Alternativa Forum

1. kongres prirodne medicine

Ovo je diskusija na temu 1. kongres prirodne medicine u podforumu Novosti iz svijeta alternative
Pozivamo vas da nam se pridružite na Kongresu prirodne medicine koji ...

Natrag   Alternativa Forum > Dobrodošli > Novosti iz svijeta alternative

Alternativa Forum


Novosti iz svijeta alternative Informacije o novostima u svijetu alternativne medicine

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 20-09-11, 17:06   #1
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani 1. kongres prirodne medicine

Pozivamo vas da nam se pridružite na Kongresu prirodne medicine koji će se ove jeseni po prvi put održati u Hrvatskoj dana

22.10.2011., subota, od 10 - 19 h,
u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb.


Predavači na Kongresu:

Lothar Hirneise

Hrvatskoj je javnosti Lothar Hirneise već dobro poznata osoba. Od prvog izdanja njegove knjige “Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča” na hrvatskom jeziku 2008.g. i pojavljivanja na Hrvatskoj televiziji u emisiji “Na rubu znanosti”, uzburkao je vode liječenja raka i postavio mnoga nova pitanja. G. Hirneise je aktivan u informiranju i edukaciji njemačke javnosti od 1996.g., kad je osnovao udrugu “Menschen gegen Krebs” (sada “Krebs21”). Zamah u svom djelovanju postigao je izgradnjom i osnutkom edukacijskog “Centra 3E” 2006.g. kod Stuttgarta, a koji su do danas posjetili na stotine zdravih i bolesnih ljudi koji traže odgovore glede zdravlja.
U Zagrebu će predstaviti rezultate medicinske studije koja je provedena u 3E centru tijekom razdoblja 2008. - 2010. i koja je obuhvaćala 73 bolesnika kojima konvencionalna medicina nije više mogla ponuditi odgovore. Rezultat: prosječno utrostručenje predviđenog trajanja života.

Romana Brnčić

Dr. med. dent. Romana Brnčić je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, a radi u vlastitoj privatnoj praksi. Osim trajne naobrazbe koju organizira Hrvatska stomatološka komora, u posljednje vrijeme je u kontaktu s Paracelsus klinikom iz St. Gallena (Švicarska) gdje se prakticira holistički pristup liječenju pacijenata.
Iako je suvremena endodoncija učinila veliki napredak u spašavanju zuba i u očuvanju funkcije žvačnog aparata, moramo biti svjesni da su te terapije izazvale sasvim neočekivani i neželjeni rezultat - povećanje broja oboljelih od raka i drugih degenerativnih bolesti. U svojem će izlaganju dr. Brnčić prikazati mogućnosti izlječenja rješavanjem problema u usnoj šupljini.

Vanja Kovačić

Nakon završenog studija u Hrvatskoj, ing. Vanja Kovačić je neko vrijeme radila u svojoj struci u Njemačkoj. Postupno ju je sve više zanimala medicina i �ziologija, te je u Njemačkoj završila veći niz edukacija za stjecanje zvanja heilpraktikera, položivši njemački državni ispit za profesionalno bavljenje prirodnom medicinom. Terapeut je od 1997.g. Vrativši se u Zagreb otvorila je svoju praksu, a osim toga periodično održava seminare gdje objašnjava prevenciju i tretmane koji su se pokazali uspješnim u praksi. Dopredsjednica je udruge “Prirodna medicina”.
Na kongresu će predstaviti i objasniti nekoliko terapija koje se uspješno primjenjuju u njemačkim klinikama, kao što su hipertermija, inzulinom potencirana terapija (IPT), koktel infuzije i drugo.

Laslo Pinter

Svoj je profesionalni psihoterapeutski razvoj Laslo Pinter započeo 1995. g. u vlastitoj privatnoj praksi. Educirani je terapeut škola Snow Lions i Core Energetics koje naglašavaju važnost emocionalnih i intelektualnih procesa kako bi došlo do sazrijevanje osobe. Osnivač je Društva Centaur za humani holistički razvoj i Centra za integrativni razvoj u Zagrebu.
Ljudski psihološki razvoj se sastoji od tri faze kao što je navedeno u naslovu. Cilj nam je tijekom života doći do treće faze koja nam nije biološki dana, ali za koju posjedujemo potencijal, i za koju se moramo svjesno odlučiti ako se želimo nastaviti razvijati. Zbog toga postoje upotrebljive meditativno-kontemplativne vježbe. A razvojem naše psihe, rješavaju se i mnoga bolesna stanja.

