Alternativa Forum

Miracle Mineral Supplement (NaClO2)

Ovo je diskusija na temu Miracle Mineral Supplement (NaClO2) u podforumu MMS
Miracle Mineral Supplement - MMS Čudesni mineralni dodatak Ne znam da ...

Natrag   Alternativa Forum > Prirodni proizvodi > MMS

Alternativa Forum


MMS Miracle Mineral Supplement (NACLO2)

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 07-04-09, 14:04   #1
Super Moderator
 
zoricab's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Srbija
Postovi: 22,098
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
Zadani Miracle Mineral Supplement (NaClO2)

Miracle Mineral Supplement - MMS

Čudesni mineralni dodatak

Ne znam da li ste čuli za ovaj mineral, kažu da se pokazao delotvornim u lečenju mnogih bolesti. Evo dajem vam originalni tekst koji sam dobila od prijatelja , lekara u penziji:

MMS se pokazao uspješnim kod slijedećih bolesti:

malarija
sve vrste parazita
rak
melanom
dijabetes
reumatoidni artritis
Parkinsonova bolest
Alzheimerova bolest
Crohnova bolest
ALS (bolest Lou Gehriga)
multipla skleroza
sistemski lupus eritematosus
borelioza (Lyme disease)
hepatitis A,B,C
herpes
legionarska bolest
tuberkuloza
emfizem
prehlada
gripa
ptičja gripa
depresija
anksioznost
nesanica
bolovi u leđima
bolovi u nogama
upale
upala pluća
upala slijepog crijeva
gangrene
opekotine
grčevi u nogama
proširene vene
infekcija Zlatnim stafilokokom
atletsko stopalo (Candida)
upale desni
upala zuba
želučani refluks
žgaravica
hemoroidi
ADHD (problem koncentracije)
arterioskleroza
kolitis
- koža postaje mekša
- mjesečnica se regulira
- debljina se smanjuje
- vid se poboljšava

Trgovački naziv MMS označava 28 postotnu otopinu natrijevog klorita (NaClO2) u destiliranoj vodi. Proizvod nije patentiran i ne može se patentirati. To je obična otopina natrijeve soli u vodi. Kad se MMS pomiješa s nekom prehrambenom kiselinom (limunska kiselina, ocat, sok od limuna) stvara se klor-dioksid (ClO2). Za 3 minute stvara se po dozi oko 3 mg klor-dioksida. Dodavanjem vode ili soka otopina se razrjeđuje i sadrži otprilike 1 ppm klor-dioksida. Takva mješavina proizvodi klor-dioksid slijedećih 12 sati (dakle i u tijelu).
Klor-dioksid koristi se za pročišćavanje vode, za ubijanje patogenih organizama u bolnicama i za druge antiseptičke namjene više od 100 godina. Čak je i FDA dozvolila njegovu primjenu za čišćenje pilećeg, svinjskog i goveđeg mesa, te za ostalu hranu. Istraživanja su dokazala kako je klor-dioksid sigurniji od klora jer je selektivan prema patogenim organizmima i ne stvara kancerogene spojeve kao klor. Američko kemijsko društvo, odjel za analitičku kemiju navelo je 1999.g. da je klor-dioksid najsnažniji ubojica patogenih organizama poznat čovjeku, tj. da je najjači oksidans.
Crvene krvne stanice, koje standardno prenose kisik po cijelom tijelu, nemaju mehanizam razlikovanja klor-dioksid od kisika. One ga uzimaju i prenose taj snažni oksidans dalje po tijelu. Ako se u tijelu nalazi parazit malarije ili bilo koji drugi parazit, on biva uništen u srazu s klor-dioksidom. Klor-dioksid ne oštećuje zdrave stanice.
U sustavima za pročišćavanje vode selektivno uništava patogene organizme i druge štetne biološke organizme.

Postupak primjene je slijedeći:
1. staviti u čistu, praznu i suhu čašu 2 kapi MMS-a
2. dodati 10 kapi limunske kiseline, limunovog soka ili octa, protresite čašu kako bi se obje tekućine pomiješale, tj. kapi MMS-a i octa/limunovog soka/limunske kiseline
3. čekati 3 minute
4. dodati na kraju pola čaše jabučnog soka
5. popiti odmah
Svaki dan povećavati dozu sve do 15 kapi. Ako se dogodi mučnina, glavobolja, povraćanje ili dijareja, smanjiti slijedeću dozu za dvije kapi, držati dva dana tu istu količinu (ako nema popratnih učinaka) i nastaviti s postupnim povećavanjem doze.

