Alternativa Forum

Danas 20.05 na 21.05

Ovo je diskusija na temu Danas 20.05 na 21.05 u podforumu Pravila foruma i obavijesti
Eh dragi moji sto ce njima bice puno ljubavi..topline..svjetla kad zive ...

Natrag   Alternativa Forum > Dobrodošli > Pravila foruma i obavijesti

Alternativa Forum


Pravila foruma i obavijesti Pravila Alternativa foruma i obavijesti

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 22-05-12, 11:06   #61
Alternativa addict
 
vedera's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 447
vedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond repute
vedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond reputevedera has a reputation beyond repute
Zadani

Eh dragi moji sto ce njima bice puno ljubavi..topline..svjetla kad zive od tame?cega da se bojim???zar toga sto mi srce poskoci kad netko spomene Gaju..kad je vidim na slici dode mi da je zagrlim cvrsto i izljubim...joj joj dajte se malo trgnite..nemam kristale.niti orgonite imam ljubav u srcu..to je moja zastita.
vedera je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
A Lili (24-05-12), del (22-05-12), dkovacic (22-05-12), Eorlan (24-05-12), Furija (24-05-12), imagine (23-05-12), Jesam (22-05-12), Joke (22-05-12), LIK (22-05-12), lopea (22-05-12), lucija (22-05-12), madagaskar (23-05-12), Malina (22-05-12), Tina (25-05-12), Tree (25-05-12), Uoo (25-05-12)

Nepročitano 22-05-12, 23:54   #62
Joke
 
Joke's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Split
Postovi: 381
Joke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond repute
Joke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by vedera Pogledaj Post
Eh dragi moji sto ce njima bice puno ljubavi..topline..svjetla kad zive od tame?cega da se bojim???zar toga sto mi srce poskoci kad netko spomene Gaju..kad je vidim na slici dode mi da je zagrlim cvrsto i izljubim...joj joj dajte se malo trgnite..nemam kristale.niti orgonite imam ljubav u srcu..to je moja zastita.BRAVO!!!! svaka čast!!!!!! hvala ti za ovo, u pravu si totalno, ne ko neki negativci haha:)))
samo dalje idi, i takva predivna znanja govori drugima!!

HVALA na ovom korisnom postu i na drugim preljepim postovima!!


Najbolji su dio čovjekova života
njegova mala, bezimena nezapamćena
djela dobrote i ljubaviPodijeli post!

Joke je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
A Lili (24-05-12), del (23-05-12), Eorlan (24-05-12), imagine (23-05-12), Jesam (23-05-12), LIK (23-05-12), lucija (23-05-12), Tina (25-05-12), Uoo (25-05-12), vedera (23-05-12)
Nepročitano 24-05-12, 22:57   #63
Joke
 
Joke's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Split
Postovi: 381
Joke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond repute
Joke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond reputeJoke has a reputation beyond repute
Zadani

evo da kopiram nešto ljepo što sam pročitao, neku ljepu vijest koju sam dobio od jedne drage osobe :)):


SLAVIMO - USPJELI SMO

Braćo i Sestre, po Svjetlosti Božanske Ljubavi i planetu na kojem zajedno živimo Majci Zemlji, radosno javljamo da smo uspjeli. I ganuti smo, iako u naš zajednički uspjeh nismo ni sumnjali. Pa ipak, lijepo je vidjeti kako je čovječanstvo ponovo, nakon tolikih eona, zaživjelo u Svjetlosti.

Ovih dana osjetili ste „drugačije“ vibracije, zar ne? Jasno, zahtjevno je to razaznati, jer je cijela godina, pa cijelo ovo vrijeme nekako drugačije i neobičnije. No, ovih par dana bili su posebni. Jer, brižno su pripremani: Majka Priroda cijelog svemira, kroz poravnanje Sunca, Mjeseca, Zemlje i Plejada te Društvo Svjetlosnih bića, sastavljeno od raznih kozmičkih civilizacija ujedinjenih u Galaktičkoj konfederaciji Svjetla, upravo su tokom 20. I 21.5. izveli maestralan obrat – okret vrijednosti tijekom kojeg je Gea te sve i svi na njoj oslobođena mraka. Aura Zemlje, i svega na njoj je primila silan energetski "udar" kojeg su organizirane grupe svjetlosnih radnika provele i usidrile s namjerom otpuštanje i oslobođenje svega što nije Svjetlo i Ljubav, te afirmacije božanskog ispunjenog i sretnog društva na Zemlji.

