Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   Eric Cantona poziva svijet: Srušite represivni bankarski sustav (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/3466-eric-cantona-poziva-svijet-sru-ite-represivni-bankarski-sustav.html)

vant 20-11-10 12:47

Eric Cantona poziva svijet: Srušite represivni bankarski sustav
 
Eric Cantona poziva svijet: Srušite represivni bankarski sustav

Eric Cantona poziva svijet: Uđite u banku 7. prosinca i podignite sav novac koji imate!

Eric Cantona, bivši sjajni nogometaš osebujnog karaktera odlučio je povesti revoluciju protiv bankarskog sustava koji smatra izvorom svih problema suvremenog svijeta. Nakon sloma u zadnjih par godina teško je ne složiti se s njim, jer pohlepne bankare sanirali su porezni obveznici, i to samo zato da bi ih bankari mogli nastaviti pljačkati...

Kako Francusku stalno potresaju štrajkovi i gomile ljudi šeću ulicama protestirajući protiv poteza vlade (za razliku od nas, primjerice), Cantona je odlučio potaknuti ljude na konstruktivniji bunt protiv sustava. Afere s deportacijama Roma, podizanjem dobne granice za odlazak u mirovinu i prošlogodišnji neredi u pariškim predgrađima pokazuju da sustav u Francuskoj ima velikih problema.

Jednostavna računica pokazuje da je dovoljan relativno malen broj štediša s takvom idejom da se banka nađe u problemima i zatvori vrata, to je već na najbolji način pokazala bankarska kriza pred tri godine. Još kad bi se tako nešto napravilo organizirano i u svim bankama, sustav bi se definitivno mogao urušiti unutar jednog jedinog dana....

Kako je današnji dan, 5. studenoga, bio jedan od datuma sa sličnim idejama inspiriranim filmom V for Vendetta, zapravo borbom protiv Sustava koji proždire sve oko sebe, hraneći se malim ljudima, dobro je podsjetiti na ideje koje mogu promijeniti svijet na bolje.Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 05:22 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0