Upozorenja:
NE upotrebljavati sok od naranče. Narančin sok sprječava proizvodnju klor-dioksida.
NE upotrebljavati sok kojemu je naknadno dodan vitamin C (u svrhu konzerviranja).
NE upotrebljavati metalne predmete za miješanje i držanje otopine.
NE izlagati otopinu Suncu, držite je na tamnom (otopina je fotosenzibilna), rok trajanja 2-3 god.
Vremenski razdvojiti uzimanje MMS-a i lijekova oko 4 sata.

Kapi u žličici (misli se na čajnu žlicu, odnosno malu žlicu): puna žličica 10%-ne otopine limunske kiseline sadrži otprilike 80 kapi. Dakle četvrtina žličice je 20 kapi. Može se staviti i više soka od limuna ili limunske kiseline, ali ne i obrnuto (uvijek je odnos 1:5 ili veći u korist prehrambene kiseline), 17 kapi iz kapaljke bočice je jedan mililitar (1 ml)
Priprema limunske kiseline (aktivatora): nabaviti limunsku kiselinu u praškastom obliku tj. u obliku kristala. Može se naći u prehrambenim dućanima ili u ljekarnama. Napraviti 10%-nu otopinu: 1 žličicu praha pomiješajte s 9 žličica destilirane vode i pričekajte da se kristali otope u vodi.

