Tretmani na daljinu za uklanjanje akutnih bolova

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement

• 33:1:22
    replied
    Originally posted by Tajanstvena
    Jeli poznajes nekoga bioenergeticara u Splitu koji moze izljeciti hpv-virus a da nije skup naprimjer i ako je moguce njegov kontakt broj ili u krajnjem slucaju neku osobu koja to moze izljeciti ali na daljinu?????unaprijed zahvalna.....

Leave a comment:

• Tajanstvena
    replied
    Jeli poznajes nekoga bioenergeticara u Splitu koji moze izljeciti hpv-virus a da nije skup naprimjer i ako je moguce njegov kontakt broj ili u krajnjem slucaju neku osobu koja to moze izljeciti ali na daljinu?????unaprijed zahvalna.....

Leave a comment:

• BiO
    replied
    POKLON

Poklanjam zanimljivu e-knjigu. Besplatno dobio, besplatno dajem:

to radiation healing world!

Leave a comment:

• Tina
    replied
    Originally posted by nagual
    draga ja sam radio na tvom psu u par navrata i sam sam se ponudio.to sto poslije nisan mogao,ne zamjeri.
    ako je u prvom planu to sto poslije tretmana nisam bio u mogucnosti ponovno raditi ,dobro,prihvacam.
    ne zamjeram što nisi mogao ,zamjerala sam što nisi barem to javio. Ne zamjeram ništa.
    To je biće neka moda, uči se na seminaru ?Nisi jedini u području thete, pa se zato pitam..

Zato jer se i jesi sam ponudio, se nisam ja tebi javljala, shvatila sam ja da ti nisi mogao. Pa koji bi drugi razlog bio .

Sve 5 Nag ; sad bi rekla hrpa forumaša Nije bilo suđeno, suđeno mu bilo da ide drugim stazama.

Nego se malo zabrinuh; jer meni domančići nisu obećali iscijeljenje u 15 min, naprotiv, nisu ništa obećali; otuda moja zamolba na dotičnoj temi , zašto bismo mjesecima hodali po terapijama kad je možda moguće srediti sve začas.

Al kako rekoh, očito potrebiti ne vide ponude, a terapeuti ne vide zamolbe za pomoć, ceste zakrčene.

PS. Nemoj me sad za kaznu skenirati il nešto slično ;
    peace and love

Leave a comment:

• Uoo
    replied
    ljudi su skepticni i kada placaju za nesto..
    a kad se ponudi besplatno onda tek nastupa amputiranost nevjericom

tako smo programirani u ovom materijalnom svijetu..

mozda je temeljni problem drustva danas novac i slobodno trziste, jer je omogucio gomilanje i nepravilnu raspodjelu resursa.. ranije je svatko stvarao onoliko koliko mu je potrebno da moze fizicki ponuditi okolini u zamjenu za ostale resurse..

npr.. nije bilo smisla sadit 10 tona zita ako ce se u selu pojest godisnje tona kruha.. 9 tona ti propada.. danas sve pretvoris u novac u carapi i time unistis sve ostale okolne proizvodjace koji ti nisu konkurentni i njima ne ostaje nista.. a ti imas deseterostruko u odnosu na ono sto ti treba..

naravno.. da je moral i covjecnost na razini novac bi bio koristan alat.. ali ovako je samo alat sukoba i unistenja bliznjeg pod izlikom sticanja neceg sto zovemo materijalna sigurnost..

cilj drustva bi trebao biti odrzivost ljudi, a ne odrzivost ekonomske racunice pojedinaca kojima to pase zato jer su sada mocni i u poziciji masi prodat svoju iluziju.. nebi li i dalje kod sebe odrzali najveci dio kolaca koji u biti pripada svima pod suncem..

apsurd je da netko moze uvjeriti nekoga kako posjeduje tisuce hektara planete na temelju komada papira koji je izdan od strane nekog drugog covjeka, a postoje tisuce onih koji nemaju kuda i kamo, a za te famozne papire nisu nikada ni culi..

sorry za off

Leave a comment:

• Blue_Knight
    replied
    Naguale, zašto se tebi ljudi nisu javljali za besplatne tretmane?

Leave a comment:

• nagual
    replied
    Originally posted by Tina
    Niko? Zato ti jesi ponudio meni sam čišćenje prometnica na mom psetancu , al eto zaboravio na nas. Kasnije si obrazložio da postoje problemi s prijevodom(gugl translator ) kod pasa.
    Isto tako sam objavila post i na temi iste metode , zamolila pomoć.

