Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Rekonekcija (http://www.alternativa-forum.com/rekonekcija/)
-   -   The Reconnection - Rekonekcija (http://www.alternativa-forum.com/rekonekcija/104-reconnection-rekonekcija.html)

Blue_Knight 22-07-10 15:11

Hvala Bogu da postoje i savjesni ljudi.

Netko bi odmah išao širiti okolo bez da pravilno zna polaganje ruku. Svaka čast.

nowa 26-07-10 10:23

Citat:

Originally Posted by plami (Post 47959)
Jasam citao te knige za rekonekcije i treniraosam sam i nasaosam te frekuence ali neznam sada kak to da uradim kod drgi, i neznam dal smem da praktikujem bez seminara ovu energie, ako ima neko od vas vise iskustava sa rekonekcie da mi se javi sta treba da uradim

pročitaj ponovo knjigu i tu imaš sve odgovore :n005: baš sve!!
Na samom kraju imaš upute,vrlo važne,ja to shvaćam vrlo vrlo jer su direktno od samog dr. Erika,naputci o seminarima,radu itd...
Pratim već duže ovaj forum i puno sam stvari od svih vas ovdje čula i naučila :thanks: ali počela su mi se postavljat neka pitanja pa sam se logirala da vas pitam...( i ne odjavljujem se jer stalno čitam neke vaše postove)pitanja su mi počela nakon osnovnog tečaja thete i dok sam ih sastavljala dođem i na ove stranice i skinem knjigu dr.E.P. i šok.
On otvara jedan novi svijet,pogled.. i u ovom trenutku sve odgovore na moja pitanja,strahove,nade,ograničenja,sumnje...
Pročitala sam je u jednom dahu tj. u jednom danu i dva dana nakon toga pored slaboće i malaksalosti u rukama i nogama,klecavosti imam i proljev....To su sve simptomi od vrućine,ljeta..ja nevjerni toma...radila na vjerovanjima ali nedovoljno,očito...Ionda se sjetim kad sam odlučila ići na thetu imala sam iste simptome 5 dana prije thete i već sam mislila i ne otić od slabosti ali taj dan sve stalo i tako ja odradila thetu,koja me oduševila..i radim još i dolaze pitanja i pitanja i većinu ste već tu odgovorili a ono što nisam uspjela pitat našla sam odgovore u ovoj knjizi i tehnici...
U svakom slučaju htjela sam napomenuti da su na kraju knjige jasne upute koje treba ozbiljno shvatiti... ne raditi bez seminara,naći seminar, i za to na kraju ima web stranica ili zaguglaj pa sve izađe o seminarima 1,2,3 stupnja i mentorski, postoji mogućnost da i kad odradite tečaj ne dobijete certifikat a kod takvih ne bi išla na seminar a ni na tretman jer vjerovatno ako su bili na seminaru i nisu dobili certifikat postoji razlog,zatim imena instruktora ovlaštenih,iako po tehnici ništa ne mora krenuti po zlu jer ga nema nego će se jednostavno dogodti ništa a možda i ne....znači nikako sam se upuštati raditi na drugima a u međuvremenu DR.Pearl preporučuje da knjigu pročitate najmanje 3 puta..
Ja je čitam drugi put i ispričavam se unaprijed ako sam nešto falila jer nemam dovoljno znanja.. samo sam htjela upozoriti na njegove naputke koje smatram važnim
Bez očekivanja i predrasuda ulazim u avanturu po drugi put sa Erikom.. vjerovatno postoji razlog zašto on to preporuča..poznavajući sebe ,ja priznajem da sam neke stvari preletila,moje drugo ime je strpljivost :smile_giggle:
a vi svi ste jako dragi :f025:

LIK 26-07-10 11:09

Citat:

Originally Posted by LIK (Post 47950)
Možeš li malo opisti što se kod tebe promijenilo otkada prakticiraš rekonekciju i ako možeš podijeliti neka iskustva vezna za samo iscjeljivanje.

Pitanje je bilo za tatjanu.
Molim te ako možeš nešto više napisati pošto imaš najviše iskustva ...

nowa 26-07-10 13:17

i mene isto to zanima kao i LIKa

http://www.thereconnection.com/hr/seminars/information

sloba 16-08-10 21:51

Milane, interesantna je mogućnost tretmana na daljinu, pošto u malim mestima nema praktičara, pa me zanima ko ti je radio tretmane.

MileJanjicar 25-08-10 11:17

tretmani na daljinu
 
Radili su mi Jelisaveta Pajicic i Nebojsa Nedic.. Oboje su priznati rekonekticari i o njima je napisan tekst u ovom broju Sensa magazina. Magazin se jos uvek moze kupiti i tu ce te procitati o njima i njihovom radu. Oboje su izvanredni i toplo ih preporucujem svima.
ovo su njihovi sajtovi:
http://lecenjerekonekcijom.com/
http://www.rekonekcija.info/

Nadam se da sam bio od pomoci! Pozdrav

LIK 28-09-10 19:55

Citat:

Originally Posted by tatjanaosijek (Post 47733)
Lijep pozdrav svim starim i novim članovima, kao i administratoru .
Kao Rekonektičara i terapeuta Rekonektivnog iscjeljivanja, raduje me svako pitanje vezano za Rekonekciju.

Htjela bih ovom prilikom da zainteresirane pozovem na 1. Medjunarodni sajam alternativne medicine u Zagrebu , od 22. - 26.09.2010. , gdje će se moći , izmedju ostalih alternativnih metoda , upoznati i sa Rekonektivnim iscjeljivanjem i Rekonekcijom. Biti će prostor za Rekonekciju i biti će prisutna moja malenkost za sva pitanja vezana za rekonektivno iscjeljivanje i samu Rekonekciju. Vrlo je teško opisati ove nove frekvencije, moraju se osjetiti i osobno doživjeti. Vrlo su jake i teško je poslije tretmana i same Rekonekcije ne postati svjestan. novih frekvencija, nove dimenzije koja je jednostavno ovdje.... kraj nas.

Dr. Eric Perl je nedavno boravio u Zagrebu i po informacijama koje ja imam, lako je moguće da slijedeće godine bude u Zagrebu i održi predavanje , koje uvijek prethodi i seminaru.

Jesi bila možda na navedenome sajmu ?

Ja sam bio jedan dan, ali nisam vidio rekonekciju :smilie_smile:

tatjanaosijek 29-09-10 07:16

Nažalost, iz privatnih razloga nisam mogla sudjelovati na Sajmu, ispričavam se. Nisam mogla čak ni posjetiti Sajam , a jako sam mu se radovala, ne samo radi Rekonekcije i mog izlaganja. Vjerujem da se ima što vidjeti i naučiti iz izlaganja ostalih koji sudjeluju.

LIK 29-09-10 14:05

Tatjana pošto se jako malo piše o ovoj metodi općenito po forumima, da li bi mogla napisati neko iskustvo tj. iskustva tvog rada s klijentima. Da li je doslo do nekih iscjeljenja na mentalnoj i fizičkoj razini, znači neki konkretan primjer ...

LIK 30-09-10 10:47

Večeras na HRT 1


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:06 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0