Higijena usne šupljine:
Nakapajte 10 kapi MMS-a u staklenu čašu i dodajte 50 kapi 10%-ne otopine limunske kiseline. Protresite sadržaj čaše kružnim pokretom ruke i pričekajte 3 minute, te dodajte vode kako bi napunili četvrtinu (1/4) čaše. Pomoću te otopine očetkajte svoje zube. Na početku možete koristiti tu istu otopinu za vaše zube i zubne desni 2-3 puta dnevno. Budite sigurni da ste četkali i svoje desni. Slijedeći dan napravite novu mješavinu. MMS će posvijetliti i ojačati caklinu vaših zubi. Ono što se zapravo događa je da MMS ubija viruse na caklini koji obično stvaraju štetu.
Upaljeni zubi, zaražene desni i paradentoza: ako su vam zubi upaljeni možete očekivati bolove za vrijeme dok se imunološki sustav bori s bolešću (najviše 4 sata). Infekcije i paradentoza standardno nestaju u tjedan dana. Očekujte učvršćenje klimavih zubi u roku 2 tjedna. Za 3 tjedna vaša će usna šupljina biti potpuno zdrava. Ne zaboravite kako je mješavina MMS-a najsnažniji ubojica patogena. Jednom kad su pobijeđene paradentoza i infekcije, usta vrlo brzo ozdravljuju. Kasnije ćete trebati koristiti MMS samo 2-3 puta tjedno i isto toliko puta četkati zube.
Antidot (protuotrov) za predoziranje MMS-om: netko tko je uzeo preveliku dozu MMS-a i nakon toga osjeća neuobičajenu mučninu, može si pomoći ispijanjem čaše hladne vode koja može smanjiti mučninu. Ako se to ne dogodi, uzmite 1 do 5 g vitamina C. Kao antidot djeluje i soda bikarbona. Ako uzmete vitamin C, nemojte uzeti i sodu bikarbonu.
Prevladavanje raka i mnogih drugih užasnih bolesti:
Čini se kako je MMS učinkovit protiv većine bolesti, ali neke bolesti zahtijevaju veću količinu primjene MMS-a od ostalih. Standardni je odgovor, ako ne osjećate poboljšanje, povećajte dozu. To znači da biste trebali započeti s 2 kapi MMS-a, aktivirati ga sokom limuna, octa ili limunske kiseline. Nakon toga pričekajte 3 minute kao i uvijek, te dodati vodu ili sok i popiti. Trebate nastaviti s povećavanjem broja kapi 2 puta dnevno, ako možete. Povećavajte na 3 kapi, pa na 4, pa na 6, dok ne stignete do 15 kapi dnevno. Ostanite na 15 kapi nekoliko dana i onda počnite uzimati MMS dva put dnevno po 15 kapi. I tada, ako ne primijetite nikakvu promjenu na bolje, povećajte broj kapi. Čim osjetite mučninu smanjite broj kapi u dozama, a onda opet povećavajte, kako biste uvijek bili ispod nivoa mučnine. Možete povećavati na 20, 25 ili čak na 30 kapi dvaput dnevno ako ste ozbiljno bolesni.
Budite vrlo oprezni. Ako osjetite mučninu, smanjite broj kapi. Nemojte ostati previše dugo na takvim, visokim nivoima (20-30 kapi), osim ako uistinu ne uočite poboljšanje onog stanja kojeg nastojite izliječiti. Kad je to stanje prevladano, smanjite na 6 kapi dnevno, što je količina potrebna za održavanje zdravlja.
Međutim, ako vam pozli, ako počnete povraćati ili dobijete dijareju, nemojte se zabrinjavati. Kako mikroorganizmi ugibaju, tako ispuštaju svoj otrov u krvotok i izlučevine. Mnogo puta tijelo se želi riješiti nečega. Mnogo puta će vam zdravstveni stručnjak ili liječnik savjetovati kako se trebate očistiti. Pa ako trebate, MMS će to i uraditi. Mučnine i druge reakcije su znak da MMS djeluju.
1. Način davanja MMS-a za rak i ekstremne bolesti (MMS protokol za rak)
Možete dobiti predodžbu da li će MMS riješiti vaš problem ako ocijenite mučninu. Hoću reći, ako počnete s 1 kapi, ili čak s 1/2 kapi, zatim povećavate u svakoj dozi za 1 kap, i to 2 put dnevno (jednu ujutro, drugu navečer), u jednom trenutku će vam postati mučno. Tada možete smanjiti količinu kapi u dozi za 1-2 kapi, i opet povećavati u svakoj slijedećoj dozi. Uvijek prepoznajte kada dosegnete točku mučnine, a onda smanjite broj kapi.
Znat ćete da li će vam pomoći ako prođete točku mučnine, a bez da doživite mučninu nakon višednevne primjene i nastavite povećavati broj kapi. U trenutku kad osjetite mučninu, uništi se nešto tumora i tijelo mora izbaciti taj otrov iz tijela. Dio liječenja je baš ta mogućnost da tijelo izbaci otrov. Mučnina je vanjski pokazatelj tog izbacivanja, a to može biti i povraćanje, odnosno proljev. A to uopće nije loše, jer se tijelo mora očistiti od otrova. Kako se tumor uništava, tijelo podnosi sve više i više kapi MMS-a. To je zapravo taj pokazatelj, ta tolerancija tijela na sve više kapi. Ako uočite da na kraju možete povećavati broj kapi bez mučnine, onda to znači kako tijelo obavlja svoj posao, tj. liječi se. U slučaju raka, vaše tijelo se mora dosta namučiti. Polako započnite s kapima, ali brzo povećavajte broj kapi. Ispočetka možete uzimati MMS samo 2 put dnevno, ali ako ste uočili kako vam nije mučno, slobodno povećajte broj doza na 3, 4 ili pak 5 puta na dan.
Opet, ako vam 5 kapi stvara mučnine, smanjite na 4 ili 3 kapi po dozi, i ako vam recimo 3 kapi ne izazivaju mučninu, onda povećavajte broj doza koje sadrže 3 kapi što više puta dnevno. Čim opet mognete podnositi 4 kapi po dozi, krenite na 4 kapi više puta dnevno. Nastavite povećavati kapi što možete brže, koliko god to mogli podnijeti.
Što će pokazati da stanje ne ide na bolje? Ako vam postane mučno uvijek kad uzmete novu dozu, koliko god kapi pripremili, i ako vam tijelo nikako ne dopušta povisiti broj kapi bez mučnine. Ako npr. možete uzeti 2 kapi bez mučnine, a postane vam mučno kad povećate dozu na 3 kapi, možda ćete kratko vrijeme morati podnositi mučninu, ali ako se mučnina uvijek pojavi kad uzimate 3 kapi, to onda znači da ne uspijevate pobjeđivati rak. To se događa kada rak raste brže nego što ga MMS ubija. Ali i tu ima nade. Jedan je način, povećavati broj dnevnih doza, a ne kapi. Nikada i ni u kom slučaju nemojte prestati uzimati MMS.

