Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Reiki (http://www.alternativa-forum.com/reiki/)
-   -   Blokade (http://www.alternativa-forum.com/reiki/460-blokade.html)

Stella 03-07-09 10:22

Blokade
 
Iako bi ova tema našla mjesto i pod Bioenergija, postavit cu je ovdje jer je usko vezana sa otklanjanjem blokada uz pomoć Reikija.

:AF2Flowerstulips002
Što su blokade i kako nastaju?
Blokade su kao i sve ostalo razno razne energije koje nastaju od energija naših misli i osjećaja, koji imaju niske energije i jako su tamne, sto znaci da nisu u svijetlu. Energije svijetla i ljubavi su tople i sire se dok niže energije tipa strah, panika, tuga, žalost ili mržnja su hladne i zato se skupljaju i tako stvaraju blokade. Blokade su znaci uvijek hladne jer nastaju od nižih, hladnih energija.
Kada se nakupimo mnogo negativnih energija i događaja tipa bol, patnja, nečija smrt, silovanje.......stvaramo u našoj srčanoj čakri mnogo negativnih energija. Ali ne samo u našoj srčanoj čakri, koja je nas centar osjećaja, stvaramo takozvane blokade, nego i u svim ostalim čakrama koje su povezane sa srčanom čakrom jer trauma "dotiče" sve naše čakre. Mi nismo sposobni sve naše traume i osjećaje tako brzo "probaviti“ ili ih uopće ne možemo "probaviti“ i na taj način se skupljaju negativne, hladne energije i stvaraju blokade.
Čakre i meridijani su tada puni negativne energije koje blokiraju prolaz svijetla kroz njih. Postoje mnoge blokade koje su nastale od naših osjećaja i lošeg iskustva u ovome životu kao i blokade koje su posljedice nastale traumama u prošlim životima. Da bi se riješili naših blokada potrebno je mnogo Ljubavi i svijetla i sto smo više u ljubavi i radosti lakše nam je privuci situacije i osobe koje su također u ljubavi i svijetlu jer kako smo objasnili u dijelu o Bolestima "isto privlači isto“. Sto bi značilo da dok imamo blokade da privlačimo ljude koji imaju iste blokade. Energetske blokade ne mogu same nestati , mi ih uzmemo skupa sa našom aurom iz života u život. I to je također nasa karma takozvana sanchita karma. I ako imamo određene blokade u ovom životu ih samo još više možemo "razvijati“ ili puniti negativnom energijom sve dok ne dođemo u dodir sa svjetlom i ljubavlju i dok svijesno ne proradimo na tome. U svakom životu se susrećemo sa istim situacijama i problemima kao i osobama iz prošlih života kojima nismo "otplatili“ račun. Cesto se dogodi da su bas ti duševni i tjelesni problemi nastali u prošlim životima (jer su te energije u našoj auri). Te sve blokade dolaze ponovo i ponovo sve dok ne shvatimo da moramo oprostiti i da moramo voljeti umjesto mrziti kako neku osobu tako i neko stanje ili situaciju u kojoj se nalazimo.
To je u stvarnosti naše izlječenje i iscjeljenje.
-pročišćen tekst-

Reikijem i njegovom primjenom u našem životu rješavamo se iluzije, blokada, karme, postajemo slobodni u srcu, duhu i tijelu, prihvaćajući svaku promjenu kao blagoslov.
:AF2Flowerstulips002

zoricab 08-08-09 16:40

Citat:

U svakom životu se susrećemo sa istim situacijama i problemima kao i osobama iz prošlih života kojima nismo "otplatili“ račun. Cesto se dogodi da su bas ti duševni i tjelesni problemi nastali u prošlim životima (jer su te energije u našoj auri). Te sve blokade dolaze ponovo i ponovo sve dok ne shvatimo da moramo oprostiti i da moramo voljeti umjesto mrziti kako neku osobu tako i neko stanje ili situaciju u kojoj se nalazimo.
To je u stvarnosti naše izlječenje i iscjeljenje.
Draga Stella,
drago mi je da si započela ovu temu i mislim da shvatam odavno reči koje si navela u citiranom tekstu!:applause::smile_heart::applause:

Hvala ti na bezuslovnoj ljubavi koju daješ svakom svojom rečenicom!

