Alternativa Forum

"Zdravstveni" odgoj Novog svjetskog poretka

Ovo je diskusija na temu "Zdravstveni" odgoj Novog svjetskog poretka u podforumu New World Order
Pedofilska pošast kruži hrvatskom Kako to da se od tolikih seksologa ...

Natrag   Alternativa Forum > Opasno za vaše zdravlje > New World Order

Alternativa Forum


New World Order Chemtrails, Codex Alimentarius, HAARP itd

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 21-05-13, 01:01   #391
Alternativa addict
 
vant's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Postovi: 445
vant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond repute
vant has a reputation beyond repute
Zadani

Pedofilska pošast kruži hrvatskom

Kako to da se od tolikih seksologa iz bijeloga svijeta u Hrvatsku pozivaju baš oni koji zagovaraju pedofiliju? Ili su svi takvi? U Hrvatskoj su već bili Vern Bullough, Ervin Haeberle, Theo Sandfort i Gunter Schmidt… U Dubrovnik ih je doveo Aleksandar Štulhofer, autor četvrtog modula kurikuluma Zdravstvenog odgoja nasilno uvedenog u škole. Sada je udruga Queer (koja je sudjelovala u pripremi istoga, čiji su pamfleti čak bili uključeni u popratnu literaturu i koja organizira Zagreb Pride) pozvala Gerta Hekmu, poznatog zagovornika pedofilije, a jučer ga je ugostio Francuski institut (!!!) u svojoj Mediateci u Zagrebu.

Gert Hekma – još jedan zagovaratelj pedofilije pozvan u Hrvatsku

Nismo očekivali da ćemo se morati baviti ovim temama i ovakvim ljudima, ali budući da su se oni počeli baviti nama, moramo upoznati njihov način razmišljanja… Iz onoga što smo kroz njih saznali vidimo da se upravo homoseksualni krugovi zalažu za ranu seksualizaciju djece, za spolni odgoj u školama i za legalizaciju pedofilije.

Bilo bi za očekivati da se LGTBQ skupine u Hrvatskoj ograde od pro-pedofilskih stajališta, i da im udruga Queer ne pravi promidžbu.

U Zagrebu je Gert Hekma održao predavanje u utorak, 26. ožujka 2013. Po zanimanju je sociolog i antropolog i predaje gay i lezbijske studije na Sveučilištu u Amsterdamu (http://www.uva.nl/over-de-uva/organi...a/g.hekma.html). Autor je Enciklopedije perverzija. Nadraži pisac mu je Markiz de Sade. Kao i Brongersma, Bullogh i Sandfort, Hekma je bio u uredničkom vijeću pro-pedofilskog akademskog časopisa Paidika (http://en.boywiki.org/wiki/Paidika:_...of_Paedophilia) gdje je 89., 90. i 93. objavio svoje članke i recenzije(http://exitinterview.biz/rarities/paidfull.htm).

Doživio je oštre kritike zbog svojih pozitivnih stavova o pedofiliji. Za njega je pedofilija neka vrsta gay & lezbijske pod-teme, a raspravljati o pedofiliji znači izražavati svoju brigu za mlade. Sekira se zbog zlostavljanja pedofila, koje napadaju zato što su nekad taknuli nekog dječaka. Tvrdi da u pitanjima spolnih odnosa s odraslima djeca vrlo dobro znaju što hoće a što ne.

Zalaže se za spuštanje dopuštene dobne granice za seksualne odnose, i to ovim riječima: „Rekao bih da se može sniziti najnižu dobnu granicu. Ne bih odmah tražio da to bude 6 godina, 12 godina izgleda kao dobra dobna granica, zasada“...

http://zdravstveniodgoj.com/news/ped...ruzi-hrvatskom
vant je offline   Reply With Quote
vant, hvala ti na korisnom postu!
denise (21-05-13)

Nepročitano 21-05-13, 01:01   #392
Alternativa addict
 
vant's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Postovi: 445
vant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond repute
vant has a reputation beyond repute
Zadani

'Šutnjom o zagovaratelju pedofilije Gertu Hekmi dječja pravobraniteljica čuva poziciju'

Hekma je tvrdio kako neki šestogodišnjaci već imaju seksualni život. Izrazio je uvjerenje da se neka djeca žele seksati s odraslima te kako misli da je apsurdno da se neka djeca žele seksati samo s drugom djecom. Na primjedbu da se možda uopće ne žele seksati, slatko se nasmijao.