Opekotine:
Kad se netko opeče, koliko god da je teška opekotina, MMS se treba pošpricati iz boce preko opekotine. U ovom se slučaju ne koristi ocat ili limunska kiselina kao aktivator. Laganim dodirom prstiju razmažite tekućinu po opekotini. I neka ostane na njoj samo 30 do 60 sekundi. Nikako nemojte prstima pritiskati opekotinu. Najbolje bi bilo razmazati s četkom za bojanje ako vam je pri ruci. Ali nemojte trošiti vrijeme tražeći, što prije stavite MMS na opekotinu, to bolje. Kiseli kemijski spoj koji se stvara na opekotini biva neutraliziran lužnatom otopinom MMS-a. Bol nestaje istog časa, u par sekundi. Nakon toga vodom isperite MMS. MORATE isprati MMS ili će se stanje opekotine pogoršati. Ako to ispravno uradite, opekotina će biti sanirana za četvrtinu inače potrebnog vremena. Možda ćete morati tretirati opekotinu nekoliko puta.
Na ovaj se način mogu liječiti i opekotine od Sunca.
Teški metali:
MMS oksidira teške metale iz tijela, oni se neutraliziraju i ispiru iz organizma (slično učinku kelatiranja, ali nije isto).
Ubodi zmija i insekata, te otrovanje želuca (salmonela i slično):
Otrovi se oksidiraju i izbacuju iz tijela. To vrijedi kako za ugrize zmija, tako i za ugrize insekata (s malom zadrškom za ugrize pauka), te i sva druga otrovanja, npr. otrovanje želuca. Svakih pola sata do sat uzimati po jednu dozu od 6-15 kapi.

Primjer iz knjige Jima Humble (rak gušterače):
Pedesetak kilometara od Mine nalazi se grad Hawthorne gdje sam sreo J. Andrewa Nehringa, koji vodi mali hobi dućan. Upravo se vratio iz Klinike Mayo gdje je bio operirao tumor na gušterači, a nastavio je s pretragama u obližnjem gradu. Nažalost, nalazi pretraga su još uvijek pokazivali pozitivne rezultate na rak. Za slijedeću je operaciju bio naručen 60 dana poslije prve, također u Klinici Mayo. Dok sam posjećivao zajedničkog prijatelja, čuo je što sam pričao o otopini. Upitao me o čemu se radi i upitao se ne bi li mu to pomoglo za njegov rak. Pošto je do tada više osoba probalo koristiti Stabilizirani kisik za rak i pošto se činilo da je bilo nekog uspjeha, vjerovao sam da bi dodavanje octa moglo znatnije poboljšati terapiju nego što je to bilo u slučaju malarije.
Oboje smo se složili s tim, a do tada nisam primijetio nikakve popratne učinke, jer to nije lijek. Tako da je počeo uzimati otopinu uz dodatak octa kao aktivatora. Nakon 2 tjedna počeli su se smanjivati očitanja razvoja bolesti. Najviša brojka je bila 82 (što god to značilo). Tijekom slijedećeg posjeta bolnici očitanje je bilo 71. Slijedeći mjesec je bilo 55. Još dva mjeseca poslije, očitanje je bilo 29 i tako se smanjivalo dok očitanje nije bilo manje od 5. Bolnički liječnici nisu znali što se zbiva, ali kako su se očitanja smanjivala, otkazan mu je posjet Klinici Mayo. Željeli su saznati što se događa. Kad su očitanja dosegla brojku 3, rekli su mu kako više nema svrhe vršiti testiranja. To je samo jedna od brojnih priča u vezi raka u posljednjih 10 godina, a koji je jednostavno nestao za vrijeme uzimanja MMS-a.

