Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Ostali Proizvodi (http://www.alternativa-forum.com/ostali-proizvodi/)
-   -   Proizvodi informirani Quantec uredjajem (http://www.alternativa-forum.com/ostali-proizvodi/2248-proizvodi-informirani-quantec-uredjajem.html)

zoricab 24-02-10 22:15

Proizvodi informirani Quantec uredjajem
 
1 Pridružena/e datoteka/e
Podložak – balansirana prehrana

Pridružena datoteka 812

Podložak je informiran quantec uređajem. Prenosi vibracije koje nam pomažu kod integracije energije u organizmu, utječe na izlučivanje toksina, a ujedno potrebne tvari apsorbira u organizam. Pomaže kod regulacije tjelesne težine i regulira probavu. Podložak je promjera 10 cm, izrađen je od specijalne gume koja prihvaća informaciju i utisnut je određeni fraktal koji dodatno pojačava djelovanje. Podložak koristimo na način da na njega stavimo čašu sa vodom i držimo oko 2 min. Hranu i ostala pića držimo na podlošku oko 5 min.

http://hr.netlog.com/DijeteSvemira

zoricab 24-02-10 22:15

1 Pridružena/e datoteka/e
Podložak – živa voda

Pridružena datoteka 813

Podložak je informiran quantec uređajem. Voda koja po svojoj prirodi želi biti živa, prihvaća informaciju koja je utisnuta na podložak i vrača se u svoje prirodno stanje. Živa voda je čista energija koja pokreće ustajalu vodu u našem organizmu i djeluje energetski na naš organizam. Podložak je izrađen od specijalne gume koja prihvaća informaciju i utisnut je određeni fraktal koji dodatno pojačava djelovanje. Podložak koristimo na način da na njega stavimo čašu sa vodom i držimo 2 min. Takve vode potrebno je popiti 6-8 čaša dnevno, a i biljke će nam biti zahvalne ako ih zalijemo živom vodom.

http://hr.netlog.com/DijeteSvemira

zoricab 24-02-10 22:16

1 Pridružena/e datoteka/e
Podložak za miša – zaštita od elektrosmoga

Pridružena datoteka 814

Podložak je informiran quantec uređajem. Ovaj podložak služi kao zaštita od štetnog zračenja iz okoline. Štiti nas od elektrosmoga kojeg emitiraju električni aparati. Podložak je promjera 21 cm, izrađen je od specijalne gume koja prihvaća informaciju i usnut je određeni fraktal koji pojačava djelovanje. Koristimo ga kao podložak za miša ili kao ukras, koji ćemo postaviti kod izvora elektrosmoga.

http://hr.netlog.com/DijeteSvemira

zoricab 24-02-10 23:00

3 Pridružena/e datoteka/e
Pridružena datoteka 1144Pridružena datoteka 1145Pridružena datoteka 1146

Fraktali se nalaze u samim temeljima prirode. Zbog svoje samosličnosti odnosno specifike ponavljanja oblika, možemo ih vidjeti svuda u prirodi. Oblik sadrži energiju, onda je jasno da je izvor energije kod fraktala neograničen!! Dakle, fraktali nam poklanjaju neograničeno jak izvor energije. Putovanjem kroz fraktalne dimenzije možemo sebe dovesti izvan granica poznatog, svakodnevnog, pri čemu ostajemo u granicama prirodne skladnosti. Fraktali ojačavaju specifične frekvencije, prema tome fraktalne slike možemo koristiti u nalaženju frekvencija koje oslikavaju naše neograničeno slobodno razmišljanje i maštanje.

Teslina spiralna zavojnica je jedna vrsta fraktalne antene.

http://www.radostbivanja.org/wp-cont...va-300x246.jpg

Ovu napravu je Tesla izumio radi pojačanja ljudske energije, a radi se o fraktalnom pojačalu tzv. orgonske energije koju je također istraživao i Wilhelm Reich.
Inače u novije vrijeme fraktalnu antenu koristi Motorola u svojim mobilnim uređajima, a koja je pokazala izuzetna tehnička svojstva. Čak 25% efikasnija od klasične mobitel antene.

Više na http://hr.netlog.com/DijeteSvemira

quantec 07-04-10 18:21

2 Pridružena/e datoteka/e
QMP NALJEPNICA (quantec mobile protection)

QMP NALJEPNICA informirana je quantec uređajem. Ova naljepnica služi kao zaštita od elektrosmoga.
Izrađena je iz specijalne gume koja prihvaća informaciju i utisnut je određeni fraktal koji
dodatno pojačava delovanje.
Upotreba: QMP NALJEPNICU stavite na poleđinu mobitela ili na
ekran kompjutera.
Veličina: Promjer QMP naljepnice je 20 mm.

quantec 27-09-10 16:46

FRAKTALNE DIMENZIJE
 
FRAKTALI – ENERGIJA PRIRODE U PROSTORU

Vibracije fraktala polako prodiru u našu podsvijest, misli i osjećaje, a naše misli i osjećaji stvaraju našu sadašnjost i našu budućnost.
Ako u svoj životni prostor unosimo pozitivne slike, one će polako djelovati pozitivno na naše živote na svim razinama. Jedan od načina da u svoj životni prostor unesemo još više radosti i veselja, dobrog raspoloženja i pozitivnih vibracija svakako su fraktalne slike.


gaby solis 15-09-12 11:43

Molim Vas gdje mogu kupiti naljepnice za mob?

quantec 17-09-12 10:18

Citat:

Originally Posted by gaby solis (Post 287032)
Molim Vas gdje mogu kupiti naljepnice za mob?

Naljepnice mogu poslati poštom. Podatke mi ostavi na pm ili na adresu quantec.hr@gmail.com

Irena


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 13:36 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0