Nakon što su Hrvatsku prije nekoliko godina posjetili Theo Sandfort, Vern Bullough i Erwin Haeberle, koje su razotkriveni kao deklarirani pedofili, prije nekoliko dana svojim dolaskom nas je 'počastio' i nizozemski sveučilišni profesor Gert Hekma. Ovaj put za to je zaslužna udruga 'Queer Zagreb', koja je ga je u glavni grad Hrvatske dovela da govori o povezanosti seksualne revolucije i LGBT pokreta.

'Desetogodišnjacima treba biti dozvoljen seks sa starijima'

Hekma, jedan od urednika pedofilskog časopisa Paidika, je tijekom boravka Zagrebu dao intervju za tportal u kojem je iznio nekoliko kontroverznih teza. Na pitanje što misli o 'seksu između odraslih i djece' odgovorio je:

- Moje je mišljenje da su mladi seksualna bića te da sve ranije postaju svjesni seksa zbog sveopće seksualizacije Zapada. Danas u Nizozemskoj i desetogodišnjaci znaju, ako su gej, izraziti to. Sviđa mi se taj princip samoodređenja. Ako im se sviđa imati seks s nekim svojih godina ili starijim (a mislim da mnogi preferiraju starije partnere), to im treba biti dozvoljeno. Uvjet je da znaju što čine i dobrovoljno pristaju na to.

Nakon što je ustvrdio da je seks ugodna aktivnost koju djeca trebaju naučiti prakticirati na ugodan način, umjesto da godinama čekaju da ga isprobaju, dodao je:

- Posebno sam zabrinut za queer klince koji iskorače iz ormara s deset godina, a onda moraju čekati još šest godina da bi im po zakonu bilo dozvoljeno ići vlastitim putem. U međuvremenu su isporučeni heteroseksualnim obiteljima, školama i drugim institucijama. Dobna granica za seks velika je prepreka LGBT emancipaciji - rekao je.

'Najniža dobna granica za seks: 12 godina. Zasada.'

Sa intervjuom tportalu svakako treba povezati i teze koje je Hekma iznio u intervjuu koji se može pronaći na stranicama amsterdamskog sveučilišta. Hekma je, između ostalog, govorio i o snižavanju dobne granice za seks.

- Rekao bih da se može sniziti najnižu dobnu granicu. Ne bih odmah tražio da to bude šest godina, dvanaest godina izgleda kao dobra dobna granica, zasada.

Hekma je tvrdio kako neki šestogodišnjaci već imaju seksualni život. Izrazio je uvjerenje da se neka djeca žele seksati s odraslima te kako misli da je apsurdno da se neka djeca žele seksati samo s drugom djecom. Na primjedbu da se možda uopće ne žele seksati, slatko se nasmijao. Na pitanje ne čine li pedofili zlo djeci, iako misle da je to samo zbog kulture, odgovorio je:

- Pedofilija znači ljubav prema dječacima, a ljubav je čista suprotnost zlostavljanju. Postoje pedoseksualci koji kažu: 'u sadašnjoj situaciji nemam spolne odnose s djecom jer bi im to štetilo'. Oni već tako razmišljaju.

Ured dječje pravobraniteljice: Naš stav je poznat

Zbog svega toga udruga Vigilare tražila je reakciju nadležnih institucija - Ministarstva unutarnjih poslova da istraži 'pedofilski skandal', pravobraniteljice za djecu da stane u obranu djece, ali i Vlade, Ministarstva kulture, Grada Zagreba i Grada Rijeke da obustave financiranje udruge Queer Zagreb i Queer festivala.

Pokušali smo doznati stav dječje pravobraniteljice Mile Jelavić o posjeti Gerta Hekme Hrvatskoj. Pojasnili smo kakve stavove Hekma zastupa, posebice onaj o sniženju dobne granice za seksualne odnose između odraslih i djece.

- Naš stav je poznat. Dobna granica za seksualne odnose trebala bi biti 16 godina. U Hrvatskoj je to trenutno 15. Donedavno je bila 14, to je bilo prenisko. Povećana je na 15 i zbog našeg pritiska. Ni time još uvijek nismo zadovoljni - rečeno nam je iz njenog ureda. Potvrđeno nam je i da su dobili upite udruga vezano uz Hekmu te kako će razmotriti o čemu se radi, no kako za to treba vremena. Zanimljivo, rečeno nam je kako je naš portal jedini medij koji se raspitivao za pravobraniteljičin stav o posjeti Nizozemca.

'Jelavić čuva poziciju'

No, u udruzi Vigilare nisu zadovoljni time što dječja pravobraniteljica nije istupila u javnost.

