Alternativa Forum

Zeitgeist pokret - Poziv!

Ovo je diskusija na temu Zeitgeist pokret - Poziv! u podforumu New World Order
Pozdrav alternativci! Kao što vjerojatno svi već znate, velika popularnost dokumentarnih ...

Natrag   Alternativa Forum > Opasno za vaše zdravlje > New World Order

Alternativa Forum


New World Order Chemtrails, Codex Alimentarius, HAARP itd

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 01-12-10, 00:12   #1
New member
 
TZM_Crolingteam's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Postovi: 3
TZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enough
Warning Zeitgeist pokret - Poziv!

Pozdrav alternativci!

Kao što vjerojatno svi već znate, velika popularnost dokumentarnih filmova Zeitgeist dovela je do osnivanja pokreta koji širi ideju o neodrživosti sistema u kojima se guše današnja društva, i konačno nudi konkretno rješenje - Projekt Venus.

Znanost i tehnologije današnjice razvijene su ustvari i više nego što je potrebno za oživljavanje „utopističkog“ svijeta u kojemu je svakom stanovniku Zemlje osigurano baš sve što mu je uistinu i potrebno – i to besplatno! Nažalost, brojni su branitelji i ljubitelji postojećih sistema koji, mada pružaju velik otpor promjenama, nisu u stanju nabrojati stvarne prepreke pred čovjekom na putu do ovog sna. Koji je razlog tome?

Može li se kazati da je prepreka na putu do spomenutog blagostanja nedostatak računala sposobnih za velike i komplicirane proračune? Super-računala koja danas čovječanstvu stoje na raspolaganju sposobna su proračunati apsolutno sve zadatke koji su ispravno (i neispravno) postavljeni. Kako računala mogu i samostalno prikupljati ulazne podatke korištenjem prikladnih pomoćnih uređaja, odgovor na postavljeno pitanje zasigurno je - ne.
Jesu li prepreka napretku prijevozna sredstva? Nipošto. Različita prijevozna sredstva današnjice sposobna su obaviti baš sve zadatke koji se tiču ostvarivanja zadanog cilja unapređenja društva. Ona mogu vršiti utovar i istovar velikih tereta te njihov prijevoz. Isto tako, mogu dostavljati i malene predmete na manjim (ili većim) udaljenostima. Ona mogu letjeti, roniti, ploviti i juriti. Automatiziranim upravljanjem putem super-računala sa sofisticiranim software-ima, te uporabom navigacijskih i senzorskih tehnologija, transportirati se može sve što je potrebno i gdje god je potrebno, čak i bez uplitanja čovjeka. Moderna automatizirana industrijska proizvodnja (primjerice autoindustrija...) u kojoj gotovo sve obavljaju računalima upravljani strojevi dobra je ilustracija onoga što zagovara Projekt Venus, ali u širim razmjerima.
Priječe li strojevi za preradu hrane čovječanstvo da napusti prastare navike generiranja neznanja, bijede i siromaštva? Već danas mnoge prehrambene industrije gotovo su u potpunosti automatizirane i kompjutorski upravljane. Suvremena tehnologija već ima potencijal da osigura strojeve toliko napredne da kompletan posao obave potpuno samostalno, od sjemena pa do finalnog proizvoda. Valja međutim primijetiti da se danas industrijski proizvedena hrana nažalost izrađuje od nezdravih sastojaka i otrovnih aditiva, za što se ne smije kriviti tehnologiju i strojeve – uzrok ovog problema je čovjek.
Je li problem u građevinskim strojevima? Naravno da ne! Robotizirani strojevi mogu baš sve što može čovjek, pa i više, i to u znatno kraćem vremenu i uz daleko veću preciznost.
Je li problem u...?

Kreativnost čovjeka nema granica i za svaki praktični problem koji se ikad pojavio ona je pronašla rješenje. Pravilna artikulacija problema i želja da se problem otkloni uistinu je sve što je potrebno za kontinuiran rast kvalitete života, uz uvjet da ne postoje interesi koji proces koče i zaustavljaju. Jedino je kreativno pronalaženje rješenja ono u čemu će stroj jako teško zamijeniti čovjeka. Rješenja će zasigurno još dugo ostati čovjekova zadaća. Međutim, spomenuta kreativnost ne stoji na putu prema idealnom društvu!

