Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   New World Order (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/)
-   -   Doći do Istine. Lista izvora. (http://www.alternativa-forum.com/new-world-order/9156-doci-do-istine-lista-izvora.html)

Uoo 17-01-15 22:21

Doći do Istine. Lista izvora.
 
Dakle velikoj većini nas ovdje je jasno da živimo u svijetu okrunjenom lažima, dezinformacijama i skrivenim agendama..

Pitanje je.. kako u takvome svijetu doći do Istine? Kako razlučivati među svim tim silnim (dez)informacijama? Kakvo značenje ima Isusova izjava: "Ja sam Put, Istina i Život, i nitko neće k Ocu doli putem mene."? Kako shvatiti što se dešava? Tko mi želi dobro a tko me mulja iz interesa? Koja je poanta svega ovoga? Tko sam? Gdje sam? Što sam? Odakle? Koja je destinacija? Tko je autor svega? Kako funkcionira? Koja je konačna agenda i posljedica svjetskoga poretka? Odakle sva ta decepcija, konfuzija i zlo općenito?


Pošto je potraga za Istinom bila moja životna misija i apsolutno ništa mi nije bilo bitnije od Istine prošao sam teren "uzduž i poprijeko".. i na kraju Istinu primio kroz Milost.. a ne svojom zaslugom.. dakle ono što znam, znam jer sam primio direktnu Milost Božju.. a ne jer sam bolji, pametniji ili sposobniji od bilo koga drugoga.. dapače..
Zato želim podjeliti ono što znam na ekspanzivan, interaktivan i samoodrživ način bez napuštanja bazičnih okvira Istine koliko je to moguće djeleći sa vama izvore koji su također primili Istinu i pokušavaju primljenu milost podjeliti sa ostalima..

Dakle, na ovoj temi ću postavljati listu izvora koje smatram validnima, konzistentnima i vjerodostojnima da se oni koji žele proniknuti u najdublje aspekte materijalno/duhovne strukture i realnosti svijeta u kojemu živimo mogu informirati sa što manje namjerno usađenih dezinformacija i efekata pokvarenog telefona koji lako "žarulju" u par koraka pretvora u zavodljivo "za rulju".. ostavljajući čovjeka sa ugašenom lampicom i promašenom poantom..

Ne odobravam nužno sve informacije i sadržaje na izvorima, niti tvrdim da su sve informacije i sadržaji do najsitnijeg detalja na izvorima koje ću postaviti istiniti. Ono što tvrdim je da je generalna, fundamentalna slika pojedinih izvora informacija koje ću postaviti posložena ispravno.. i počiva na dobrom temelju, te ako sadržaju date autentičnu validnu priliku bez fige u đepu imate veoma dobru šansu doći do Istine o ovome svijetu a i dalje..

Ovo postavljam na svoju odgovornost.. i stojim iza toga. Ako nekoga zanima tko sam, ili ima specifična pitanja neka mi se obrati na pm.
Ako tko ima prijedlog informativnog izvora i smatra da bih ga trebao uvrstiti neka mi se također obrati na pm i ako smatram izvor vjerodostojnim biti će uključen.

Također ako nekoga ne zanima ova tema, nema povjerenja u mene, ono što ću postaviti i ne želi konkretno i konstruktivno sudjelovati u temi molim da temu zaobiđe, pronađe sadržaj po svojoj volji, a ovu temu ostavi čistom, kako bi oni koji je žele provjeriti, sudjelovati, detaljno uroniti u srž, biti konkretni, konstruktivni, i oni koji je smatraju korisnom i produktivnom mogli od nje imati veće koristi. Također molim moderatore da poštuju originalnu funkciju i svrhu teme koju otvaram i moderiraju sukladno tome.

Hvala i Slava Bogu! Neka nam je svima na Otkrivenje, Blagoslov i Spasenje!

Uoo 17-01-15 22:32

Dakle bez specifičnoga reda po bitnosti.. polako ću početi iznositi lokacije izvora sa kojih je prema mojim saznanjima voda bistra, sigurna, pitka i Životonosna.

Na njima će biti veoma širok spektar informacija i obuhvaćat će se brojne aktualne i zaboravljene teme koje bi nekome mogle biti od pomoći i interesa.

Round SaturnsEye

https://yt3.ggpht.com/-DxvXjXNLPrY/U...ls4_banner.jpg

Uoo 17-01-15 22:39

shieldoftheson
https://yt3.ggpht.com/-fQHjoCoaG1I/V...ls4_banner.jpg

Uoo 17-01-15 22:54

White Rabbit

https://yt3.ggpht.com/-QekKG3FJyug/V...5a8-nd/wr6.jpgUoo 18-01-15 12:09

TheScariestMovieEver

https://i.ytimg.com/u/o8fiE2-s0SZu6O...jpg?v=51aed199

Uoo 18-01-15 12:14

Puritan Pictures

https://yt3.ggpht.com/-4Gu5YuhgiLQ/U...Untitled-1.jpg

Uoo 18-01-15 12:16

Jason A

https://yt3.ggpht.com/-QWpS-dNZUZc/V...ls4_banner.jpg

Uoo 18-01-15 12:18

The Black Child

https://yt3.ggpht.com/-QMQCE3MYv6w/U...inimalism5.jpg

Uoo 18-01-15 12:20

TruthShockTV

https://yt3.ggpht.com/-NXJhLHZ7hw4/U...ls4_banner.jpg


Uoo 18-01-15 12:24


FaceLikeTheSun


https://i.ytimg.com/u/J5PQfYe6er4rrt...jpg?v=51816178


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:44 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0