- Kao što vam je poznato, Ministarstvo unutarnjih poslova odgovorilo nam je da su zaprimili prijavu te da je proslijeđena nadležnim službama unutar MUP-a na daljnje istražne radnje. Od pravobraniteljice, kao ni dosada, nije bilo odgovora. Oni su potpuno indiferentni u vezi slučaja Gerta Hekme, ali i svih deklariranih pedofila na koje smo upozoravali i ranije, a s kojima surađuje Aleksandar Štulhofer. Ako njoj to nije ništa sumnjivo, onda ne znam što radi na toj svojoj funkciji. Zapravo znamo što radi, čuva poziciju - rekao nam je Ivan Mihanović, voditelj ureda udruge Vigilare.

Napomenimo i kako je udruga Queer Zagreb reagirala na priopćenje udruge Vigilare koju su optužili da je posjet Gerta Hekme samo povod ' za još jedan napad na uvođenje zdravstvenog odgoja u hrvatske škole'. Na našu konstataciju kako u reakciji udruge Queer Zagreb nisu komentirani Hekmini stavovi koji pozitivno govore o pedofiliji, Mihanović kaže:

- Mislim da o temi naslov na T-portalu dovoljno govori (Homoseksualnost i pedolifija su povijesni suputnici, op.a.). Ako oni to ne skrivaju, onda je jasno o čemu se radi. Bit priče nije predavanje koje je imao Hekman na Queer festivalu nego kako uopće takva osoba gostuje u Hrvatskoj pod financijskim pokroviteljstvom Grada Zagreba, Grada Rijeke, Školske knjige…

Za kraj spomenimo da je Gert Hekma u izdanju časopisa iz 1993. recenzirao pisca Francoisa Augierasa. Nakon opisa rada ovog autora, koji je tematizirao homoseksualizam, pedofiliju, incest i sl., Hekma donosi zaključak s kojim ćemo završiti članak:

'Augierasova nesreća je bila što je rođen u judeo-kršćanskom svijetu gdje samo roditelji imaju pravo voljeti djecu.'

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatsk...-poziciju.html
vant je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
denise (21-05-13), Jesam (21-05-13)
Nepročitano 21-05-13, 01:02   #393
Alternativa addict
 
vant's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Postovi: 445
vant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond repute
vant has a reputation beyond repute
Zadani

Ni ona ni on - nego ONO

Švedska, zemlja koja je najdalje otišla kada je u pitanju rodna ideologija, napravila je korak dalje i uvela rodno neutralnu zamjenicu „hen“ kako bi se izbjeglo isticanje spola određene osobe („ona“ ili „on“). Kako bi se postigla rodna neutralnost postoje i rodno neutralni dječji vrtići gdje se, već od malih nogu, djecu uči da se ne identificiraju s tradicionalnim rodnim ulogama. Tome doprinosi i uporaba nove, rodno neutralne zamjenice „hen“.

To što jezični konstrukti počivaju na tisućljetnim, antropološki uvjetovanim korjenima, očito više nije važno...

http://zdravstveniodgoj.com/news/ni-ona-ni-on-nego-ono
vant je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
denise (21-05-13), Jesam (21-05-13)
Nepročitano 21-05-13, 01:03   #394
Alternativa addict
 
vant's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Postovi: 445
vant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond reputevant has a reputation beyond repute
vant has a reputation beyond repute
Zadani

Tko je John Money, začetnik rodne revolucije, o kome se uči na FF-u u Zagrebu?

Posljednjih je tjedana bez većih poteškoća razotkrivena velika varka o „znanstvenoj utemeljenosti“ četvrtog modula zdravstvenog odgoja. Pa kada bi i cijeli zapadni svijet primjenjivao takve programe (što uopće nije točno, čak ni unutar Europske Unije, da ne spominjemo ostatak svijeta, kojemu tako nešto nije ni na kraj pameti!), mi se ne moramo dati izmanipulirati. ZATO UOPĆE NE TREBA RASPRAVLJATI O POJEDINOSTIMA (što bi ministarstvo htjelo), NEGO JEDNOSTAVNO ODBACITI CIJELI PAKET I SVAKU MOGUĆNOST, DA SE PROGRAM UTEMELJEN NA KINSEYEVSKOJ PERVERZNOJ I PEDOFILSKOJ LAŽNOJ ZNANOSTI UVEDE U ŠKOLE (i istovremeno tražiti odgovornost svih onih, koji su u to bili uključeni).