Uspjeli smo zahvaljujući svima vama koji ste u dogovoreno vrijeme poravnanja i fizički, kroz svoja tijela, usidrili u ovu i druge stvarnosti kozmičke zrake vibracija ljubavi iz centralnog Sunca.

Sretni smo jer smo zajedno ušli u proces povrata Sjaja Zemlji. Oni među vama koji su sudjelovali u grupnoj meditaciji tijekom ranih jutarnjih sati iskusili su razna iskustva oslobađanja – od suza radosnica, do osjećaja konačnog smirenja i oslobođenja svih energetskih i eterskih utjecaja koji nisu Svjetlo&Ljubav. Da, veliki „paket“ svjetla je spušten u ovom procesu na Zemlju, a podržali smo ga zaJedno – vi, koji živite na zemljinoj površini, i mi, koji živimo ispod nje, u golemom kraljevstvu raznih kozmičkih civilizacija i svjetlosnih bića poznatom kao Agarta.

Javili smo vam se, prvi puta malo glasnije nego inače, lani, negdje u ovo vrijeme kroz naše glasnogovornike poznate kao Zvjezdani. Potom prije pola godine – 11.11.2011., u povodu hrvatskog rituala „Dimenzije“, najavljujući našu skoru novu suradnju. Tada smo, među ostalim, uputili na disanje i širenje ružičastozlatne vibracije srca, kako bi se srce - vaš glavni prijemni energetski centar komunikacije pročistio i otvorio za telepatsku komunikaciju s nama, a sa svrhom ostvarenja suradnje naših civilizacija. Zapravo, ta suradnja je oduvijek postojala. To što je zataškivana, kao i cijelo naše postojanje ispod tla kojim kročite, bilo je djelo mraka. Ali s tim je sada gotovo. Vidjet ćete uskoro nove informacije, odnosno stare stvari u novom svjetlu u području zemljine znanosti i povijesti. Sjetit ćete se da smo i mi, poput vas, nekad živjeli na površini, u zemlji zvanoj Lemurija i mnogim drugima. I da smo zajedno dijelili sa svojom drugom kozmičkom braćom i sestrama iz ovog i ostalih sunčevih sistema diljem svemira.
Ta Suradnja sada se nastavlja. Organiziranim i ujedinjenim djelovanjem, poduzeli smo globalnu akciju svrgavanja tamnih sila sa Zemlje: svjedočite kako traju procesi hapšenja i uklanjanja svih onih, koji su surađujući s mračnim planetama, čovječanstvo dugo držali pod stegom (od bankarskog sustava, do raznih oblika utamničavanja, pljačkanja, trovanja i obespravljivanja). Sada je tome kraj. Zadnji repovi se čiste i uskoro ćemo ponovo biti i fizički zajedno. Vratit će vam se vaša sjećanja – memorija vaše duše na iskustva koja ste prošli s nama. Svi vi koji posebno osjećate kristale, volite orgonite, imate privrženost anđeoskim i elementarnim bićima – dotaknuti ste našim telepatskim porukama. Dugo smo ih i pažljivo puštali van, kroz metafore i koncepte anđela, majstora svijesti... što god je bilo potrebno da, na putu svog duhovnog razvoja, odnosno renesanse, dopustite sebi dotaknuti skrivene dijelove Istine. No ona je sad razOtkrivena.