Priča Clare Beltrones, Humbleove suradnice: Dana 6. srpnja 2007. posjetila me je Liz Chan koja se žalila na bolove u leđima, nogama i kako ne može sjediti jer dobiva grčeve u nogama. Još od svoje 18 godine ima probleme s grčevima kad su joj uklonjeni krajnici. U to je vrijeme krenuo i njen reumatoidni artritis te proširene vene. Zbog toga sam joj odlučila dati po 6 kapi u dvije doze, u razmaku od 1 sat. Petnaest minuta nakon prve doze nestao je bol u donjem dijelu leđa i mogla je sjedati i ustajati sa stolice bez problema. Slijedećeg me je dana nazvala i poručila kako i dalje nema bolova i kako može bez problema ustajati iz sjedećeg položaja. Bila je ushićena rezultatima. Trećeg dana što je nastavila uzimati dvaput po 6 kapi MMS-a nestao je bol od proširenih vena, ali one su još uvijek bile vidljive. Osjećala je kako je puna energije. Osmog kolovoza mi je rekla kako je izgubila 5 kilograma, a slijedeći mi je dan poručila kako je dobila dijareju. Rekla sam joj da uzme sok od limuna i soli kako bi spriječila dehidraciju. A 10. kolovoza je već otišla na kampiranje i mogla je hodati više od 6 kilometara bez bolova ili umora. Tijekom uzimanja MMS-a primijetila je da su nestale gljivice koje su se nalazile 5 godina na njenim stopalima (atletsko stopalo). Osjeća kako joj je i koža u puno boljem stanju, i kako su joj grčevi pred menstruacijom nestali.
Vlasnica obližnjeg dućana Martha jednog se dana žalila na bol u vratu jer se zaležala. Pozvala sam ju u kuću i dala dvije doze sa 6 kapi u razmaku od 1 sata. Nakon prvog uzimanja bol u vratu je nestala. Sada čuva bočicu MMS-a u svojem dućanu i pomaže susjedima i dostavljačima. Na primjer, jednog čovjeka je zabolio zub. Pomiješala je 15 kapi s aktivatorom i dala mu da s tom mješavinom opere zube. Bol mu je istog časa nestala. Počela je liječiti svoju majku koja je bolovala od emfizema. Bolest je toliko poodmakla da liječnik više nije gajio nadu. A imala je i reumatoidni artritis. Kad sam ju prvi put vidjela disala je kisik iz boce i ležala bez mogućnosti pomicanja. Nakon prve doze od 6 kapi povraćala je nešto bijelo. Sat kasnije nakon druge doze osjećala se bolje i zaspala je a da nije trebala kisik. Slijedećeg se dana osjećala tako dobro da je htjela izaći iz kuće. Iz kreveta se ustala bez tuđe pomoći. Još je uvijek imala bolove, ali upola manje, prema njenoj procjeni. Trećeg dana padala je kiša, a bol je opet bila manja i mogla je hodati po kući uz pomoć štapa. Uzima svake večeri 6 kapi MMS-a, a počela je povećavati broj kapi. Nakon 8-og dana primjene rekla je da joj se kapi sviđaju utoliko što ju tjeraju na svakodnevno povraćanje, kojom prilikom povraća mnogo sluzi, a poslije se osjeća mnogo bolje. Sad samo povremeno koristi kisik iz boce. Njezina kćerka Martha uzima MMS svaki put kad se osjeti živčanom i uznemirenom, te tvrdi kako ju to uvijek smiri.
_________________

Zadnja promjena: Razlog: mms
zoricab je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (09-12-10), Amara (30-11-10), franjo m (27-01-16), zero_point (24-12-11)

Nepročitano 07-04-09, 22:32   #2
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Sretna sam da si započela ovu temu. Naravno da sam čula za MMS, koji je poznat u cijelom svijetu kao čudotvoran lijek protiv raka i drugih bolesti. Nisam znala da se može nabaviti u Beogradu.


Ima li kakvih praktičnih iskustava od ljudi koje ti poznaješ? Možda bi mogli doći na forum i podijeliti svoja iskustva.

Spring je offline   Reply With Quote
Spring, hvala ti na korisnom postu!
alison (09-12-10)
Nepročitano 07-04-09, 23:21   #3
Super Moderator
 
zoricab's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Srbija
Postovi: 22,098
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
Hi!

Iskreno, čula sam od ljudi koji ga koriste samo u svrhu očuvanja zdravlja. Ja ga imam, ali nisam još počela da ga pijem jer i dalje dojim dete! Naš distributer mi je rekao da je potpuno neškodljiv i da smeju da ga koriste i trudnice i dojilje pa i mala deca!!! Šta vi mislite o tome? Da li je to baš tako?! Ne bih ni razmišljala o korišćenju da ne dojim dete.
zoricab je offline   Reply With Quote
zoricab, hvala ti na korisnom postu!
alison (09-12-10)
Nepročitano 08-04-09, 22:11   #4
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Dugo sam surfala da bi pronašla konačni odgovor na ovo pitanje. Ipak čini mi se da utjecaj MMS-a kod trudnica i dojilja još nije poznat. Zbog toga bolje da ga izbjegavate tokom trudnoće i dojenja.

Pročitajte više ovdje:

http://www.curezone.com/forums/fm.asp?i=1326790#i

Zanimljivi članak o korištenju MMS-a kod beba je ovdje:

http://jimhumble.biz/biz-babies.htm

Pozdrav!