Naziv modula je „spolna/RODNA ravnopravnost“ itd… Već i sam NAZIV JE NEZNANSTVEN. IDEJU „RODA“ NE ZASTUPAJU NIKAKVI OZBILJNI ZNANSTVENICI, NEGO INTERESNE SKUPINE KOJE VRŠE PRITISAK. Već se i pri površnom pogledu na životopis prof. Aleksandra Štulhofera, autora toga programa, vrlo lako vidi da je njegova karijera više aktivistička nego znanstvenička.

Što je uopće rod, odakle pojam rodni identitet, tko ga je skovao?

John Money (r. 1921.), koji je neko vrijeme bio istraživač na Kinsey-Institutu, zastupao je tezu da između dječaka i djevojčica ne postoje nikakve bitne razlike te da su muškost i ženskost tek naučene uloge. Pristalice ga smatraju jednim od „svijetlih likova rodne teorije“, jednim od malobrojnih istraživača koji doista dostojno zastupaju „prosvjetiteljsku zadaću znanosti“. O Moneyu se govori i na FF-u Zagrebu na odjelu za seksologiju, na predavanju A. Štulhofera pod naslovom „Parafilije i pedofilija“.

Da bi potvrdio tezu da između dječaka i djevojčica ne postoje nikakve bitne razlike te da su muškost i ženskost tek naučene uloge, Money je pokušao jednog od dvojice muških blizanaca obitelji Reimer pretvoriti u djevojčicu. Osmomjesečni David Reimer je 1966. ostao bez penisa, zbog jednog neuspjelog kirurškog zahvata. Na Moneyevu preporuku kasnije su mu bili odstranjeni i testisi, i bio je podvrgnut hormonskoj terapiji. Money je tvrdio da će dječak na taj način odrasti kao sretna djevojčica. David je bio i službeno prijavljen kao djevojčica Brenda. Money je to nekoliko puta pismeno nazvao uspjehom, ali je Milton Diamond 1997. ustvrdio da je to bio masivan neuspjeh, da se David nikada nije osjećao kao žensko, da se nikada nije ponašao kao žensko.

Tvrdilo se da je Money falsificirao istraživanja. Moneyevi zagovornici branili su ga govoreći da je Davida/Brendu viđao samo jednom godišnje, da su roditelji uvijek govorili da dijete napreduje, te da poslije 1978. s njima više nije imao nikakvih kontakata. Tvrdoglava i svojeglava „djevojčica“ odupirala se sve do svoje četrnaeste godine, kada su joj roditelji rekli istinu. David je tada sa ženskih prešao na muške hormone i vratio svoje izvorno muško ime. Godine 2000., David i njegov blizanac Brian priznali su da ih je dr. Money fotografirao obnažene i da ih je kao sedmogodišnjake prisiljavao na „seksualne igrice“. 2002., Davidov je blizanac Brian bio nađen mrtav zbog predoziranja lijekovima koje je uzimao zbog šizofrenije. 5. svibnja 2004., kratko nakon što je zatražio rastavu od svoje žene, David je počinio samoubojstvo. Roditelji su uvjereni da je metodologija dr. Moneya odgovorna za smrt njihovih dvaju sinova.

Promicatelji rodne ideologije Moneyevu propalu tezu i dalje smatraju „znanstveno utemeljenom“ (Bronstering, A., Wählen, wechseln, werden – Zur rechtlichen Rahmung geschlechtlicher Identität, u: Degele, N., Gender/-Queer Studies). U rodnoj ideologiji se uporno ponavlja da su muškost i ženskost samo „društvene konstrukcije“ i da se zato rodne uloge mogu po želji mijenjati.

Na svaku kritiku svojih izjava, Money je uvijek reagirao protunapadom. Ismijavao je svoje kritičare koji, po njegovoj procjeni, pripadaju nadiđenom seksualnom puritanizmu. U jednom autobiografskom tekstu, koji je 1985. objavljen u zborniku Venuses, Penuses, samog sebe opisuje kao „misionara” seksa i ponosno piše: „Društvu nije lako mijenjati se, kao što meni nije bilo lako na selu, na Novom Zelandu, osloboditi se nasljedstva fundamentalizma i viktorijanizma, koje je obilježilo 20. stoljeće”.

Money se zalagao za prihvaćanje pan-seksualnih oblika života, što pokazuje odlomak iz knjige Johna Colapinta koji slijedi. John Colapinto je novinar i suradnik časopisa The New Yorker. 1998. je dobio nagradu National Magazine Award za tekst o Davidu Reimeru, žrtvi Moneyeva eksperimentiranja.

