Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   Odstranjivanje implantata nepoznatog podrijetla i tehnologije (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/8063-odstranjivanje-implantata-nepoznatog-podrijetla-i-tehnologije.html)

Uoo 18-02-14 17:21

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 393735)
Kako znamo da pripadamo sotoni a ne Bogu? Po čemu to možemo provjeriti? Ima li kakav test ili naputak ili dokaz prema kojem bi se za nekoga moglo reći da "ne korača božjim stazama"?

Kako recimo ti znaš da pripadaš sada Bogu/Kristu a ne sotoni?

Ili, možemo i ovako formulirati pitanje: kako znamo da smo novorođeni u Duhu Svetome? Po čemu možemo prepoznati one novorođene? Da li po djelima njihovim ili po nečem drugom?

Evo, ja bih rado provjerila za sebe.

:smilie_smile:

To znaš kao što osjećaš svoju ruku.. znaš da je tu.. da ju imaš.. da je dio tvojega tijela.. poput te ruke koja je dio nas, i mi postajemo dio Tijela Kristova. Znaš da je volja Božja i služenje Bogu Ocu naveća radost. Jer to je vatra Duha Božjeg, Duha Svetog, Duha Ljubavi, Duha Iscijeljenja koja te prožima ljubavlju i divljenjem prema Bogu.. prožima ljubavlju prema svim ljudima i željom da taj blagoslov Božji preneseš svim ljudima.. da evanđelje i Duh Života.. Živuću Vodu Tijela Kristovog širiš do nakraj svijeta.. to je sama Božja Ljubav ka svoj njegovoj djeci.. svakome čovjeku.

Iskrenim pokajanjem i prihvaćanjem Isusa Krista kao svojega Spasitelja svatko prima Duha Svetoga..

No to je plamen Duha Božjega u nama koji raspiruje otkrivenje i utjelovljenje Riječi Života.. Isusa Krista.. Dakle dok smo na ovome svijetu podložni smo kušnji.. i potreban nam je mač otkrivenja.. mač Istine.. Sveto Pismo koje pod Duhovnim Očima dobiva svoju punu dimenziju i otkrivenje.. daje nam Duhovne Oči da razaznajemo duhove i prirodu ovoga svijeta, laž od Istine..

Vođeni Riječju Božjom jačamo u Duhu Svetome, raspirujemo plamen i primamo darove Duha Svetoga i plodove Duha Svetoga..

Ovako na brzinu.. neki od darova Duha Svetoga su..

Mudrost - dar poznavanja ispravnih izbora da bi živjeli sveti život. Dar mudrosti pomaže nam da izbjegnemo stvari koje nas udaljavaju od Boga.

Razumijevanje - dar koji nam daje sposobnost da razumijemo učenja Svetoga Pisma. Ovaj dar pomaže nam u toleranciji i suosjećanju sa drugima.

Ispravna prosudba ili savjetovanje- dar koji pomaže donositi zdrave prosudbe i izbore vjerne Isusovom učenju

Hrabrost, ili snaga je dar koji pomaže da stojimo nepokolebljivo u svojoj vjeri u Krista. Dar koji pomaže da savladamo i slomimo sve zapreke koje bi nas spriječavale u Duhovnom jedinstvu sa Kristom.

Znanje - dar znanja i prosvijetljenja. Dar koji pomaže u izboru pravih staza koje vode ka Bogu Ocu, podrška i ohrabrenje u znanju koje omogućava izbjegavanje prepreka i laži koje bi nas od Boga izdvojile.

Iscijeljenje - dar koji nam omogućuje da iscijeljujemo sebe i druge

Naklonost, pobožnost - dar pozdanja u Boga. Dar koji inspirira nas i druge da radosno služimo Bogu i drugima.

Izbacivanja demona - dar autoriteta nad silama tame i oslobađanja ljudi od sotonskih sila i zametaka

Čuda i divljenja, strahopoštovanja od Boga - Dar koji nas ohrabruje da se divimo Bogu.. taj dar nas inspirira da toliko ljubimo Boga da ga ne želimo uvrijediti nijednom svojom riječju ni djelom.