Spring je offline   Reply With Quote
Spring, hvala ti na korisnom postu!
alison (09-12-10)
Nepročitano 10-04-09, 07:45   #5
Super Moderator
 
zoricab's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Srbija
Postovi: 22,098
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
Hi!

Hvala Vam puno, na ovim informacijama! Čitala sam sinoć ali nisam do kraja, pa ću valjda danas uspeti!
zoricab je offline   Reply With Quote
Nepročitano 11-04-09, 23:23   #6
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Na stranici koju si dao (http://miraclemineral.org/suppliers.php), nisu navedene distributere za BiH. Ali njihova stranica www.mms-aktivator.com izgleda uredno, i piše: "This site is approved by Jim Humble". Što sad?

Spring je offline   Reply With Quote
Nepročitano 11-04-09, 23:28   #7
Super Moderator
 
zoricab's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Srbija
Postovi: 22,098
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
zoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond reputezoricab has a reputation beyond repute
Thumbs Up

Postovani Extreme_Life, vidi se da niste pročitali moj post do kraja! Ja sam samo započela temu kako bih videla ima li ko kakvih iskustva u korišćenju MMS-a. Kupila sam ga preko distributera u originalnom pakovanju, kao što izgleda i na internetu i već sam napisala da mi je rekao da je potpuno neškodljiv i da smem da ga koristim do 6 kapi dnevno, iako dojim dete! Medjutim, na forumu sam dobila savet od administratora, čije mišljenje izuzetno poštujem, da to ipak sada ne koristim! Sada ste shvatili da ja niti prodajem niti koristim MMS, već tražim savet da li da ga koristim i da li smem da ga preporučim svojim bližnjima!? Bila sam veliki skeptik po pitanju ovog preparata, jer znam da je natrijum hlorit veoma otrovan i opasan, ali i sami znate šta postoji na internetu i da ga masovno hvale i koriste! Pa bih vas zato zamolila da vaše iskustvo podelite sa nama!
zoricab je offline   Reply With Quote
Nepročitano 13-04-09, 12:34   #8
Banned
 
Zockey's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Gde je Srce
Postovi: 261
Zockey is a glorious beacon of light
Zockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of light
Pošalji poruku preko MSN za Zockey Pošalji poruku preko Skype™ za Zockey
Zadani

Ja sam pio Bosanski MMS pre par meseci čisto za čišćenje organizma i mogu vam reći da sam se icedio skroz, definitivno čisti creva i ubija patogene. Počeo sam sa 1 kapi 2x dnevno a završio sa 10 kapi 3x dnevno kada sam imao prehladu. Inače usput imam lumboišijalgiju i priraslice na plućima. Tek šestog dana sam dobio proliv a mučnine nije bilo. Drugo ništa nisam primetio da mi je bolje.
Ja sam ipak za nešto mnogo prirodnije: med, jabukovo sirće i cimet. Fantastična kombinacija za čišćenje i jačanje organizma.
Zockey je offline   Reply With Quote
Zockey, hvala ti na korisnom postu!
alison (09-12-10)
Nepročitano 13-04-09, 21:14   #9
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Ja sam ipak za nešto mnogo prirodnije: med, jabukovo sirće i cimet. Fantastična kombinacija za čišćenje i jačanje organizma.
Molim te napiši točan recept za čišćenje organizma sa medom, sirćem i cimetom.

Inače, obožavam recepte sa medom i cimetom. Evo nekoliko korisnih recepata:

Srčane bolesti

Napravite pastu od meda i cimeta u prahu. Namažite ju na kruh umjesto marmelade, i jedite to redovito za doručak. Ovo će smanjiti nivo kolesterola u arterijama i spriječiti srčani udar.

Artritis

U čaši vruče vode promiješajte dvije velike žlice meda i jednu čajnu žlicu cimeta u prahu. Popijte to ujutro i navečer. Kod redovitog konzumiranja može se izliječiti čak i kronični artritis.


Infekcije žučnog mjehura

U čaši mlake vode promiješajte dvije velike žlice cimeta u prahu i jednu čajnu žlicu meda. Pijte to svaki dan. Ovo će uništiti mikrobe u žučnom mjehuru.

Kolesterol

Promiješajte dvije velike žlice meda i tri čajne žlice cimeta u velikoj čaši čaja. Kada to popijete, nivo kolesterola će se sniziti za 10% u roku od dva sata.

