Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   Djeca potrošači: Komercijalizacija djetinjstva (2008) (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/3190-djeca-potro-aci-komercijalizacija-djetinjstva-2008-a.html)

vant 12-10-10 11:46

Djeca potrošači: Komercijalizacija djetinjstva (2008)
 
Djeca potrošači: Komercijalizacija djetinjstva (Consuming Kids) (2008)


"Djeca potrošači" baca svijetlo koje očajnički trebamo na postupke neumorne propagandne mašinerije vrijedne više milijardi dolara koja danas prodaje djeci i njihovim roditeljima sve od nezdrave hrane, preko nasilnih video igara i lažnih obrazovnih proizvoda do obiteljskih automobila. Oslanjajuči se na uvide zdravstvenih djelatnika, zagovornika dječih prava i ljudima iz te industrije, film se usredotočuje na ekslozivni porast dječje propagande u svijetlu deregulacije pokazujući kako propagandisti za djecu koriste najnovija dostignuća psihologije, antropologije i neuroznanosti u preobrazbi američke djece u jednu od najmoćnijih i najprofitabilnijih potrošačkih demografija na svijetu. "Djeca potrošači" nas vraća prema sveukupnoj komercijalizaciji djetinjstva i postavlja neodložna pitanja o etici dječje propagade i njezinog utjecaja na zdravlje i dobrobit djece.

Film s HR podnaslovima:
Code:

http://www.megaupload.com/?d=UOICZ521

nioivo 14-10-10 07:20

Pa ovo je katastrofa. Hvala na dokumentarcu. Do kada će trajati ovo ludilo, ima li kraja i konca našoj bolesti našoj poremećenosti, našoj borbi za opstanak, civilizacija je kanibal.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:07 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0