Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   Odstranjivanje implantata nepoznatog podrijetla i tehnologije (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/8063-odstranjivanje-implantata-nepoznatog-podrijetla-i-tehnologije.html)

riječanka 18-02-14 14:18

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 393710)
I to što kažeš.

Iako, ostaje mi nerazjašnjeno pucanje staklenih predmeta ako sam ih ostavila recimo na sudoperu preko noći), paljenje i gašenje hi-fi linije (pred mojim očima) i sl. pojave koje se događaju i danju, kad je čovjek pri punoj svijesti.

Eh sad, nisam elektrotehničar, ne znam - možda je i pojava paljenja i gašenja opreme moguća, iako sam razgovarala s inžinjerima koji su mi rekli da je nemoguće i da fantaziram, da mi se pričinilo. :confused-smiley-013

A i to staklovinje je možda puknulo par puta uslijed nekih vibracija, možda je bio lagani potres, možda prošo tramvaj pa se zatreslo taman u pogođenoj frekvenciji, štajaznam ...


....bila ja jedan vikend u šumi, napunila se pošteno energije (drva, zemlje, zraka...svačega). Došla doma, sretna zadovoljna, "puna"...kad su počele pucati žarulje, kvariti se aparati....imala sam priličnu štetu nakon tog mog "punjenja":smile_giggle:

Mica Ubica 18-02-14 14:19

Citat:

Originally Posted by riječanka (Post 393709)
:confused-smiley-013 ne znam draga....sve je to vrlo individualno, podsvjest je ta koja sve to određuje. Ja sam odgonetnula što je bilo kod mene.:smilie_smile: Kako sam isključila sve nemani, vanzemaljce, nedopuštene rabote:smile_giggle: ostao mi je samo jedan demon - strah od budućih događaja koji su mi bili pred vratima, a toga trenutka sam bila preslaba da se njime nosim.

Baš tako, sve je individualno. Samo što u pojedinim slučajevima objašnjenje da je sve to iscenirala moja sopstvena svest mi nekako ne pije vodu.

No, uvek postoji mogućnost da sam lepo "flipnula" samo što to još uvek ne primećujem. :smile_bigsmile:

Jesam 18-02-14 14:20

Citat:

Originally Posted by riječanka (Post 393713)
....bila ja jedan vikend u šumi, napunila se pošteno energije (drva, zemlje, zraka...svačega). Došla doma, sretna zadovoljna, "puna"...kad su počele pucati žarulje, kvariti se aparati....imala sam priličnu štetu nakon tog mog "punjenja":smile_giggle:

Kaj stvarno??? :smilie_smile: :smile_whew:

riječanka 18-02-14 14:31

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 393715)
Kaj stvarno??? :smilie_smile: :smile_whew:


jep. Živi smjeh bio....:smilie_smile: (osim kad sam morala sve popravljati:smile_giggle:)

Jesam 18-02-14 14:36

Citat:

Originally Posted by riječanka (Post 393720)
jep. Živi smjeh bio....:smilie_smile: (osim kad sam morala sve popravljati:smile_giggle:)

Eto, pa ti sad reci! :smile_giggle:

Možda su te u šumi opsjeli oni mali zlodusi, Macmalići. :smile_bigsmile:

riječanka 18-02-14 14:38

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 393722)
Eto, pa ti sad reci! :smile_giggle:

Možda su te u šumi opsjeli oni mali zlodusi, Macmalići. :smile_bigsmile:


Ne vjerujem. Da su me susreli i oni bi eksplodirali:smile_giggle::smile_giggle::hehe:

Uoo 18-02-14 15:35

"Wishfull thinking" ne mjenja realnost situacije u kojoj jesmo.. pametnije od utješnih laži koje ne čine ništa po pitanju zaštite, i realnosti u kojoj se nalazimo je naučiti Istinu i razumijeti prirodu stvarnosti..