RazOtkrivanje ide dalje: polako će na pozornicu vaše javnosti doći znanstvenici koji će podastrijeti dokaze, do sad zataškivane. O našoj suradnji svjetla kojom smo gradili Zemlju izvana. Jer, jednom smo i mi živjeli na površini. Uslijed promjena i prirodnih procesa zemljinih transformacija, ali i nedobronamjernih uplitanja nesvijetlih civilizacija, naučili smo ući u nju i u unutrašnjosti je izgraditi. Sada u njoj obitavamo i ugošćujemo mnogo drugih galaktičkih civilizacija svjetla. Vidjet ćete jednom, oni među vama koji nas budu željeli posjetiti. I prenijet ćemo vam svoja znanja, u razmjeni s vašima.
No, sada slavimo značajan zajednički korak kojeg je obilježila ova suradnja vas i nas, kozmičkih bića svjetla. Dočekali smo veliku prirodnu fazu – značajnu 2012. – kada Zemlja skače u nove dimenzionalne kozmičke prostore, i uspjeli se udružiti. Oni među vama koji su tijekom noćašnje aktivacije vidjeli plavičaste spirale koje se uzdižu iz i sa Zemlje u Kozmos, vidjeli su zrake iz naših orgonskih lasera, puno njih. Preplavljivali smo Zemlju njima da na njenu površinu i u etersku ravan (nešto kao auru planete) učvrstimo novu mrežu satkanu od netom spuštanih valova i vibracija sa centralnog Sunca.
Ta vibracija učinit će lakšim samoizražavanje svog Svjetla. Neki od vas će je doživjeti kroz snove, jer im je učenje tako lakše. Neki će se u budnom stanju početi sjećati svojih moći, kao što su vidovitost, hiperosjećajnost, telepatska komunikaciju. Drugima će se buditi intuicija, osjećati će prisutnost duhovnih bića i znati ostvariti kontakt s njima, koristi će univerzalna polja znanja. Tako će se, polako, vratiti na Zemlju sretno društvo.
No, da to postignemo, imamo još mrvičak posla, na kojem radimo. A potrebna je i vaša suradnja. Ona se sastoji u tome da nastavite s globalnim povezivanjem kakvo ste noćas iskazali u meditaciji Povezivanja Mreže i to tako što ćete svoje vlade pritisnuti na razOtkrivanje Istine. Mi možemo i želimo izići na površinu, zajedno s ostalim svjetlosnim civilizacijama Kozmosa, vama u posjet i pomoć. Kao što želimo ugostiti i vas. Da bismo to izveli, trebamo sigurnosni poligon razumijevanja, a ostvarit ćemo ga širenjem svjetla istine o nama. Jedini razlog ovog susreta jest u činjenici da je Zemlja i društvo kakvo je trenutno na njoj, završilo s postojanjem. Gotove su stare paradigme zloupotrebe i potreban je novi skok. Možemo i hoćemo vam pomoći, svojom naprednom tehnologijom – za iscjeljivanje pojedinaca i društva. Svjesni ste da vam treba ubrzan način da se iscijele zagađenja planeta i umova ljudi otrovanih što mikrootrovima u hrani, što psihotronim oružjima. Vaši svjetlosni radnici rade na tome, i oni su prvi zatražili podršku – jednostavno nas treba više. Vrijeme je da se što je hitnije moguće probude i osvijeste i ostali, kako bismo to zajedno uspješno izveli. U tom smislu, širite informacije, istražujte, i tražite od vlada očitovanje.