Što nas onda koči da se razvijamo prema svom punom potencijalu? Kočimo sami sebe! Ili, bolje rečeno, sistem je proizveo nas koji kočimo sami sebe. Naime, iako genetske predispozicije zaista igraju zapaženu ulogu pri našem životnom usmjeravanju, vrlo veliki dio naše osobnosti stvorila je okolina – podneblje i priroda; obitelj, prijatelji, učitelji i profesori; politika i mediji. Okolina je naš najveći oblikovatelj. Ovo vrijedi za svakog pojedinca, bio on normativan ili poremećen.

Svi sistemi (okruženje!) koji postoje diljem svijeta podešeni su tako da malobrojnima (od kojih je većina poremećenih) omoguće vrlo lak uspon i snalaženje unutar strukture, a za ostale imaju dobro razrađene mehanizme indoktrinacije, nametanja mišljenja i ideja. Nekolicina manipulira ostalima; i to prvenstveno putem profita - NOVCA.

Vrlo slično religijama kod kojih se manipulacija provodi bezumnim veličanjem bogova i njihovih sinova i poslanika, u monetarnoj ekonomiji tretman dostojan božanstva ima novac. Novac postaje element imanentan čovjeku, potreba čije se postojanje ne smije dovesti u pitanje. Za njega se ubija, zbog njega se gine! Njegova materijalna (sve)prisutnost, velika moć koju daje, opija čak i najskeptičnije umove. On je primarni životni cilj svakog prisebnog zapadnjaka. Milijun dolara je životni san, centralna ili usputna ideja filmova i tv serija, tema novinskih i internetskih članaka, radijskih i tv emisija. Nažalost, rijetki su svjesni činjenice da je novac - OSKUDICA! Novca nema dovoljno u opticaju! Ne postoji novac kojim bi se moglo kupiti, proizvesti i izgraditi sve ono što je čovječanstvu potrebno, da podrži suvremenu tehnologiju i proizvodnju do njenih punih kapaciteta.

Zatim su nas uvjerili da su resursi ograničeni! Kako? Odgovaraju da su naprave za proizvodnju čistih energija vjetra, sunca, plime i oseke i valova neisplative – preskupe! Preskupe!? Pa upravo o tome Projekt Venus i govori. Čovjeku nije potreban novac kako bi proizveo vjetrenjaču! (Osim ukoliko vjetrenjača nije od papira.) Potreban mu je materijal, a sirovinu za izradu materijala može poprilično jednostavno sofisticiranim uređajima uzeti iz prirode, preraditi i iskoristiti; zatim su mu potrebna automatizirana prijevozna sredstva, sredstva za montažu, te kreativan ljudski um koji će takav ciklus u potpunosti osmisliti i upogoniti. Novac nam za to nije potreban!

NOVAC NAM NIJE POTREBAN!

Ovo je konačna ideja, polazna točka Pokreta Zeitgeist. Stoga, ukoliko ju razumijete, pridružite nam se i doprinesite svojim vrijednim vještinama, i to što prije. Vaša pomoć nam je potrebna.

thezeitgeistmovement.com

POZIV!

Želimo Vas obavijestiti da će se u siječnju 2011. dogoditi velika svjetska premijera novog dokumentarca Zeitgeist III. Vrlo skoro ćemo početi prevođenje titlova kako bi film na vrijeme bio spreman za kino premijeru.

Uz to, za prevođenje je dostupno već nekoliko biltena. Nažalost, još nismo prispjeli niti započeti rad na njima, i svaki mjesec, bez obzira na naš trud, posla imamo sve više! Kako bismo porješavali (sve veće) zaostatke i konačno informacije učinili dostupnima svima pravovremeno, broj nam se mora uvišestručiti.

