Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Ostali Proizvodi (http://www.alternativa-forum.com/ostali-proizvodi/)
-   -   Nootropics (http://www.alternativa-forum.com/ostali-proizvodi/11388-nootropics.html)

Rock 16-09-19 22:45

Nootropics
 
Vidim da nema temu, pa ne bi bilo lose da postoji i ljudi prenesu svoje iskustvo jer se ipak mnogi nootropici i iz prirodnih izvora.

Ukratko nootropici su suplementi koji postoje dugo na trzistu i koji pospesuju kognitivne sposobnosti, povecavaju fokus, motivaciju, budnost, memoriju, ukljanjaju "brain fog" itd.

Uglavnom nemaju lose sporedne efekte i nisu magicne pilule/praskovi. Neki se godinama unazad koriste u medicini. Postoji ih jako puno na trzistu i puno proizvodjaca tako da oscilira kvalitet.

Jesam 17-09-19 08:22

Evo nekih primjera: https://www.healthline.com/nutrition...pics#section12

Ray 17-09-19 15:21

:thumbs: Zanimljiva tema. Ja sam do sada probao samo Guaranu, a malo više čaj/tonik od koprive koji sam sam pravio, pogotovo u proljeće kad su koprive najvitalnije orgonom u svrhu čišćenja. To su vjerojatno blagi pripravci u odnosu na nootropike.

I mene zanimaju spoznaje, znanja u iskustva drugih u vezi nootropika.
Svaki inteligentni savjet je dobrodošao u bilo čemu. Trenutno bi mi baš trebalo malo dodatne energije i fokusirane koncentracije jer bih volio završiti neke projekte i presložiti neke zupčanike na svoje mjesto. U zadnje vrijeme mi je kreativnost ponovo počela bujati a vremena u danu premalo..


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 16:36 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0