:super_smilies086::chocolate::Fireworks-02-june::emoticon-tv-026::0002032E:

Acarya 08-08-09 18:55

Odlicno.Super.:applause::applause::00020116:

Acarya 08-08-09 19:01

Kakva su vasa iskustva s blokadama?Dali ste ikada dozivjeli da vam se osoba pod tretmanom srusila?
Kako ih osjecate?


Ja sam imao slucaj kada se je osoba skoro onesvjestila prilikom tretmana,i to nakon par minuta tretmana .

Sto zelim reci?
Da su blokade vrlo vazne i puno nam govore,i rijesavajuci njih pomazemo ponovnoj uspostavi ravnoteze u organzmu.

SEAD KLJUNO BISKO 19-08-09 19:55

Pa ja jako dobro poznajem šta znači imati blokadu,prije nekih 25.god.imao sam blokadu na srčanoj čakri gje su ljekari htijeli da operiraju srčane zaliske.kada sam odbio opr.zahvat povrgnuo sam se inicijaciji na reiki.Ija sam se onesvjestio,za vrijeme terapije.Učitelj je očistio tu blokadu i evo danas sam ja dobar iscjeljitelj i reiki učitelj.

Acarya 19-08-09 20:11

Bravo Seade.
Bravo!Vjerujem da si dobar reiki majstor.

Tree 03-10-10 08:08

Moj osjecaj za blokade prilikom tretmana se nekako izostrio... sada vidim auru i cakre, vidim blokade. Ne uvijek, ali bez izuzetka kod osoba koje volim.
Ovo vidjenje je prije bio osjecaj, sada je vizualizacija.
Da li neko ima slicna iskustva i kako radite na otlanjanu blokada?
Ja molim za vodstvo i postupim po osjecaju koji dobijem. Rezultati su tu.
U trenutku rada, ja se predam energiji i vjerujem.

simona 08-10-10 11:50

Citat:

Originally Posted by Tree (Post 55634)
Moj osjecaj za blokade prilikom tretmana se nekako izostrio... sada vidim auru i cakre, vidim blokade. Ne uvijek, ali bez izuzetka kod osoba koje volim.
Ovo vidjenje je prije bio osjecaj, sada je vizualizacija.
Da li neko ima slicna iskustva i kako radite na otlanjanu blokada?
Ja molim za vodstvo i postupim po osjecaju koji dobijem. Rezultati su tu.
U trenutku rada, ja se predam energiji i vjerujem.

Bilo bi poželjno da osoba kojoj damo informaciju o njenim blokadama SAMA poradi na otklanjanju tog energetskog materijala. Naglasak je sama jer treba biti SVJESNA UZROKA energetskog bloka.
OK je kada ti bioenergetičarka kaže npr' znate, vidim blokadu u području srca i vezana je uz vašu mamu.... itd' . Osoba na taj način dobije serviranu informaciju koja se možda odnosi na kolektivni uzrok njene duhovne grupe. Zato je potrebno samostalno raditi( ispočetka sa terapeutom a kasnije sami) na transformacijama podsvjesnih sadržaja, ali svjesno sudjelovati.

Blue_Knight 08-10-10 16:54

Dodao bih još samo...

Djelovati - Nakon što smo otkonili blokadu.

Bez djelovanja, je isto kao da se žališ da ne nađeš posao, savjetodavac u zavodu ti rekao da se javiš poslodavcima, a ti to ne činiš.

simona 08-10-10 18:13

Citat:

Originally Posted by Blue_Knight (Post 56134)
Dodao bih još samo...

Djelovati - Nakon što smo otkonili blokadu.

Bez djelovanja, je isto kao da se žališ da ne nađeš posao, savjetodavac u zavodu ti rekao da se javiš poslodavcima, a ti to ne činiš.

Točno, praktična primjena uvida i saznanja tijekom procesa otkrivanja uzroka je izuzetno bitna. Na taj način osoba pokreće pozitivne PROMJENE u svakodnevnom životu u skladu sa vlastitim ciljevima.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 10:00 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0