Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   Najvažniji matrix eksperiment ikada - Facebook (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/3172-najva-niji-matrix-eksperiment-ikada-facebook.html)

gregi 11-10-10 10:24

Najvažniji matrix eksperiment ikada - Facebook
 
Zovemo je evolucija. Počela je prije 30.000 godina. "Star Trek - Zvijezdane staze" nisu budućnost u koju smo teletransportirani iz doba dinosaurusa i mamuta; nismo u Enterpriseu-u i ne putujemo svjetlosnom brzinom svemirom već pužemo našim zakrčenim i zagađenim ulicama; ja nisam Spock, ti nisi Sulu, a nema ni Kirka. Umjesto da si ih rješavao, 30.000 godina si probleme izbjegavao izmišljajući nove nazive za njih. Trideset tisuća godina su se problemi nagomilavali. I evo nas danas tu gdje jesmo.

Globalna financijska kriza? Ovo nije ekonomska kriza, ovo je kriza gluposti i lažnog morala, u toku je najveća pljačka u povijesti. Problem nikada nije predstavljao problem sam po sebi već reakcija na problem. Nema više okolišanja, ti si naš najveći problem. Naš problem nisu globalna financijska elita, lukavi advokati, prljavi političari, korumpirani sindikalisti i sva ostala banda. Naš najveći problem si ti, upravo tako, lično ti.

Najučinkovitiji i najneosporavaniji oblik kontrole nad ljudskom populacijom je ono što stanovništvo zbog svog neznanja ne može vidjeti. Kome i kako ikada može pasti na pamet pobuniti se protiv ropstva kad misli da je slobodan? Ključ ovog lavirinta bez izlaza je iluzija o slobodi izbora.

Raditi sve više i više, i odricati se sve više i više, proces je koji ima svoje matematičke i fizičke granice. Krivac, upravo smo stigli do te točke!

Nema više zaluđivanja prijatelju, nakon trideset hiljada godina, iako posljednja, umrla je i najveća od svih iluzija, nada. Stvarne promjene možemo ostvariti samo kad masovno prestanemo surađivati sa sustavom koji nas je zarobio, diktaturom koja upravo nastoji naše ropstvo dovesti do ektremnih granica.

Ovo nije šala i ovo nije spam, "Najvažniji Matrix Eksperiment Ikada - Facebook" je najvažniji poziv koji ti je ikada bio upućen. Što je 10 minuta tvog vremena u odnosu na ono što još uvijek nazivaš život iako si već odavno na najbitinijim frontovima mrtav, u odnosu na budućnost tvoje djece i njihovih potomaka? Ništa! Proširi ovaj poziv po forumima, blogovima, podijeli ga s barem jednim prijateljem na Facebooku ako već ne možeš više od toga:

Pismo Glavnom Krivcu Za Sve: Najvažniji Matrix Eksperiment Ikada - Facebook

odel 11-10-10 13:57

Icke?
Je li se netko učlanio u taj crom?

SteveNo1 11-10-10 19:14

Citat:

Originally Posted by odel (Post 56544)
Icke?
Je li se netko učlanio u taj crom?

Evo netko je :smilie_smile:

Mada nisam baš aktivan jer nema puno članova i nema aktivnosti.

Teorija mi se svidjela al u praksi to još nema nekih razultata.

odel 12-10-10 10:37

kad je lakše hodati utabanim stazama.....:smile_sadsmile:
..do ponora:smile_giggle:

StarNight 13-10-10 15:19

na koji način je facebook natjerao ikoga da otvori svoj profil?

Blue_Knight 26-10-10 11:13

Facebook nije nikoga natjerao, svi su hrlili za onima koji su ga već otvorili.

Kud svi, tud i Mujo.

Bravo Jopa.

Odličan si i što se i što se pretraživanja interneta tiče.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:44 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0