Lidija Gajski

Doktorica Lidija Gajski je rođena Zagrepčanka, gdje je i završila Medicinski fakultet 1985.g. Specijalist za unutarnje bolesti (stekavši zvanje liječnik internist) je postala 1994.; najprije je radila u bolnici, a potom u Domu zdravlja u Zagrebu. Dosta se posvetila polju bioetike, te je sudjelovala u radu više tuzemnih i inozemnih znanstvenih skupova. Pogled javnosti je svrnula na sebe objavom epohalnog autorskog djela, knjige “Lijekovi ili priča o obmani” u kojoj iznosi dokaze o preuveličanoj učinkovitosti lijekova konvencionalne medicine.
U svojoj će lekciji tumačiti kako je izmišljanjem čimbenika rizika stvoreno na tisuće novih bolesnika, te kako je pretpostavljeno da starost istovremeno znači i bolest koja se mora liječiti patentiranim lijekovima.

Željko Sobotka

Kemijski inženjer i profesor kemije Željko Sobotka 15 je godina bio profesor u Kemijskoj školi. Jedan je od osnivača udruge “Ljekovita biljka” iz godine 1977., a 1988.g. postaje profesionalni tajnik udruge. Koncem 1995.g. je osnovao tvrtku Ekoherbalia, i istovremeno je i njen direktor. Od tada je tajnik-volonter u udruzi. Do sada je bio organizator više skupova (pčelarstvo, granične znanosti, ljekovito bilje, ekologija,...).
Trenutačno mu je polje zanimanja utjecaj fitokemikalija na tumorske stanice. Na predavanju će iznijeti svoja dosadašnja saznanja o toj temi, podastrijeti popis ljekovitih biljnih vrsta i pripadajućih fitokemikalija koje iskazuju antikancerogeni potencijal. Predložit će nekoliko kombinacija zdravih obroka s protutumorskim djelovanjem.

Blanka Martinović

Od diplomiranja u Londonskoj školi homeopatije 2002.g. vodi vlastitu praksu homeopatije u Zagrebu. Dopredsjednica je udruge “Hrvatske udruge homeopata” i predsjednica “Hrvatskog homeopatskog saveza”. Osim svakodnevnih terapija, vodi homeopatske radionice i edukacije, te je vrlo angažirana na promociji i zakonskoj regulativi homeopatske profesije.
Uvodno će predstaviti �lozo�ju homeopatije, dok će glavninu predavanja posvetiti prikazu homeopatskog tretiranja nekih autoimunih bolesti, a posebnu će pažnju posvetiti prikazu liječenja alergijskih reakcija.
Attached Files
File Type: pdf kongres-prirodne-medicine-2011-poziv.pdf (282.4 KB, 677 views)

Spring je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (20-09-11), Haloclinic (22-09-11), madagaskar (20-09-11), Ryuujin (20-09-11), simona (20-09-11)

Nepročitano 20-09-11, 17:31   #2
...
 
Ryuujin's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Postovi: 2,224
Ryuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond repute
Ryuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond reputeRyuujin has a reputation beyond repute
Zadani

odlicno,odlicno isao bi samo i zbog Lidije Gajski,ovo ostalo je bonus

"...Cijena za sudjelovanje na kongresu je 200 kn, a za članove udruge 160 kn (članarina udruge za 2011.g. je 50 kn). Udruga nije u sustavu PDV-a i cijena ulaznica ne sadrži PDV..."


a gdje se nabavljaju te ulaznice il stogod i do kada?
Ryuujin je offline   Reply With Quote
Ryuujin, hvala ti na korisnom postu!
alison (20-09-11)
Nepročitano 21-09-11, 10:23   #3
Neb
New member
 
Neb's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Postovi: 13
Neb will become famous soon enoughNeb will become famous soon enoughNeb will become famous soon enoughNeb will become famous soon enoughNeb will become famous soon enoughNeb will become famous soon enoughNeb will become famous soon enough
Zadani

Ulaznice se mogu nabaviti narudžbom na telefon: 01/455-6468, e-mailom prodaja@omegalan.info ili preko interneta ovdje .

Odličan je i Lothar Hirneise, rezultati njegovog 3E Centra, u kojem radi s bolesnicima u finalnoj razi raka su vrlo ohrabrujući. Ima studija (na njemačkom) o tome www.3e-zentrum.de/downloads/studie-erfolge-2008_2009.pdf rađena s pacijenatima koji su došli u njegov centar nakon što ih je konvencionalna medicina otpisala (dobili su prognozu od nekoliko do 12 mjeseci života, u prosjeku 6 mjeseci). Nakon 12 - 18 mjeseci na životu ih je bilo 53%. Od njih je 8 pacijenata bilo potpuno bez raka (nalazi potvrđeni od konvencionalnih liječnika). Nisu prolazili nikakve druge terapije osim 3E programa.
Neb je offline   Reply With Quote
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 17:26 sati.

Iz ponude izdvajamo:Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0