Jezika - Dar govorenja i molitve putem Duha Svetoga

itd itd.. Gospodin je uistinu milostiv i neizmjerno velikodušan prema nama.. na svakome od nas je da svoje darove primi i razvija u skladu sa Božjom voljom i planom koji za nas ima.. moguće je da osoba primi više darova, ili sve darove, ovisno o potrebi kako bi u skladu sa Božjom voljom služila svojoj zajednici na najbolji mogući način navješćujći Poruku Spasenja.


O darima Duha ne bih, braćo, htio da budete u neznanju. Znate kako ste se dok bijaste pogani, zavedeni, zanosili nijemim idolima. Zato vam obznanjujem: nitko tko u Duhu Božjem govori ne kaže: Prokletstvo Isusu. I nitko ne može reći: Gospodin Isus osim u Duhu Svetom.
Različiti su dari, a isti Duh; i različite službe, a isti Gospodin; i različita djelovanja, a isti Bog koji čini sve u svima. A svakomu se daje očitovanje Duha na korist. Doista, jednomu se po Duhu daje riječ mudrosti, drugomu riječ spoznanja po tom istom Duhu; drugomu vjera u tom istom Duhu, drugomu dari liječenja u tom jednom Duhu; drugomu čudotvorstva, drugomu prorokovanje, drugomu razlučivanje duhova, drugomu različiti jezici, drugomu tumačenje jezika. A sve to djeluje jedan te isti Duh dijeleći svakomu napose kako hoće.

Doista, kao što je tijelo jedno te ima mnogo udova, a svi udovi tijela iako mnogi, jedno su tijelo - tako i Krist. Ta u jednom Duhu svi smo u jedno tijelo kršteni, bilo Židovi, bilo Grci, bilo robovi, bilo slobodni. I svi smo jednim Duhom napojeni.

Ta ni tijelo nije jedan ud, nego mnogi. Rekne li noga: Nisam ruka, nisam od tijela, zar zbog toga nije od tijela? I rekne li uho: Nisam oko, nisam od tijela, zar zbog toga nije od tijela? Kad bi sve tijelo bilo oko, gdje bi bio sluh? Kad bi sve bilo sluh, gdje bi bio njuh? A ovako, Bog je rasporedio udove, svaki od njih u tijelu, kako je htio. Kad bi svi bili jedan ud, gdje bio bilo tijelo? A ovako, mnogi udovi - jedno tijelo! Ne može oko reći ruci: Ne trebam te, ili pak glava nogama: Ne trebam vas. Naprotiv, mnogo su potrebniji udovi tijela koji izgledaju slabiji. A udove koje smatramo nečasnijima, okružujemo većom čašću. I s nepristojnima se pristojnije postupa, a pristojni toga ne trebaju. Nego, Bog je tako sastavio tijelo da je posljednjem udu dao izobilniju čast da ne bude razdora u tijelu, nego da se udovi jednako brinu jedni za druge. I ako trpi jedan ud, trpe zajedno svi udovi; ako li se slavi jedan ud, raduju se zajedno svi udovi.

A vi ste tijelo Kristovo i, pojedinačno, udovi. I neke postavi Bog u Crkvi: prvo za apostole, drugo za proroke, treće za učitelje; onda čudesa, onda dari liječenja; zbrinjavanja, upravljanja, razni jezici. Zar su svi apostoli? Zar svi proroci? Zar svi učitelji? Zar svi čudotvorci? Zar svi imaju dare liječenja? Zar svi govore jezike? Zar svi tumače? Čeznite za višim darima! A evo vam puta najizvrsnijega!