Iz knjige Johna Colapinta, „Dječak koji je odrastao kao djevojčica“

U vrijeme kada se John Money suočio s problemom obitelji Reimer, već je bio svjetski poznat, cijenjen, ali i kontroverzan istraživač seksualnosti. Rođen je 1921. na Novom Zelandu, s 25 godina je došao u Ameriku, diplomirao psihologiju na Harvardu i počeo raditi u bolnici Johns-Hopkins, gdje je doživio strelovit uspon kao istraživač i specijalist na području seksualnosti. Petnaest godina nakon svojih početaka u bolnici Johns-Hopkins, već je bio svjetski poznat kao čovjek koji je stvorio izraz „rodni identitet“ da bi opisao kako ljudsko biće doživljava samo sebe - kao muško ili kao žensko. Smatralo se da je svjetski neosporan autoritet u pitanjima psiholoških posljedica nejednoznačnih genitalija, i naslovnice širom svijeta pisale su o njemu kao osnivaču Instituta za transseksualne operacije u bolnici Johns-Hopkins.

Money je teško izborio svoje (preuveličano) značenje. Njegovo djetinjstvo i mladost na Novom Zelandu bili su puni strahova, osobnih tragedija i neuspjeha. Otac mu je bio Australac a majka Engleskinja. Pripadali su crkvi „Brethren Church“. Money je bio nježno, krhko dijete, odraslo u strogom okruženju, koje je kasnije nazivao „hermetički zatvorenim i religiozno dogmatičnim“. Prvog dana škole, kada je imao pet godina, napali su ga neki mladi delinkventi pred kojima se sklonio u dječju „kućicu za curice“ svoje sestrične, u kojoj posve sigurno nitko ne bi tražio dječaka. „Budući da po prirodi nisam nikakav borac“, napisao je kasnije, „drugu sam djecu morao nadvisivati školskim uspjehom. To mi je bilo lakše nego mnogim drugima“.

Moneyeve poteškoće pogoršavao je i njegov problematičan odnos s ocem. Šezdeset godina kasnije, s neskrivenom je mržnjom svog oca opisao kao brutalnog čovjeka koji je nesmiljeno ubijao ptice koje su dolazile u njegov vrt, i koji je svog četverogodišnjeg sina zbog jednog razbijenog prozora izložio „šikanirajućem saslušanju“ i onda „izbičevao“. Taj doživljaj, kaže Money, doživotno ga je obilježio i u njemu razvio odbojnost prema „muškoj brutalnosti“.

Money je imao osam godina kada mu je otac umro od kronične bolesti bubrega. „Otac mi je umro, ali ja nisam zaboravio ni oprostio njegovu neopravdanu okrutnost“, napisao je Money. Za očevu smrt saznao je tek tri dana nakon što je ovaj bio hospitaliziran. Money je doživio šok, koji je još i potencirao njegov ujak rekavši mu da sada mora biti muškarac u kući. „Teška zadaća za osmogodišnjaka“, pisao je Money. „Za mene je to bilo neizrecivo opterećenje“. Kad je odrastao, neumoljivo je odbacivao ulogu „muškarca u kući“. Poslije kratke bračne veze, koja je završila rastavom početkom pedesetih, više se nije ženio niti je imao djece.

Poslije očeve smrti, Money je odrastao isključivo među ženama. Za njegov odgoj odgovorne su bile njegova majka i njegove neudate tetke, čiji su ispadi protiv muškaraca na njega ostavili trajni pečat. „Patio sam od osjećaja krivnje što sam muškoga roda“, pisao je. „Nosio sam znakove odvratne muške spolnosti“, penis i testise. U svjetlu Moneyeve kasnije slave na području promjene spola odraslih i djece, njegova sljedeća opaska zvuči upozoravajuće: „Pitao sam se ne bi li svijet bio bolje mjesto za žene, kada bi se moglo kastrirati ne samo domaće životinje, nego i ljude muškoga spola“.

U vrijeme odrastanja povlačio se u sebe i strastveno se bavio astronomijom i arheologijom. Imao je i glazbene ambicije, ali je morao s razočaranjem ustanoviti da nikada ne će moći biti ništa više od nadarenog amatera. Kao student na sveučilištu Victoria u novozelandskom glavnom gradu Wellingtonu otkrio je jednu novu strast, u koju je uložio svu svoju kreativnost: to je psihologija. Poput mnogih studenata koji žele znanstveno proučiti ljudski duh i osjećaje, i on je u tom predmetu tražio odgovore na pitanja o samom sebi. Njegov prvi ozbiljniji psihološki rad, magistarski rad, napisao je na temu kreativnosti kod glazbenika. „Svoj ograničeni uspjeh na tom području proučavao sam uspoređujući se s drugim studentima glazbe“, kaže Money.