Sve vas koji žudite za korjenitim promjenama u svijetu i smatrate da bi čovječanstvo trebalo svim raspoloživim silama iskorijeniti bijedu, siromaštvo, glad, nejednakosti, nacionalizam i rasizam, oskudicu i ratove, a služite se engleskim jezikom u tolikoj mjeri da biste mogli pomoći u prevođenju ideja Projekta Venus, pozivamo da nam se pridružite.

Postanite članovi Hrvatskog lingvističkog tima i pomozite nam da kvalitetnim prijevodima probudimo zdrav razum koji spava u našim sunarodnjacima.

Vaš Hrvatski lingvistički tim Pokreta Zeitgeist.


crolingteam@yahoo.comPodijeli post!

TZM_Crolingteam je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
-Sač- (01-12-10), alison (01-12-10), Boris (03-12-10), Cameleon (14-03-11), Luna (29-12-10), nagual (01-12-10), Tree (01-12-10)

Nepročitano 01-12-10, 12:31   #2
New member
 
Neno0801's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 106
Neno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud of
Neno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud of
Zadani

Bravo dečki,jedna sugestija,javite se i na druge forume kao slobodni net i druge.Dva filma imam i djelim ih okolo,a sa nestrpljenjem očekujem nastavak.
Neno0801 je offline   Reply With Quote
Neno0801, hvala ti na korisnom postu!
alison (01-12-10)
Nepročitano 02-12-10, 12:10   #3
New member
 
TZM_Crolingteam's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Postovi: 3
TZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enoughTZM_Crolingteam will become famous soon enough
Zadani

Upute kako započeti prevođenje:

1. Obavite glavnu registraciju:
http://www.thezeitgeistmovement.com/...ster&Itemid=27

2. Kad se registrirate, ulogirajte se i nastavite ovdje:
http://www.thezeitgeistmovement.com/...&Itemid=100095

3. Pričekajte od 10-20 minuta. Automatski će vam biti poslan e-mail s aktivacijskim linkom i privremenom zaporkom koju ćete kasnije po želji promijeniti.

4. Kad jednom aktivirate svoj korisnički račun svoju privremenu zaporku i ostale postavke možete promijeniti ovdje:
http://pootle.thezeitgeistmovement.c...e/options.html
Nemojte zaboraviti označiti projekte u kojima želite sudjelovati.

5. Kratko pričekajte dok vam postavimo odobrenja za prevođenje

6. Nakon što sve prethodno obavite, prevođenju možete pristupiti odavde:
http://pootle.thezeitgeistmovement.com:3002/hr/

Pozdrav!


crolingteam@yahoo.comPodijeli post!

TZM_Crolingteam je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (02-12-10), Cameleon (14-03-11), Tree (02-12-10)
Nepročitano 02-12-10, 16:17   #4
Alternativa addict
 
Luna's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 167
Luna has a brilliant futureLuna has a brilliant future
Luna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant future
Pošalji poruku preko Skype™ za Luna
Zadani

Citat:
Originally Posted by Neno0801 Pogledaj Post
Bravo dečki,jedna sugestija,javite se i na druge forume kao slobodni net i druge.Dva filma imam i djelim ih okolo,a sa nestrpljenjem očekujem nastavak.
ajd reci gdje bi mogao na slobodnom napisati ovakav post osim na misterijama?


ovdje na alternativa forumu je vrlo jasno, vidljivo mjesto (pdf - NWO) koje ima veze sa temom.


What luck for rulers, that men do not think. Hitler

It is a characteristic of all movements and crusades that the psychopathic element rises to the top. LindnerPodijeli post!