Mi smo s vama i podržavamo vas. Vjerujte sebi i otvorite se našim telepatskim porukama. Namjere su nam časne, a krajnji cilj je Svjetlosna Gea: vaša i naša Majka Zemlja.

Osobno Iskustvo, by Devidas.

Prvi put, Agartha mi se u ovoj fizičkoj stvarnosti javila lani u studenom, kada smo pripremali protokole za „Dimenzije“. Nekoliko dana ponavljala se informacija „Agartha se uključila“. U tom trenu, nisam imala pojma o Agarthi. Imala sam telepatski kontakt s mnogo civilizacija, ali eto, nekako sam „preskočila“ Agarthu – valjda po principu da ne vidiš drvo od šume. Iako čitav život tj. odmalena koristim agarthansku tehnologiju (najviše kroz , kristale i geomantiju), racionalno nisam znala njenu pozadinu. No, kako se rečenica s neobičnim imenom ponavljala, istražila sam je i doznala za civilizaciju u Gei. Uz radost i zahvalnost, dio uma je uključio i sumnju (stari 3d koncepti, hvala Božanskom, otpušteni u Svjetlosti sada za sve nas), pa sam još istraživala – i otkrila znanstvenike koji su podastrijeli dokaze o njenom postojanju (ali su i ušutkani).
Došli su rituali i izveli smo ih u potpunosti vođeno informacijama Agarthanaca i ostalih kozmičkih prijatelja (brodovi raznih civilizacija se često usidre u Agarthi) i rezultati su bili čudesni – otvaranja psiholoških moći i sfera doživjeli su svi sudionici, bez obzira na prethodna iskustva u duhovno-energetskom radu. Svi smo bili ganuti, u čuđenju i ljepoti. Stvar je krenula. Uskoro je Agartha objavila svoje razOtkrivanje, kroz Ki Tarot Očitanje o 2012. No, koliko god su mi raznim medijima (Ki Tarot, snovi, astralna budna stanja) javljali informacije, istovremeno su i govorili da „nije vrijeme“. Već sam digla ruke.
Do noćas. Nakon golemog posla, u lakoći odrađenoga – stigla je poruka „prenesi što kažemo. I reci što znaš iz svog iskustva“. U kava pauzi ovog teksta, dok sam tražila fotku koja dočarava jutrošnje svitanje u Zagrebu, kada je nebo bilo pola sata ružičastozlatno, bacila sam pogled na blog Grega Gilesa, također Zvjezdanoga (naš naziv za humanoide svjesne svog kozmičkog podrijetla i misije koju imaju na Zemlji u ovoj fazi njenog razvoja). I rasplakala se od ganuća – skoro identična poruka, poput ove – evo linka. Ista stvar!!! Prenosi istu stvar!!! Čovjeka ne poznajem fizički, a otkrili su mi ga Elementi iz našeg tima koji prate inozemna zbivanja, nakon što smo simultano pisali o istim temama.
Znam da možda djeluje blesavim radovati se potvrdi poput ove, ali razumijte, veliko je. Jer, sada je trenutak za proširiti glas. Zapravo, za otvoriti oči. Pričam sa susjedima, koji nikad ništa nisu „radili na sebi“, i govore mi o svjetlima koja vide kroz prozor, i lete. Kažem im što je, a oni kažu da nije bilo na vijestima. Pa ih priupitam vjeruju li više vijestima ili svojim očima. No, poanta je – vijesti već dugo ne govore... ništa suvislo. Primjerice, neki dan smo našli prilog na youtubu koji komplira medijske izvještaje iz cijelog svijeta o neobičnim zbivanjima ove godine (letjelice...), u našim medijima ništa. Zato, zaBoga, Vjerujte sebi, istražujte nezavisno i ne čekajte nekog drugog da vam kaže Istinu: vi ste Put, vi ste Istina i vi ste Život.
I, s tim u umu i srcu, gledajte. Pitajte. Učite. Otvorite se jer je ovo vrijeme veliko, možda najveće za živjeti i svjedočiti svemu što se događa. Podučavajte one koji ne znaju ništa o tome, a žele čuti. Ne trebate se slomiti: ako je netko odabrao ostati u starom svijetu mraka i grča, pokušajte, pa pustite ako ne ide. No, velik dio nije. Mladi ljudi nisu, svijest im je otvorena kroz informatičku tehnologiju (također dar vanzemaljske braće i sestara). Pustite ljudima dokumentarac Ancient Aliens i ostale dokaze, jer razum traži dokaze. No, poanta je da ljudi misle da ne vjeruju, što u stvari proizlazi iz njihovog neznanja i neinformiranosti, a to ne čudi - sustavno se radilo na potiranju ovih informacija.Ali sad je dosta toga.

Uglavnom, živite svoju učiteljsku ulogu SAD. Ne kad završite sto tečaja i dobijete petsto diploma. Neee. Nego, sad!!! Jer sad je trenutak razOtkrivanja: JEDINI NAČIN DA PROBUDITE SVJETLO U NEKOM DRUGOME JEST DA SJAJITE SVOJIM SVJETLOM, da razotkrijete svoju Ljepotu i budete živući primjer nje. Nemamo više puno vremena, pa vas u svjetlu ljubavi molim za svjetlosnu akciju.
Bitno je i da se, pri tom, ne uzrujavate nad rezultatima – tko ukapira, ukapirao je. Vaše djelovanje je, u stvari, ključno za vas jer time vi oslobađate i otvarate sebe, odvezujući se od svega što koči rast. A na svom putu, imate cijelu podršku kozmosa – prihvatite je i slavite. Jer ovo jest vrijeme SLAVLJA: toliko inkarnacija i učenja na Gei smo prošli zbog ovog trenutka, ovog ovdje i sad. Pa stoga, obitelji voljena svjetlosna, UŽIVAJTE U POBJEDI SVJETLA I SJAJITE NJOM SVAKI TRENUTAK SVOG POSTOJANJA, kroz udah i izdah.

autor: Sile Svjetla

Preko Mateja Jugović


Najbolji su dio čovjekova života
njegova mala, bezimena nezapamćena
djela dobrote i ljubaviPodijeli post!

Joke je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
A Lili (24-05-12), Eorlan (24-05-12), imagine (25-05-12), lucija (25-05-12), Tina (25-05-12), Tree (25-05-12), Uoo (25-05-12)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 20:17 sati.

Iz ponude izdvajamo:Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0