Slični osobni motivi potaknuli su ga kasnije na specijalizaciju na području seksualne psihologije. Religioznom vjerovanju svojih roditelja radikalno je okrenuo leđa i reagirao je sve oštrije na ono, što je smatrao represivnom religioznom uskogrudnošću odgoja koji je iskusio. Proučavanje seksualnosti, koje je čak i na najneobičnije seksualne prakse gledalo bez moralnog prosuđivanja, i koje je uvodilo u „čisti“ svijet znanstvenoga proučavanja, za Moneya je bio čin oslobađanja. Sredinom sedamdesetih godina 20. stoljeća, na vrhuncu seksualne revolucije, Money je zagovarao otvoreni brak, nudizam i razne rafinirane oblike seksualnih sloboda. „Postoje nebrojeni dokazi da biseksualni grupni seks može donijeti jednako veliko osobno zadovoljstvo kao i odnos u dvoje, pod uvjetom da su partneri na istoj valnoj dužini“, tvrdio je u svojoj knjizi Sexual Signatures. Na jednom drugom mjestu opisuje svoj intimni život kao neukroćen i naelektriziran, kao „uzimanje i davanje u prolaznim seksualnim odnosima i blagonaklonom zajedništvu s partnerima, ženama i muškarcima, koji dijele isto mišljenje“.

Dok su sredinom sedamdesetih godina Moneyeve ideje o seksualnosti izazivale tek čuđenje, početkom osamdesetih izazvao je val indignacije kada se počeo baviti područjima, na koja su mnogi čak i odvažni seksolozi gledali sa skepsom: 1986. je objavio Lovemaps, opširno istraživanje o praksama kao što su sadomazohizam, koprofilija, amputacijski fetišizam, samodavljenje i druga ponašanja koja nije smatrao perverzijom nego „parafilijom“, i s kojih je htio skinuti stigmu tabua i kriminalizacije. Napose se zanimao za pedofiliju, temu o kojoj je u javnosti govorio s neskrivenim užitkom.

Money se intenzivno zalagao za „normalizaciju“ seksualnog iskorištavanja djece. U jednom intervjuu za pro-pedofilski časopis Paidika zastupa shvaćanje da pedofilija može biti nešto „posve normalno“ (Paidika, The Journal of Paedophilia, Vol. 2, No. 3, 1991). Godine 1987., Money je napisao predgovor pun hvale za knjigu nizozemskog profesora Thea Sandforta (s kim je surađivao i prof. A. Štulhofer s Filozofskog Fakulteta u Zagrebu) objavljenu u SAD pod naslovom Boys on their Contacts with Men (Dječaci o svojim kontaktima s muškarcima). Knjiga sadrži navodno usmene izjave maloljetnih dječaka koji s oduševljenjem opisuju seksualni užitak doživljen sa šezdesetogodišnjim muškarcima. Money piše: „Za ljude koji će se roditi i odrastati poslije 2000-te godine, mi ćemo biti od povijesne važnosti. Oni će se čuditi nekadašnjim moralističkim stavovima i nepoznavanju temeljnih načela seksualnog i erotskog razvoja u djetinjstvu“. Zaključuje rečenicom: „Ovo je izvanredno važna i izvanredno pozitivna knjiga“.

„Seksualno iskustvo u djetinjstvu s rođakom ili starijom osobom“, objasnio je Time Magazinu u travnju 1980. „na dijete ne mora nužno djelovati negativno“.

U intervjuu nizozemskom časopisu za pedofiliju Paidika izjavio je: „Kada bih bio suočen sa slučajem deseto- ili dvanaestogodišnjeg dječaka koji osjeća snažnu privlačnost prema dvadeseto ili tridesetogodišnjem muškarcu, i kada bi taj odnos i veza počivali na obostranosti, to ni u kojem slučaju ne bih nazvao patološkim“. I dalje: „Kada jedan odnos stoji na tako pozitivnim temeljima i kada je tako pun ljubavi, ne bi ga trebalo prekidati“.

Toliko o začetniku „rodne revolucije“ i tvorcu izraza „rodni identitet“ Toliko o jednom od najistaknutijih „znanstvenika“ Kinsey-Instituta.

http://www.hrsvijet.net/index.php?op...nje&Itemid=148
vant je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
denise (21-05-13), Jesam (21-05-13)
Nepročitano 21-05-13, 01:35   #395
Guru
 
Vortex's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2013
Lokacija: Terra Magica
Postovi: 1,036
Vortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond repute
Vortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond reputeVortex has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by vant Pogledaj Post
HTV i permanentna kinseyevska propaganda među maloljetnicima

U utorak, 19. 03. 2013. u emisiji za mlade „Ni DA ni NE“

Tema: „Homoseksualni parovi“ (odnosno treba li homoseksualnim parovima omogućiti pravo na brak i pravo na posvajanje djece).