(Prva Korinćanima 12)

Relax 18-02-14 18:01

Citat:

Kršćani nisu oni koji se tako nazivaju nego oni novorođeni u Duhu Svetome..
A opet ima ih koji nisu bili "novorođeni u Duhu"pa su zazvali Isusa i pomogao im je:smile_sun:

Uoo 18-02-14 18:43

Citat:

Originally Posted by Relax (Post 393758)
A opet ima ih koji nisu bili "novorođeni u Duhu"pa su zazvali Isusa i pomogao im je:smile_sun:


naravno, pa tako se novorođenje i dešava..

belabach 18-02-14 19:40

Citat:

Originally Posted by Jesam (Post 393676)
Imala sam na prijašnjoj adresi iskustvo da sam se znala trgnuti iz sna jer sam čula kako mi netko na uho onako glasno prošapće moje ime ... imala sam iskustvo da se staklo samo od sebe lomi, da se uređaji pale i gase, da po noći osjetim kao neko prisutstvo u sobi ... ali, prvo: tada sam bila u velikom stresu i drugo: kasnije sam otkrila da je kuća sagrađena blizu mjesta gdje su ljude poslije rata partizani masovno streljali, tako da je velika mogućnost da su se neki entiteti tamo zadržali.

Prodala sam stan čim sam prije uzmogla i otada nemam nikakvih loših noćnih iskustava (niti sam ih prije imala).

Ovo mi je jako zanimljivo, jer sam i sama imala slično iskustvo.
Dva puta mi se desilo pucanje lustera i zidne lampe. Kada se to desilo, žarulje su bile ugašene i potpuno hladne, pa se to nije moglo dogoditi zbog pregrijavanja.
Jel to pucanje stakla zaista u vezi s demonima ili možda postoji i neko prizemnije objašnjenje. Kao: pukla ti je lampa jer je stara, staklo se od tkoznačega istanjilo i sl.

Jesam 18-02-14 19:44

Citat:

Originally Posted by belabach (Post 393790)
Ovo mi je jako zanimljivo, jer sam i sama imala slično iskustvo.
Dva puta mi se desilo pucanje lustera i zidne lampe. Kada se to desilo, žarulje su bile ugašene i potpuno hladne, pa se to nije moglo dogoditi zbog pregrijavanja.
Jel to pucanje stakla zaista u vezi s demonima ili možda postoji i neko prizemnije objašnjenje. Kao: pukla ti je lampa jer je stara, staklo se od tkoznačega istanjilo i sl.

A gle, ako je bilo jednom - može biti slučajnost, zamor materijala, nagli skokovi napona i sl., ali ako se te stvari ponavljaju, onda je već čudno.

ljub 18-02-14 21:26

Ja imam acidozu , pa vjerujem da mene nece:smilie_smile::smilie_smile:

dodo 04-07-14 22:49

imao sam paralizu sna puuno puta, ali evo nisam zadnjih godinu ipo, izgleda da je prestalo.
koga zanima, tu na forumu sam opisao u detalje sve vrste paraliza koje iskusih, pa i one kojima sam se othrvao.
nikad mi nije palo napamet to povezati s otmicama vanzemaljaca.
ako se i radi o otmicama, logično bi bilo da se ne sjećaš ničega jer imaju načine da ti izbrišu pamćenje a ti se sjećaš samo trenutka prije otmice.
i na pamet mi je pao jedan slučaj gdje sam bio u polusnu i sanjao sam da ležim u svojoj sobi, ali uopće nisam imao osjećaj da sam u svojoj sobi.
tada se pokušam othrvati tomu i probuditi i tada nastupi paraliza.
unatoč svemu što ide s paralizom - brujanju u ušima i torturi unutar glave, koncentriram se i otvorim oči i vidim totalno crnilo, iluzija o sobi je nestala.
da li netko zna o eteričnim implantima?

Muzički tobogan 06-07-14 11:13

To ti je Lucidan san, tj. posjetio si astral u snu. Ništa zabrinjavajuče, štoviše, to ti je kao dar, talent. Kad to malo naučiš iskontrolirati, postaješ astralni putnik. Ja sam usuo gomilu vremena u vježbanje za doć do tog stanja brujanja i titranja, pa ništa. Mada, ruku na srce, nisam nešto dosljedan, pa malo vježbam, malo ne i tako u krug.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 02:37 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0