Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   ELF (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/4527-elf.html)

lucy 16-07-11 09:28

ELF
 
Sve oko nas su frekvencije i vibracije i znate i sami da se od nekih osjećate bolje, od nekih gore - ne trebamo raspravljati o tome da li utječu na nas ili ne.

Primjerice elektromagnetska polja sa ekstremno niskim dijapazonom (ELF) djeluju loše na živa bića.

Uobičajeno je na conspiracy theory forumima pročitati o "gađanju ELF-om", tj. o razdobljima u danu kada su ove razorne frekvencije puštene - to je navodno u podne i u ponoć.

Nismo svi jednako osjetljivi, ali navodno da svi osjećamo barem malo ELF-a, uglavnom, od njega možemo postati umorni, razdražljivi, nervozni, tužni, uplašeni, dezorijentirani, možemo osjetiti iznenadne bolove po tijelu - najčešće probadanja u glavi ili želju za kofeinom, nikotinom i sličnim supstancama,

Interesantno je kako večina ljudi na poslu baš u podne osjeti umor i ode na čik pauzu... moža nije do metabolizma i bioritma. :lovecoffee:
Opće je mišljenje da ELF napada treče oko, tj. radi od nas ovce i zatupljuje nas samo da bismo stagnirali ili nazadovali u duhovnom rastu.
Ništa ga ne može zaustaviti. Postoje hyperspace tehnike u čiju relevantnost ili bezazlenost opće ne bih ulazila, a navodno da običan granit može blokirati ELF. Ja mislim da bi se i tu orgoniti dobro pokazali:smile_heart:


Malo znanstvenih dokaza:

Dr Andrija Puharich je tokom 50-ih i 60-ih godina naveliko istraživao odnose izmedju ljudskog mozga i ovih frekvencija.
Uspio je dokazati kako neke frekvencije imaju sasvim određeni utjecaj na ljudski mozak.

Naš je mozak veoma osjetljiv na bilo kakav izvor frekvencija ELF jer se prirodno nastoji sinkronizirati sa vanjskim odašiljačem tih valova.

Frekvencija od 10,80 Hz provocira nasilno ponašanje, a frekvencija 6,6 Hz provocira depresiju.


lucy 16-07-11 16:17

Ima i teorija da su chemtrailsi tu samo da nas otvore za djelovanje ELF-a.

Uoo 16-07-11 17:02

tako je lucy

chemtrailsi u nas unose teske metale i ostale supstance koji u nasem organizmu sluze poput antenica i sa njima unutra nase tijelo postaje jako receptivno na elf

istodobno chemsi sluze i tome da povecaju elektronsku gustocu atmosfere i onda elf signal putuje puno lakse i preciznije..

gordanaa 16-07-11 17:38

Ako je točna ona priča o korijanderu da snažno potiče izbacivanje metala iz organizma, onda ga treba masovno zasijati.
http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/n025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/n025.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/n025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/n027.gif

Ja sam baš i danas skuhala jednu juhicu od njega da ne postanem antena http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/c025.gif

Jesam 16-07-11 17:40

Kako to da onda taj ELF ne djeluje na sve ljude? Jer, da djeluje ne bi nas na ovom forumu niti bismo razgovarali o nekim stvarima nego bi svi jednako u dilj blejali ko hipnotizirane ovce :confused-smiley-013

Uoo 16-07-11 17:41

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 92596)
Kako to da onda taj ELF ne djeluje na sve ljude? Jer, da djeluje ne bi nas na ovom forumu niti bismo razgovarali o nekim stvarima nego bi svi jednako u dilj blejali ko hipnotizirane ovce :confused-smiley-013

vjetar puse..
slabe rusi
jace ometa

gordanaa 16-07-11 17:42

Mislim da tek ugrađuju "antene". Proces programiranja na taj način tek slijedi. Ali malo im sutra....:xspace_sunny:

lucy 16-07-11 17:57

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 92596)
Kako to da onda taj ELF ne djeluje na sve ljude? Jer, da djeluje ne bi nas na ovom forumu niti bismo razgovarali o nekim stvarima nego bi svi jednako u dilj blejali ko hipnotizirane ovce :confused-smiley-013

Tako se ja pitam kako to da mi svi još opće postojimo, ako oni već upravljaju haarpom i izazivaju potrese po svijetu?!
Stoji ti pitanje, a opet, možeš ga formulirati u smislu - bismo li mi već telepatski komunicirali (umjesto na forumu) da nas ne gađaju ELF-om, a za forumom ne bi bilo potrebe jer bi svi bili zdravi. :xspace_sunny:

Uoo 16-07-11 19:06

"mi" jos uvjek postojimo jer bez etericnog polja i energije koju generiramo svojim postojanjem "oni" ne mogu opstati posto takvu vibratornu strukturu ne generira nista drugo na zemlji, a "oni" se njome hrane..

osim toga potrebni smo za prakticne poslove prvenstveno rudarenje i akumulacija ostalih plemenitih materijalnih dobara na hrpice.. i tako ih cinimo lako dostupnima za razvoj njima prijeko potrebnih tehnologija..

lucy 17-07-11 07:23

Pomoć oko prijevoda
 
Naišla sam na nešto zanimljivo. Simpatiziram stare solarne kulteve i skeptična sam prema trendu koji govori o štetnosti sunca. Ovdje je zanimljiv tekstić o Puhariću (koji je btw. znanstvenik porijeklom iz Hrvatske) i ELF-u, ali i jako, jako interesantan navod Jamesa Hurtaka. Tematika mi nije toliko dobro poznata (hidrogen?), ali kako mi se čini - UV zrake nam pomažu pri dizanju vibracija? Može li neki englez s foruma točno prevesti označenu formulaciju?

Our brains are extremely vulnerable to any technology which sends out ELF waves, because they immediately start resonating to the outside signal by a kind of tuning-fork effect. Puharich experimented discovering 7.83 Hz (earth´s pulse rate) made a person ‘feel good´ producing an altered-state. 10.80 Hz causes riotious behaviour and 6.6 Hz causes depression. Puharich made ELF waves change RNA and DNA, breaking hydrogen bonds to make a person have a higher vibratory rate. He wanted to go beyond the psychic 8 Hz brainwave and attract psi phenomena.James Hurtak, who once worked for Puharich, also wrote in his book The Keys of Enoch that ultra-violet caused hydrogen bonds to break and this raised the vibratory rate.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 10:31 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0