Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Sve ostalo (http://www.alternativa-forum.com/sve-ostalo/)
-   -   Besplatna/jeftina savjetovanja - konvencionalna/alternativna (http://www.alternativa-forum.com/sve-ostalo/10097-besplatna-jeftina-savjetovanja-konvencionalna-alternativna.html)

Tilia cordata 22-06-16 15:12

Besplatna/jeftina savjetovanja - konvencionalna/alternativna
 
Ovak, :smilie_smile: već sam pisala na ovom forumu jer su mi trebali neki konkretni savjeti u razdoblju kad sam bila jako izgubljena. Pomogla mi je pogotovo Lucero i njezine smjernice u radu na podsvjesnoj razini. Osjećam se sigurnije neg prije, ne zapadam više u teška depresivna stanja. No, još tu ima obrazaca na podsvjesnoj razini, ali barem imam neku nit vodilju. A razlog zašto pišem ovaj post je taj jer me zanima nudi li ko il ima iskustva sa nekim oblikom savjetovanja. Bilo konvencionalan, bilo alternativan, i da je po mogućnosti besplatan ili jeftin jer si nemrem baš priušititi. Radim na sebi sama, ali mi je u nekim trenucima potreban poticaj s vanjske strane na bilo kakvoj razini. Od savjeta, razgovora, terapije, radionice i sl. I da je u 4 oka uživo. I da se nalazi u Zg-u. Osjećam da mi je još potreban rad s drugim osobama. Gledala sam po internetu, ima besplatnih telefonskih psiholoških savjetovališta. I za studente. Ali evo pitam vas i tu da mi olakšate (i bilo kome ko traži ko i ja) potragu i ako znate nešto takvo da je slučajno po mogućnosti besplatno. Hvalaaa. :smile_heart:

lucero 27-06-16 11:28

Vidjeti ću malo s nekima u Zg, pa ti javiti.
Zapravo, sutra imaš u knjižnici "Bogdan Ogrizović" jedno predavanje- ne znam doduše kakav će ti biti stav prema onome o čemu će biti riječi, ali evo, košta te ništa ili donaciju po želji. Meni je ok, i način i sadržaj predavanja. Ne radi se o nekom od brojnih alternativnih načina samopomoći ili bilo kakvoj tehnici energetskog rada. Javim ti podatke.:smilie_smile:

Felix 27-06-16 22:43

A o cemu se radi? :thanks:

lucero 28-06-16 17:29

Citat:

Originally Posted by Felix (Post 457915)
A o cemu se radi? :thanks:

Oprosti, nisam vidjela prije...radi se o temi iz područja duhovnog rasta.
Naslov je Blagoslovi majke Zemlje, a govori o duhovnoj čistoći, i stazi duše. Uglavnom, nije za one koji na bilo koji način teže moći.

Felix 28-06-16 21:22

:thanks: puno hvala! :smile_heart:

Fenix2019 13-02-19 15:01

Citat:

Originally Posted by Tilia cordata (Post 457890)
Ovak, :smilie_smile: već sam pisala na ovom forumu jer su mi trebali neki konkretni savjeti u razdoblju kad sam bila jako izgubljena. Pomogla mi je pogotovo Lucero i njezine smjernice u radu na podsvjesnoj razini. Osjećam se sigurnije neg prije, ne zapadam više u teška depresivna stanja. No, još tu ima obrazaca na podsvjesnoj razini, ali barem imam neku nit vodilju. A razlog zašto pišem ovaj post je taj jer me zanima nudi li ko il ima iskustva sa nekim oblikom savjetovanja. Bilo konvencionalan, bilo alternativan, i da je po mogućnosti besplatan ili jeftin jer si nemrem baš priušititi. Radim na sebi sama, ali mi je u nekim trenucima potreban poticaj s vanjske strane na bilo kakvoj razini. Od savjeta, razgovora, terapije, radionice i sl. I da je u 4 oka uživo. I da se nalazi u Zg-u. Osjećam da mi je još potreban rad s drugim osobama. Gledala sam po internetu, ima besplatnih telefonskih psiholoških savjetovališta. I za studente. Ali evo pitam vas i tu da mi olakšate (i bilo kome ko traži ko i ja) potragu i ako znate nešto takvo da je slučajno po mogućnosti besplatno. Hvalaaa. :smile_heart:Bok, dali si nešto uspjela nači?
U istoj sam situaciji kao i ti i voljela bi bilo kakvu pomoć. Radim na sebi sama, ali treba mi necija pomoć. Malo sam se pogubila u svim mogućim metodama i tehnikama, ali sam otvorena prema svemu

tko sam ja? 13-02-19 23:11

Izvolite

:icon_ole:

Fenix2019 14-02-19 12:39

Hvala puno

Poslano sa mog SM-J600FN koristeći Tapatalk


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:52 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0