Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/)
-   Zdrava hrana (http://www.alternativa-forum.com/zdrava-hrana/)
-   -   „SOUL“ – velika prilika za zdravlje i biznis (http://www.alternativa-forum.com/zdrava-hrana/9554-soul-velika-prilika-za-zdravlje-i-biznis.html)

Cvjet 25-06-15 14:53

„SOUL“ – velika prilika za zdravlje i biznis
 
„Soul“ napitak se prezentira kao najljekovitiji i najmoćniji prehrambeni proizvod koji se tek pojavljuje na svjetskom tržištu. Proizvodi se iz sjemenki nekih veoma zdravih biljaka (crni kim,crna maline itd.). Sjemenke su pokretač života, esencija života i zdrav razum nas tjera da priznamo-ako nešto treba biti najzdravije i najsnažnije onda to mora da se nalazi u samim sjemenkama. Stoga je i sama proizvodnja dosta skupa pa tako i sam proizvod. No sve što je u jako dobroj funkciji ozdravljenja organizma nije skupo ako je efikasnije od mnogih skupih i slabo efikasnih lijekova i metoda liječenje i velikog gubitka vremena.
„Soul“ napitak zbog svog širokog spektra pozitivnog djelovanja na ljudski organizam ne može se tretirati kao lijek jer lijek se zasad smatra proizvod uskog spektra djelovanja na određenu bolest a koji često liječi više posljedicu nego uzrok. Zato će „soul“napitak ubrzo osim pozicije najzdravije namirnice dobiti i poziciju lijeka, ali ne kroz liječničke recepte koliko kroz liječničke savjete ali ponajviše kroz pozitivnu ljudsku praksu kojeg ispisuje sam nezavisni život. Da se ne odmaknemo od stvarne nauke /dokazanog/ valja naglasiti da je „soul“ otkriven i pokrenut od liječnika…..
„Soul“ svojim nazivom /engl. duša/ ima opravdanu tendenciju da zauzme poziciju duše zdravog života. Kod relativno mnogih bolesti „soul“ će zasigurno zauzeti funkciju lijeka a kod ostalih bolesti kao glavno pomoćno sredstvo samostalnog djelovanja ili u funkciji pojačanja efikasnosti samog lijeka ukoliko je lijek doista lijek. Zašto? Zato što je „soul“ napitak energije i pojačanja imuniteta, a zbog svojih bogatih i vrijednih sastojaka automatski poboljšava „krvnu sliku“ organizma…koja je baza ozdravljenja… a mnogi lijekovi bez toga su nemoćni ili kao što znamo da mnoge bolesti traže hrpu različitih lijekova sa negativnim nus pojavama.
„Soul“ je tako u poziciji da ispisuje povjest nečeg sasvim novog u zdravom životu ljudi. Mnogi će ga uzimati u svom liječenju da bi ozdravili a mnogi će ga uzimati da bi štitili sebe od posljedica „čari“ nezdravog života na kojeg su pristali…. jer „soul“ je naprimjer jako dobra preventiva protiv raka jer je jedini „lijek“ koji ima spektar djelovanja protiv svih pet slobodnih grupa radikala koji su suuzročnici raka. (?)
„Soul“ je prilika da se uključite u marketinški biznis
Proizvođač „soula“ je odlučio da ovaj proizvod distribuira metodom mrežnog marketinga…. i od nas se zahtjeva jedna poštena sitnica-da budemo i kupac tog proizvoda kako bi pričali i svojim iskustvom i tako privlačili kupce. Ono što se meni jako sviđa je da se ovdje ništa ne događa „iza kulisa“ tajnog merketinga, nekakvih specijalnih prilika i odabranih članova jer su „pravila igre“ otvoreno prezentirana na široko dostupnom internetu… tako da je u detalje prezentirana čak i zarada distributera. Oni koji su se prije uključili imaju prednost i veću zaradu nad onima koji su „ispod njih“ odnosno koji su ušli u marketing preko njih /preko „nekog“ ili ispod nekog moraš ući/. Pošteno. No svako svojim većim marketinškim radom sebe stavlja u poziciju veće zarade.

ISHRANA SJEMENKAMA-POSLJEDNJI BEDEM OBRANE ZDRAVIM ŽIVOTOM
Jedemo li jabuku ili neko drugo voće moramo ga oguliti, oribati i dobro oprati… da ne bi jeli površinski teže nataložene otrove koji su došli mnogim zaprašivanjima ili otrovima iz zraka (automobili,tvornice,avioni…) i tako se moramo odricati tog prirodno zdravijeg dijela namirnice kojoj je iz okoliša narušena hranjiva vrijednost. No ta kora voća kao prvi bedem obrane zdravlja namirnice nije svemoguć i tako unatoč gulenju i čišćenju jedemo dio otrova koji je ušao u hranu. No to voće ima i svoje još zdrave sjemenke…one su daljnji,dublji ili drugi bedem obrane zdravlja biljnih namirnica. Zato je „Soul“ biljni proizvod od sjemenki posljedniji bedem obrane našeg zdravlja i našeg ozdravljivanja ishranom.

(l.s.)

Linkovi na hrvatskom jeziku koji nas upoznaju sa „soulom“

https://www.youtube.com/channel/UCv4...c1uuY6PD6MSGVQ

bojamunje 28-06-15 16:02

Cim vidim ovo u glavi zvoni alert piramida business :)

Adamina 30-06-15 17:39

Cijena je ubitačna...

Jesam 01-07-15 11:26

Jeftinije je kupit sjemenke crnog kima pa samljeti i jesti puno sirovog voća i povrća - zdrava prehrana je temelj zdravlja.


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:28 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0