Luna je offline   Reply With Quote
Luna, hvala ti na korisnom postu!
simona (02-12-10)
Nepročitano 06-12-10, 09:04   #5
New member
 
Neno0801's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 106
Neno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud of
Neno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud ofNeno0801 has much to be proud of
Zadani

Pozdrav Luna.Ovaj poziv možeš napisati na Slobodnom netu gdje hoćeš i nitko se neće ljutiti vjeruj mi.Ako nije problem pregledaj forum pa ćeš vidjeti.Ajd uzdravlje.
Neno0801 je offline   Reply With Quote
Nepročitano 27-12-10, 14:46   #6
Alternativa addict
 
Luna's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 167
Luna has a brilliant futureLuna has a brilliant future
Luna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant future
Pošalji poruku preko Skype™ za Luna
Zadani

15.siječnja je svjetska premijera - trećeg nastavka zeitgeist: moving forward (KORAK NAPRIJED). u zagrebu će to biti u kinu europa.
http://www.youtube.com/watch?v=TM5iQ...eature=related


What luck for rulers, that men do not think. Hitler

It is a characteristic of all movements and crusades that the psychopathic element rises to the top. LindnerPodijeli post!

Luna je offline   Reply With Quote
Luna, hvala ti na korisnom postu!
alison (27-12-10)
Nepročitano 28-01-11, 15:23   #7
Alternativa addict
 
Luna's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 167
Luna has a brilliant futureLuna has a brilliant future
Luna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant futureLuna has a brilliant future
Pošalji poruku preko Skype™ za Luna
Zadani ZEITGEIST 3

izašao je van Zeitgeist 3 s prijevodom i možemo ga sad svi pogledati


What luck for rulers, that men do not think. Hitler

It is a characteristic of all movements and crusades that the psychopathic element rises to the top. LindnerPodijeli post!

Luna je offline   Reply With Quote
Luna, hvala ti na korisnom postu!
alison (23-06-11)
Nepročitano 14-03-11, 19:37   #8
Guru
 
Cameleon's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,946
Cameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond repute
Cameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by TZM_Crolingteam Pogledaj Post
Upute kako započeti prevođenje:

1. Obavite glavnu registraciju:
http://www.thezeitgeistmovement.com/...ster&Itemid=27

2. Kad se registrirate, ulogirajte se i nastavite ovdje:
http://www.thezeitgeistmovement.com/...&Itemid=100095

3. Pričekajte od 10-20 minuta. Automatski će vam biti poslan e-mail s aktivacijskim linkom i privremenom zaporkom koju ćete kasnije po želji promijeniti.

4. Kad jednom aktivirate svoj korisnički račun svoju privremenu zaporku i ostale postavke možete promijeniti ovdje:
http://pootle.thezeitgeistmovement.c...e/options.html
Nemojte zaboraviti označiti projekte u kojima želite sudjelovati.

5. Kratko pričekajte dok vam postavimo odobrenja za prevođenje

6. Nakon što sve prethodno obavite, prevođenju možete pristupiti odavde:
http://pootle.thezeitgeistmovement.com:3002/hr/

Pozdrav!
Meni ovaj posljednji link ne radi!?

Podijeli post!

Cameleon je offline   Reply With Quote
Cameleon, hvala ti na korisnom postu!
alison (23-06-11)
Nepročitano 14-03-11, 19:48   #9
<3
 
Tree's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2010
Postovi: 4,217
Tree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond repute
Tree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond reputeTree has a reputation beyond repute
Zadani

Ne funkcioniše jer se prevođenje od skoro radi preko pootle 2. Javi se nekome iz HR tima, daće ti važeće linkove.

Možeš se ovdje javiti, bićeš upućen dalje gdje već želiš.


…a o zmajevom biseru ni rijeci!Podijeli post!

Tree je offline   Reply With Quote
Tree, hvala ti na korisnom postu!
alison (23-06-11)
Nepročitano 14-03-11, 20:08   #10
Guru
 
Cameleon's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,946
Cameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond repute
Cameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond reputeCameleon has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Tree Pogledaj Post
Ne funkcioniše jer se prevođenje od skoro radi preko pootle 2. Javi se nekome iz HR tima, daće ti važeće linkove.

Možeš se ovdje javiti, bićeš upućen dalje gdje već želiš.
Skužio sam u međuvremenu preko njihove stranice.

Hvala.

Podijeli post!

Cameleon je offline   Reply With Quote
Cameleon, hvala ti na korisnom postu!
alison (23-06-11)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 12:47 sati.

Iz ponude izdvajamo:

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0