Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   Vruća tema: Koronavirus (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/11442-vruca-tema-koronavirus.html)

nensav 23-04-20 10:21

Kao i za sve druge bolesti važan je imunitet. A za imunitet je važna ishrana i način života pre svega Kretanje i vežbanje. Ali ako je zabranjeno kretanje, onda ne možeš raditi na svom imunitetu, tako da je karantin možda i loša mera. Ko će ga znati

Moldercuker 23-04-20 19:58

Citat:

Originally Posted by nevenkagaragic (Post 469259)

Najpametnije:thumbs:

Namjerni prolaznik 04-05-20 02:30

Još tjedan dana prije nego što istekne peticija za pokretanje istrage protiv Gates-a. Peterostruka kvota!
https://www.fort-russ.com/2020/04/st...00-signatures/
https://petitions.whitehouse.gov/pet...ainst-humanity

Jesam 04-05-20 08:20

Hvala - potpisala!

kharisma 07-05-20 10:28

Autore ove teme i prvog posta!
Tko stoji iza te elite?


Elita je samo jedna od karika u tom psihopatsko- zlocinackom lancu.

Jesam 07-05-20 14:31

Citat:

Originally Posted by kharisma (Post 469285)
Autore ove teme i prvog posta!
Tko stoji iza te elite?

Elita je samo jedna od karika u tom psihopatsko- zlocinackom lancu.

Arkoni? Vladari ove planete. Oni koji sve ovo drže barem posljednjih 6000 godina.

kharisma 08-05-20 18:53

re
 
Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 469289)
Arkoni? Vladari ove planete. Oni koji sve ovo drže barem posljednjih 6000 godina.

Arkoni, koje spominjes, njihov gospodar Demijurg i nebeski svijet kopiran iz fraktalnih uzoraka vjecnih eona, pleromickih bogova, ( spisi iz Nag Hammadija)...samo su, onako okvirno, nama prva poznata nevidljiva elita nematerijalnih bica koji nadahnjuju ove materijalne "ljudice- psihopatsku elitu" da cine ovako zla djela i time se idiopati hrane a milijunima nevinih cine ovaj svijet hororom za zivjeti.

Svim tim demonima i njihovom glavnom pobunjeniku, okorjelom zlocincu- andjelu, zvanom "Sotona", valjda jednom mora doci i konacni kraj vladanja i manipulativnim igricama koje vec oko 6000 godina izakulisno igrajuci se uziva.

Vise-manje, da sad ne pisem na dugo i siroko, dodjemo do onih istih izvornih univerzalnih infosa, o kojima govore skoro sve civilizacije, mitovi i pisani vjerski tekstovi, na ovaj ili onaj nacin, o izgubljenom i ponovno uspostavljenom raju na Zemlji kada ce ti psihopati ( i vidljivi i nevidljivi) biti najzad zauvijek uklonjeni, na radost svih osvijestenih i ujedinjenih ljudi, oslobodjenih svih zabluda, manipulacija i zla.

Sve mi se cini da sve na sceni koju imamo u vidu, ide u tom smjeru..

Manjina osvjestava vecinu ( mislim da tendencija sve vise uzima maha) i tako zivimo iz dana u dan...bivajuci tako do konacnog ciscenja.

Iskreno, istovremeno sam i tuzan i radostan.

Tuzan, sto trenutna bol zbog grozota, znaju duboko razdirati srz moga bica ali i istinska radost zbog konacnog oslobodjenja istih.

Drugog razumnog objasnjenja za sav ovaj cirkus jednostavno nemam/ ne znam.

Ili se mozda pak neko pravo rijesenje krije u nekim tamo dalekim multidimenzionalnim kosmickim rupama, koje nama ogranicenim ljudovima jos niti u primisao priskocili nisu.

Moldercuker 09-05-20 08:17

Nekako mi se te sve teorije zavjere cine kao izbjegavanje rjesavanja dilema. Tipa neznam tko ni kako ni zasto, pa si covjek stvori neku iluziju o necem nevidljivom ili necem sto ne moze utvrdit. Jucer Bill Gates, a danas Arkoni. To su ponekan masoni, nekad ameri, nekad svemirci i mnogi drugi...
Sve to sto se dogadja su ljudske zasluge. Nekad pojedinacno, a nekad grupno.


Takva razmisljanja cini mi se dolaze od destruktivnih umova, koji nemaju kontrolu nad necim ili nekim i stvore si da im netko drugi "krade posao"

Tipa ova korona uopce nema los utjecaj na covjeka i zivot i ima svoj poziv.

Sve ono na sto se upozorava posljednjih godina i sto se napominje kao prijeko potrebna promjena, to se i promjenilo. Koliko ste puta samo procitali i culi i izgovorili zadnjih godina da bi radili od doma, da bi ostali doma, da se treba oporavit eko sustav, da trebate promjenu (bas takvu, kakvu je korona i donjela)
Nebrojeno puta sam cuo "eh da mi je bit doma, pa makar imao mala primanja" i eno ih doma sa manjim primanjima. A da ne pricam koliko se govorilo "trebalo bi vise vremena provodit sa obitelji" i sl.Mogu se sad vodit polemike oko toga, ali sve u svemu.... sto smo trazili, to smo i dobili:smile_wink:

Ryuujin 13-05-20 21:04

Da vidimo malo o cemu govore ovi u SAD-u, posto nasi sve kopiraju od njih i nama je slicno, nisam mislio da cu ovakve stvari ikad cuti na Fox News, svaka cast :smilie_smile:


Ryuujin 13-05-20 23:00

A nikad mi nece dosadit sarkazam JP Searsa :smile_bigsmile:Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 18:29 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0