Možemo fantazirati da na neke od nas gravitacija ne djeluje.. mogu joj čak reći: "bezobraznica jedna ostavi me na miru.." ..no takav vid nošenja sa realnosti je krajnje djetinjast i ponese li nas previše ideja o nadmoći nad gravitacijom neminovno je da polomimo zube.. dakle niste svoji bogovi.. ne upravljate ovim svjetom uz pomoć uma.. jedino što uz pomoć njega možete je iz straha od realnosti živjeti u raljama laži, ili uz pomoć Božju otkriti Istinu.. sotona želi ljude u zabludi, jer ljudi u znanju nad njime imaju autoritet i vlast..

a istina je da ovaj svijet trenutno pripada sotoni, da naše duševno i tjelesno stanje pripadaju ovome svijetu, i da duhovno primamo od ovoga svijeta, ali možemo biti nanovo rođeni u Duhu Svetomu pokajanjem i vjerom u Spasitelja Isusa Krista.. time postajemo Božje dijete i dan nam je autoritet nad svim silama tame.. dakle i dalje smo na ovome svijetu, ali nismo više od ovoga svijeta, nismo više u sotoninoj šaci i opresiji 24/7 već smo od njega oslobođeni.. i on bježi od nas.. nas koji smo dio Tijela Kristovog.. pomazani i ispunjeni Duhom Svetim.

Ne vjeruješ li da sam ja u Ocu i Otac u meni? Riječi koje vam govorim, od sebe ne govorim: Otac koji prebiva u meni čini djela svoja.Vjerujte mi: ja sam u Ocu i Otac u meni. Ako ne inače, zbog samih djela vjerujte. Zaista, zaista, kažem vam: Tko vjeruje u mene, činit će djela koja ja činim; da veća će od njih činiti jer ja odlazim Ocu. I što god zaištete u moje ime, učinit ću, da se proslavi Otac u Sinu. Ako me što zaištete u moje ime, učinit ću.

Ako me ljubite, zapovijedi ćete moje čuvati.

I ja ću moliti Oca i on će vam dati drugoga Branitelja da bude s vama zauvijek: Duha Istine, kojega svijet ne može primiti jer ga ne vidi i ne poznaje. Vi ga poznajete jer kod vas ostaje i u vama je.

Neću vas ostaviti kao siročad; doći ću k vama. Još malo i svijet me više neće vidjeti, no vi ćete me vidjeti jer ja živim i vi ćete živjeti. U onaj ćete dan spoznati da sam ja u Ocu svom i vi u meni i ja u vama. Tko ima moje zapovijedi i čuva ih, taj me ljubi; a tko mene ljubi, njega će ljubiti Otac moj, i ja ću ljubiti njega i njemu se očitovati.

(Ivan 14:10-21)

Isus im nato reče: Kad uzdignete Sina Čovječjega, tada ćete upoznati da Ja jesam i da sam od sebe ne činim ništa, nego da onako zborim kako me naučio Otac. Onaj koji me posla sa mnom je i ne ostavi me sama jer ja uvijek činim što je njemu milo. Na te njegove riječi mnogi povjerovaše u njega.

Tada Isus progovori Židovima koji mu povjerovaše: Ako ostanete u mojoj riječi, uistinu, moji ste učenici; upoznat ćete istinu i istina će vas osloboditi.

(Matej 8:28-32)

Putom propovijedajte: 'Približilo se kraljevstvo nebesko!' Bolesne liječite, mrtve uskrisujte, gubave čistite, zloduhe izgonite! Besplatno primiste, besplatno dajte! Ne stječite zlata, ni srebra, ni mjedi sebi u pojase, ni putne torbe, ni dviju haljina, ni obuće, ni štapa. Ta vrijedan je radnik hrane svoje. U koji god grad ili selo uđete, razvidite tko je u njemu dostojan: ondje ostanite sve dok ne odete. Ulazeći u kuću, zaželite joj mir. Bude li kuća dostojna, neka mir vaš siđe na nju. Ne bude li dostojna, neka se mir vaš k vama vrati. Gdje vas ne prime i ne poslušaju riječi vaših, iziđite iz kuće ili grada toga i prašinu otresite sa svojih nogu. Zaista, kažem vam, lakše će biti zemlji sodomskoj i gomorskoj na Dan sudnji negoli gradu tomu.
(Matej 10:7-15)
Citat:

Originally Posted by Relax (Post 393678)
ja bih htjela da to nečime potkrijepiš, jer sam nedavno gledala neki video i čovjek je rekao da je zazvao Isusa, ali - na žalost - nikakva pomoć nije stigla...

