Komplikacije pri porodu

Collapse
X
 
  • Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • falalipa
    ljubav
    • Dec 2011
    • 361

    Komplikacije pri porodu

    tražija san temu, ali je nisan naša,
    ako ipak postoji, administratori slobodno ovo obrišite.

    Malo san se bavija istraživanjen oko sve večega broja bilokakvih komplikacija pri porodu i rezultanton nekih poremačaja kod novorođenčadi..

    uspoređujuči prije i sad, komplikacije pri samome porodu su češče, smrtnost djece je smanjena, ali stvari kao krvarenja u mozgu, ciste, infekcije, hematomi i tomu sličnome, dolaze u prvi plan te odman stvaraju problem normalnon razvoju djece, pa kad se pribroji tome bolnice, likari, odlasci, dolasci, nočenja, čekanja, sto stavri, a ništa važno za (uzevši sliku rodiš i odeš kuči sritna s diteton u naručju, sve super, sve 5) rast, sritno u domu svome, familija sritna i bezbrižna.

    dakle
    šta bi bija uzrok tome.
    ne računajuči, mehaničke uzroke (pad, udarac ili neke nesriktnje okolnosti) di če doč do preranog rođenja ili spontanog pobačaja, strijela se zaustavila na ultrazvuku.

    dugo san pratija kitove i učinak sonara i soundblasta (uglavnon vojno, čovikovo izmišljanje i pražnjena novca u nepotrebne svrhe), di kitovi, trenutno nervno reagiraju, a poslije dolazi i do poremačaja u navigaciji i slabog čitanja magnetnog polja zemje itd itd (o ovome se može raspravljat sa zoolozima sa oceonografskih instituta i tema je široka i duga - uglavnon negativna za životinje)
    svak ko zna kako se zvuk širi moren, kojon brzinon i kakav ima utjecaj na organizam je svjestan da utječe na živu stanicu. uostalom neki rakovi vataju kozice tako da kad mu ona dođe dovoljno blizu on samo pukne kliščima i omami je. dovoljno dok je ne pojede.


    sad oni ultrazvuk koji daje sliku o fetusu iz majčinoga droba, ima več 10 godina istraživanja govore da fetusu prži mozak, i usljed toga dolazi do niza poremečaja u rastu organizma.
    naravski - doktori su otklonili svaku sumnju da ultrazvuk šteti fetusu - jednostavno rekavši - ma je? di si to vidija i takve nebuloze.

    KOLIKO ISTINE IMA U TOME?

    sad da ne nabrajan liste i događaje. molija bi cjeneno pučansvo da napiše koju crticu o bilo kakvon problemu i šta vi smatrate da bi moga bit uzrok?

    čuvajmo dicu od njihovog začeča, a ne samo od poroda - nadalje.

    nevezano - koliko se samo bolesti razvije i ili deformacija ili bilo kakvog oblika(možda čak i dobroga) od toga šta porod nije bija 'normalan? (možda čak i u kadi?)








Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