kanal-medija.html)

tombola33 29-05-12 17:07

Citat:

Originally Posted by bojamunje (Post 251806)
kako nas dozira :)

Meni je stvarno žao, ali sam odlučio da prekinem sa svojom ispovijesti na ovom simpatičnom forumu.
Naime ja sam prezauzet s pisanjem knjige TESTAMENT ZA NOVO DOBA, poslovima i kontaktima s ljudima, s objavama na fb i dr., da bih objavljivao na podforumu kojeg posjećuje max. 25 ljudi.
Svakako, oni koji su zainteresirani da prate moju ispovijest mogu je pročitati na mom blogu: http://tombola33.blogger.ba/ kojeg posjećuje par stotina čitalaca, što možete i sami zaključiti po broju čitanja.
Mislim da ćete imati razumijevanje za ovo.

No da vam još spomenem da će se u toj ispovijesti naći objave koliko liječnici znaju o raku (kojeg ga navodno liječe) ili šta znaju općenito o Alternativi idr.

Usput, koga interesira da sazna sve o Postanku (zasad Postanku kompletnog Sunčevog sistema) to može saznati na blogu: http://tombola33.blogspot.com/

Lijep pozdrav svima koji su se družili dosad samnom.

kozmo 02-04-15 01:13

Ja sam ove tekstove tek sada citao ali bez zavrsnice jer je nema ni na blogu

Jomtien 10-07-16 06:38

Citat:

Originally Posted by tombola33 (Post 251944)
Interesantno pitanje o kojem ranije nisam
Što se tiće moje bivše supruge - imam dokaz da je ona MORALA da umre, kako bih ja došao do stanja da savladam sve kako bih studirao, pisao (naročito služeći se kompjuterom - s napomenom da je moja druga i današnja supriga bila u vrijeme našeg poznanstva stručnjak u radu s njim).
Toliko za sad.
Budi pozdravljen.

Ne razumem, prva supruga je morala da umre, da bi muz mogao da se razvija, tj da uci kako da koristi kompjuter i da bude sa svojom 'uciteljicom"?? Nema mi ovo bas logike, barem ovako na prvu loptu.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 22:07 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0