Niko! Zamisli Nag, niko.
    Ili izgleda da se mi pacijenti i vi praktičari nekako ne susrećemo na istim relacijama, prometnice zakrčene valjda.

S druge strane, kako da se i jave potrebiti kad ovim forumom patrolira više praktičara i iscijelitelja neg potrebitih .

Il treba jednostavno , malo pojačati te ponude za pomoć, podebljati, da postanu vidljivije.

draga ja sam radio na tvom psu u par navrata i sam sam se ponudio.to sto poslije nisan mogao,ne zamjeri.
    ako je u prvom planu to sto poslije tretmana nisam bio u mogucnosti ponovno raditi ,dobro,prihvacam.

Leave a comment:

• Tina
    replied
    Draga,nisi me shvatila,ne bockam.nego da vidim da li ga je zadesila ista sudbina kao mene prije pola godine kad sam ponudio besplatnu pomoc za sta god bude trebalo,cistit crna prometna sredista,mijenjat energiju doma,votever.
    mislio sam da je super ideja,i je super ideja ali se nitko nije javio u pola godine!!!!niko?sve 5?
    pa eto...toliko o pomocima i sl.
    isto je i naprimjer,sto je kolega 33:1:22 napisao lijep post za skupno meditiranje, i pomaganje potrebitima slanjem dobrih vibracija,isto ima par mjeseci.nijedan odgovor,niti osvrt!
    zakljucak:ljudi bi piskarali,umjesto djelovali.
    Niko? Zato ti jesi ponudio meni sam čišćenje prometnica na mom psetancu , al eto zaboravio na nas. Kasnije si obrazložio da postoje problemi s prijevodom(gugl translator ) kod pasa.
    Isto tako sam objavila post i na temi iste metode , zamolila pomoć.

Niko! Zamisli Nag, niko.
    Ili izgleda da se mi pacijenti i vi praktičari nekako ne susrećemo na istim relacijama, prometnice zakrčene valjda.

S druge strane, kako da se i jave potrebiti kad ovim forumom patrolira više praktičara i iscijelitelja neg potrebitih .

Il treba jednostavno , malo pojačati te ponude za pomoć, podebljati, da postanu vidljivije.

Leave a comment:

• alison
    replied
    Jes!

Ako je tako onda ću ga naći( di je onaj smajlić koji radi YES!). Tako sam i ja mislila ali što sam više razmišljala manje sam bila sigurna...
    evo ti jedna za laku noć

Leave a comment:

• nagual
    replied
    Originally posted by alison
    Imam te na umu samo sam izgubila fotić (BTW možeš li ga locirati Čk, Slo ili Umag?), strplenja bit će, biti će!
    dolazi mi da je u čk...
    nemoj me uhvatiti za riječ,nekad me signal zeza kad pitam za stvari koje nisu u mojoj domeni.ali zato ti mogu kazat da se tvoj fotić osječa izgubljeno

je je je!!! amo sirit good vibration

Leave a comment:

• alison
    replied
    Draga,nisi me shvatila,ne bockam.nego da vidim da li ga je zadesila ista sudbina kao mene prije pola godine kad sam ponudio besplatnu pomoc za sta god bude trebalo,cistit crna prometna sredista,mijenjat energiju doma,votever.
    mislio sam da je super ideja,i je super ideja ali se nitko nije javio u pola godine!!!!niko?sve 5?
    isto je i naprimjer,sto je kolega 33:1:22 napisao lijep post za skupno meditiranje, i pomaganje potrebitima slanjem dobrih vibracija,isto ima par mjeseci.nijedan odgovor,niti osvrt!
    Imam te na umu samo sam izgubila fotić (BTW možeš li ga locirati Čk, Slo ili Umag?), strplenja bit će, biti će!

Leave a comment:

• nagual
    replied
    Originally posted by alison
    žele, žele, nguy nemoj biti osa...

Leave a comment:

• alison
    replied
    žele, žele, nguy nemoj biti osa...
    Attached Files

Leave a comment:

• nagual
    replied
    Originally posted by Ash
    A to je bitno radi čega...?
    da vidimo da li ljudi zele pomoc.nije niko.okej.

Leave a comment:

• Ash
    replied
    Da li se itko javio?
    iskreno
    A to je bitno radi čega...?

Leave a comment:

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