Evo što kaže uvod u emisiju:

Min 02:07: (popratna snimka: zagrebački gay-pride) „Iako je pojava stara koliko i samo čovječanstvo, privlačnost prema istom spolu do danas izaziva brojne kontroverze. U pravilu se radi o 3% do 5% populacije, kažu istraživači, dok aktivisti tvrde da je svaka deseta osoba homoseksualne orijentacije. Bilo kako bilo, stav društva prema toj se seksualnoj manjini kroz povijest drastično mijenjao. (popratna snimka: starogrčki kipovi) POJEDINA SU ANTIČKA DRUŠTVA POTICALA DVANAESTOGODIŠNJE DJEČAKE DA VRIJEME PROVODE U NARUČJU STARIJIH, OBRAZOVANIH MUŠKARACA. DRUGI SU PAK TO VIDJELI KAO BARBARSKI ČIN, GRIJEH, PSIHIČKI POREMEĆAJ ILI ČAK KAŽNJIVO DJELO. (ŠTO OVA REČENICA RADI U EMISIJI O HOMOSEKSUALNOSTI, o tome treba li homoseksualnim parovima omogućiti pravo na brak i pravo na posvajanje djece, U EMISIJI S MALOLJETNICIMA I ZA MALOLJETNIKE???)...

http://www.hrsvijet.net/index.php?op...:tv&Itemid=378
Nema se tu sta komentirati.Brak je oduvijek bila zajednica muskarca i zene,od pocetka svijeta.
Odvojiti ih od normalnog svijeta,pa neka rade sta hoce a ne da to moraju djeca gledat i zivit u takvoj bolesnoj okolini.
Sodoma i Gomora,znamo kako je i zasto spaljena...
Vortex je offline   Reply With Quote
Nepročitano 21-05-13, 06:18   #396
"Reset"
 
denise's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Postovi: 52
denise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to behold
denise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to beholddenise is a splendid one to behold
Clapping

Citat:
Originally Posted by vant Pogledaj Post
Ni ona ni on - nego ONO

Švedska, zemlja koja je najdalje otišla kada je u pitanju rodna ideologija, napravila je korak dalje i uvela rodno neutralnu zamjenicu „hen“ kako bi se izbjeglo isticanje spola određene osobe („ona“ ili „on“). Kako bi se postigla rodna neutralnost postoje i rodno neutralni dječji vrtići gdje se, već od malih nogu, djecu uči da se ne identificiraju s tradicionalnim rodnim ulogama. Tome doprinosi i uporaba nove, rodno neutralne zamjenice „hen“.

To što jezični konstrukti počivaju na tisućljetnim, antropološki uvjetovanim korjenima, očito više nije važno...

http://zdravstveniodgoj.com/news/ni-ona-ni-on-nego-ono
SOJA! i njezini derivati u svim mogučim prehrambenim proizvodima.

HORMONIZIRANO meso pilića, goveda itd.!

GMO kuruza koja izaziva neplodnost i sama je neplodna!

ITD.!


Sve to vodi, da budemo kao i Oni, koji nas žele pororobiti i onesposobiti da razmišljamo svojom glavom, ja sam protiv BRaka! ko je vidio Ukalupljivati Ljubav!?

kome nije jasno o čem pričam, neka prouči kako je došlo,
u povjesti, do ovog certifikata ???? "Fornicating Under Consent of King"

Citat:
Other explanations for fuck as an acronym for adultery offer alternative wordings, such as " Fornication Under Carnal /Cardinal Knowledge," or "Fornication Under [the] Control/Consent/Command of the King." Variations on this theme include, "Fornication Under the Christian King", "False Use of Carnal Knowledge", " Felonious Use of Carnal Knowledge", "Felonious Unlawful Carnal Knowledge", "Full-On Unlawful Carnal Knowledge", "For Unlawful Carnal Knowledge", and "Found Under Carnal Knowledge"; and the closely related variant, "Forced Unlawful Carnal Knowledge" — a label supposedly applied to the crime of rape . In some reports, there are tombstones around English cemeteries that had the word engraved in uppercase letters . These referred to those who were put to death for crimes against the state and the church. These reports have yet to be corroborated since no such tombstone has been identified. Another story is that it was written in the log book as FUCK when people in the military or navy who had homosexual intercourse were being punished.
http://www.360doc.com/content/07/042...9_470713.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/Fuck
denise je offline   Reply With Quote
Nepročitano 21-05-13, 09:59   #397
Dandapani
 
Jesam's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2011
Postovi: 14,019
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Zadani

Ne hvatajte se na udice, niste ribe!