Prehlada

Ako patite od prehlade, uzmite jednu veliku žlicu meda sa Ľ žlice cimeta. Uzimajte to tri dana za redom. Ovo će riješiti prehladu, kronični kašalj i začepljenje sinusa.

Bol u želucu
Med u kombinaciji sa cimetom izliječit će bol u želucu. Uzimajte to redovito da bi iskorijenili čir na želucu.

Imuni sistem

Dnevno uzimanje meda i cimeta u prahu osnažuje imunitet i štiti organizam od bakterija i virusa

Gripa

Španjolski liječnici su otkrili, da med sadrži prirodne sastojke, koji ubijaju viruse i štite od gripe.

Mršavljenje
Prokuhajte med i cimet u prahu u čaši vode. Pijte to svako ujutro na prazan želudac pola sata prije doručka. Kod redovnog konzumiranja, pomaže smršaviti čak i vrlo debelim osobama.

Zadah iz usta
Stanovnici Južne Amerike svako jutro ispiru usta sa toplom vodom, pomiješanom sa jednom čajnom žlicom meda i cimeta. Ovo im pomaže da zadrže svježinu daha tokom cijelog dana.

Spring je offline   Reply With Quote
Nepročitano 13-04-09, 21:42   #10
Banned
 
Zockey's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Gde je Srce
Postovi: 261
Zockey is a glorious beacon of light
Zockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of light
Pošalji poruku preko MSN za Zockey Pošalji poruku preko Skype™ za Zockey
Zadani

Citat:
Originally Posted by Ramya108 Pogledaj Post
Molim te napiši točan recept za čišćenje organizma sa medom, sirćem i cimetom.
Sa zadovoljstvom!

Citiram sa sajta:
http://www.ivantic.net

"Pored svega ovde iznetog o zdravlju, dodao bih još jedan mali recept
koji bi, po mom višegodišnjem iskustvu, (pored vežbi "5 - tačnije 6 - tibetanaca") trebalo da bude preventiva i garancija dobrog zdravlja.

U teglu od 1 kg. stavi se do pola meda (bilo kojeg).
Druga polovina tegle ispuni se jabukovim sirćetom (od divlje jabuke najbolje).
Preko toga doda se sok od dva isceđena limuna i supenu kašiku cimeta.
To se sve dobro izmeša da postane sirup.
Taj sirup se dodaje u vodu za piće, nekoliko kašika, po ukusu, ili u flašu za duže ispijanje, ali u vodu koja je bila zaleđena i otopljena na sobnoj temperaturi.

Otopljena voda je potpuno pročišćena od svih štetnih informacija i svedena na izvorno stanje. Zato ima ukus izvorske vode.
Možete i vodu sa česme, ako je dovoljno upotrebljiva, da zaledite u posudi
koja nije do vrha napunjena jer se led širi, i zatim otopite.
Postaće čista.
Čuvajte je na mirnom mestu, dalje od negativnih ljudi i vibracija.

Kombinacija meda i jabukovog sirćeta daje najveći i najbolji koktel svih minerala i vitamina koji su vam potrebni.
Posebno je važna za decu i trudnice.
Pored toga izuzetno je ukusna, kao limunada, osvežava i zasićuje, olakšava varenje.

Nije preporučljivo da se piju velike koncentracije ovog koktela, jer je prejak.
Jače koncentracije se mogu uzimati samo privremeno, kod lečenja stomačnih poremećaja, jer je ovo idealan lek za ceo probavni sistem, ali i kod drugih oblika lečenja jer se time snažno povećava energija celog organizma.
Za svakodnevnu upotrebu najbolje je da se prave manji ili blaži rastvori.
Ako stalno pijete takvu vodu poštedećete sebe mnogih nevolja.

Vodom se možete i izlečiti od svake bolesti ako vam je duh dovoljno snažan u veri kada se (otopljenoj) vodi pre ispijanja zahvalite što vas leči i daje vam savršeno zdravlje.
Gledajte na nju kao na eliksir zdravlja i ona će to biti jer je toliko prijemčiva da više nije samo element, već medijum i posrednik između materije i Duha, svih vibracija i uticaja, od osećanja i svesti, do najgrubljih pojava."

Hvala Ivanu za ovaj divan sajt, pa sada hajde na pravljenje koktela i živeli
Zockey je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
dkovacic (09-03-12), franjo m (27-01-16)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 08:11 sati.
Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0