Kršćani nisu oni koji se tako nazivaju nego oni novorođeni u Duhu Svetome..

"The experience was shown to be able to be stopped or terminated by calling on the name and authority of JESUS CHRIST. Not as a magic word but by their allegiance to and personal relationship with Him."

http://www.alienresistance.org/ufo-a...-jesus-christ/

Tko god pretjera i ne ostane u nauku Kristovu, nema Boga. Tko ostaje u nauku, ima i Oca i Sina. Ako tko dolazi k vama i ne donosi tog nauka, ne primajte ga u kuću i ne pozdravljajte ga. Jer tko ga pozdravlja, sudjeluje u njegovim zlim djelima.
Druga Ivanova poslanica 1:9-11

Jedanaestorica pođoše u Galileju na goru kamo im je naredio Isus. Kad ga ugledaše, padoše ničice preda nj. A neki posumnjaše. Isus im pristupi i prozbori: Dana mi je sva vlast na nebu i na zemlji! Pođite dakle i učinite mojim učenicima sve narode krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam vam zapovjedio! I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta.
(Matej 28:16-20)

Nakon toga odredi Gospodin drugih sedamdesetdvojicu učenika i posla ih po dva pred sobom u svaki grad i u svako mjesto kamo je kanio doći. Govorio im je: Žetva je velika, ali radnika malo. Molite dakle gospodara žetve da radnike pošalje u žetvu svoju. Idite! Evo, šaljem vas kao janjce među vukove. Ne nosite sa sobom ni kese, ni torbe, ni obuće. I nikoga putem ne pozdravljajte. U koju god kuću uđete, najprije recite: 'Mir kući ovoj!' Bude li tko ondje prijatelj mira, počinut će na njemu mir vaš. Ako li ne, vratit će se na vas. U toj kući ostanite, jedite i pijte što se kod njih nađe. Ta vrijedan je radnik plaće svoje. Ne prelazite iz kuće u kuću. Kad u koji grad uđete pa vas prime, jedite što vam se ponudi i liječite bolesnike koji su u njemu. I kazujte im: 'Približilo vam se kraljevstvo Božje!' A kad u neki grad uđete pa vas ne prime, iziđite na njegove ulice i recite: 'I prašinu vašega grada, koja nam se nogu uhvatila, stresamo vam sa sebe! Ipak znajte ovo: Približilo se kraljevstvo Božje!' Kažem vam: Sodomcima će u onaj dan biti lakše negoli tomu gradu.
Jao tebi, Korozaine! Jao tebi, Betsaido! Da su se u Tiru i Sidonu zbila čudesa koja su se dogodila u vama, odavna bi već, sjedeć u kostrijeti i pepelu, činili pokoru. Ali Tiru i Sidonu bit će na Sudu lakše negoli vama. I ti Kafarnaume! Zar ćeš se do neba uzvisiti? Do u Podzemlje ćeš se strovaliti.

Tko vas sluša, mene sluša; tko vas prezire, mene prezire. A tko mene prezire, prezire onoga koji mene posla.

Vratiše se zatim sedamdesetdvojica radosni govoreći: Gospodine, i zlodusi nam se pokoravaju na tvoje ime! A on im reče: Promatrah Sotonu kako poput munje s neba pade. Evo, dao sam vam vlast da gazite po zmijama i štipavcima i po svoj sili neprijateljevoj i ništa vam neće naškoditi. Ali ne radujte se što vam se duhovi pokoravaju, nego radujte se što su vam imena zapisana na nebesima.