Zašto je sve to uopće važno???

Znate li koliko ima na svijetu heteroseksualnih brakova u kojima su ljudi zlostavljani, nesretni, pretučeni, ubijeni u pojam, otuđeni ... a djeca iz tih brakova emocionalno ruinirana? Ja bih rekla jaaaaaaako puno!

Dok god ima djece po domovima, one koje nitko ne zagrli navečer prije spavanja, djece koja gladuju i žive zanemarena i jedva čekaju bilo kakav dom, obitelj, toplinu ... jel bitno kojeg je spola osoba koja bi im mogla pružiti takav dom i ljubav? Pa jel to zaista ono na što se trebamo fokusirati ili je i ovo još jedna smicalica i kikiriki za naš um da nas opet malo zavade, suprotstave, podijele i zabave dok kradu i pljačkaju i među sobom dijele i prekrajaju svijet kako nekolicini paše?????

Nadalje - zbog čega dvoje ljudi koji su 20 ili 30 godina zajedno u bilo kakvoj zajednici, koji se vole, rade, žive, stječu imovinu, dijele dobro i zlo, ne bi smjeli imati jednaka prava kao muškarac i žena? Tko smo mi da o tome sudimo i da ih diskriminiramo i segregiramo? Čine li oni nama kakvo zlo? Da li oni nas izravno čime ugrožavaju? Smetaju našim uvjerenjima? Što?

Dajte razmišljajte malo šire, stavite stvari u neki kontekst.


slobodni.net za slobodni svijetPodijeli post!

Jesam je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
denise (22-05-13), Jomtien (15-07-16), simona (21-05-13), Tinker Bell (21-05-13), zlata (21-05-13)
Nepročitano 21-05-13, 13:55   #398
Guru
 
zlata's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Postovi: 586
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Jesam Pogledaj Post
Ne hvatajte se na udice, niste ribe!Nadalje - zbog čega dvoje ljudi koji su 20 ili 30 godina zajedno u bilo kakvoj zajednici, koji se vole, rade, žive, stječu imovinu, dijele dobro i zlo, ne bi smjeli imati jednaka prava kao muškarac i žena? Tko smo mi da o tome sudimo i da ih diskriminiramo i segregiramo? Čine li oni nama kakvo zlo? Da li oni nas izravno čime ugrožavaju? Smetaju našim uvjerenjima? Što?

Dajte razmišljajte malo šire, stavite stvari u neki kontekst.

ljudi sa 20-30 godina su svjesni sebe i znaju šta rade pa mogu raditi šta im je volja ... ali ove bljuvotine od teorije da se djeca od 6 godina ''vole seksat sa odraslima''.... brate, kod nas u bosni bi taj popio čakiju bez da završi '' predavanje'' .... eto im tamo nek rade šta hoće, ali pedofilija je krivično djelo ....
zlata je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
denise (22-05-13), Jesam (21-05-13), simona (21-05-13), Vortex (21-05-13)
Nepročitano 21-05-13, 14:48   #399
Dandapani
 
Jesam's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2011
Postovi: 14,019
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by zlata Pogledaj Post
ljudi sa 20-30 godina su svjesni sebe i znaju šta rade pa mogu raditi šta im je volja ... ali ove bljuvotine od teorije da se djeca od 6 godina ''vole seksat sa odraslima''.... brate, kod nas u bosni bi taj popio čakiju bez da završi '' predavanje'' .... eto im tamo nek rade šta hoće, ali pedofilija je krivično djelo ....
To svakako. Nisam o tome govorila nego o ovim kampanjama koje se sad šire ko požar svugdje po svijetu pa tako i u nas ... istospolni brakovi i to.

P.S. Hm, sad baš gledam kako sam se nadovezala da se moglo učiniti drugačije.


slobodni.net za slobodni svijetPodijeli post!

Jesam je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
denise (22-05-13), riječanka (21-05-13), zlata (21-05-13)
Nepročitano 21-05-13, 16:21   #400
Guru
 
zlata's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Postovi: 586
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
zlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond reputezlata has a reputation beyond repute
Zadani

ma, nosi ih đavo ... i ovdje su počeli ''izlazit iz ormara''....

to su braća srbi presjekli u startu - nema parade i tačka.
ionako škole od djece prave psihopate, još i ovo.....
zlata je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
denise (22-05-13), Vortex (22-05-13)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 03:47 sati.

Iz ponude izdvajamo:

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0