U taj isti čas uskliknu Isus u Duhu Svetom: Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, što si ovo sakrio od mudrih i umnih, a objavio malenima. Da, Oče! Tako se tebi svidjelo. Sve mi preda Otac moj i nitko ne zna tko je Sin - doli Otac; niti tko je Otac - doli Sin i onaj kome Sin hoće da objavi.

Tada se okrene učenicima pa im nasamo reče: Blago očima koje gledaju što vi gledate! Kažem vam: mnogi su proroci i kraljevi htjeli vidjeti što vi gledate, ali nisu vidjeli; i čuti što vi slušate, ali nisu čuli!

(Luka 10:1-24)

Jesam 18-02-14 16:06

Citat:

Originally Posted by Uoo (Post 393733)
"Wishfull thinking" ne mjenja realnost situacije u kojoj jesmo.. pametnije od utješnih laži koje ne čine ništa po pitanju zaštite, i realnosti u kojoj se nalazimo je naučiti Istinu i razumijeti prirodu stvarnosti..

Možemo fantazirati da na neke od nas gravitacija ne djeluje.. mogu joj čak reći: "bezobraznica jedna ostavi me na miru.." ..no takav vid nošenja sa realnosti je krajnje djetinjast i ponese li nas previše ideja o nadmoći nad gravitacijom neminovno je da polomimo zube.. dakle niste svoji bogovi.. ne upravljate ovim svjetom uz pomoć uma.. jedino što uz pomoć njega možete je iz straha od realnosti živjeti u raljama laži, ili uz pomoć Božju otkriti Istinu.. sotona želi ljude u zabludi, jer ljudi u znanju nad njime imaju autoritet i vlast..

a istina je da ovaj svijet trenutno pripada sotoni, da naše duševno i tjelesno stanje pripadaju ovome svijetu, i da duhovno primamo od ovoga svijeta, ali možemo biti nanovo rođeni u Duhu Svetomu pokajanjem i vjerom u Spasitelja Isusa Krista.. time postajemo Božje dijete i dan nam je autoritet nad svim silama tame.. dakle i dalje smo na ovome svijetu, ali nismo više od ovoga svijeta, nismo više u sotoninoj šaci i opresiji 24/7 već smo od njega oslobođeni.. i on bježi od nas.. nas koji smo dio Tijela Kristovog.. pomazani i ispunjeni Duhom Svetim.

Kako znamo da pripadamo sotoni a ne Bogu? Po čemu to možemo provjeriti? Ima li kakav test ili naputak ili dokaz prema kojem bi se za nekoga moglo reći da "ne korača božjim stazama"?

Kako recimo ti znaš da pripadaš sada Bogu/Kristu a ne sotoni?

Ili, možemo i ovako formulirati pitanje: kako znamo da smo novorođeni u Duhu Svetome? Po čemu možemo prepoznati one novorođene? Da li po djelima njihovim ili po nečem drugom?

Evo, ja bih rado provjerila za sebe.

:smilie_smile:

simona 18-02-14 16:26

Citat:

Originally Posted by Uoo (Post 393628)
rendgenom..

..

:icon_umm:

Zar su svi oni koji idu na rentgen neoteti????????

Od kuda ti ovo uvjerenje?

imagine 18-02-14 17:03

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 393735)
Ili, možemo i ovako formulirati pitanje: kako znamo da smo novorođeni u Duhu Svetome? Po čemu možemo prepoznati one novorođene? Da li po djelima njihovim ili po nečem drugom?

Evo, ja bih rado provjerila za sebe.

:smilie_smile:

Citat:

Originally Posted by simona (Post 393740)
:icon_umm:

Zar su svi oni koji idu na rentgen neoteti????????

Od kuda ti ovo uvjerenje?

Pa valjda sa slike :smile_blush: od rentgena :smile_rofl:

Malo se šalim :hemademe::laught::laught:


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 19:29 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0