Iskustva s bioenergetičarom gospodinom Đukom Bajićem
Dovodio sam svoju majku kod bioenergetičara Đuke Bajića u Petrovu, u ožujku prošle godine na terapije. Moja majka ima 89 godina, bolovala je od degerativnih promjena cijele kralježnice i patila od bolova svih zglobova. Na žalost, ja kao doktor primarius nisam našao načina kako da joj pomognem kao i moje kolege, te sam se odlučio za gospodina Đuku Bajića. Majku sam dovodio 10 dana na terapije i mogu samo potvrditi da gospodin Đuka zaista puno pomogao mojoj majci koja se više ne oslanja na štap.
Od tog trenutka iz bolnice u kojoj radim uvijek pošaljem ponekog bolesnika kod bioenergetičara Bajića. Naime, svi oni koji dolaze na kontrole kod mene puno hvale gospodina Bajića da im je pomogao kod raznih oboljenja.
Ovim putem pozdravljam gospodina Bajića i želim da i dalje pomaže bolesnima kao što je i mojoj majci pomogao. Uvijek zahvalan dr.prim. Marinko
Bioenergija
Collapse
X
-
Bok ljudi,
Ima li netko možda iskustva s bioenergetičarom Milanom Koljanom s Krka? Planiram ga posjetiti, ali nemam baš iskustva s bioenergetičarima, a nakon telefonskog razgovora s njim - ne znam što da mislim..
Želim mu vjerovati, ali je isto tako zadnje što mi sada treba da me netko pokuša izmanipulirati i prevariti. Ali to je valjda zadnje što ikome treba
Nije baš ni jeftin..Leave a comment:
-
Knjige ti ne mogu preporuciti jer ne poznam ali ti mogu reci iz iskustva kako se radi okvirno terapija.
Znaci, ako te zanima nesto vezano za terapiju slobodno pitaj.
Nadam se kako cemo zajednickim snagama uspjeti odgovoriti ovdje na forumu.
Puno je bioenergeticara i alternativaca koji dijele iskustva stecena u radu sa pacijentima.
Naravno i prava knijga nije na odmet a mozda neko i to preporuci iz licnog iskustva.Leave a comment:
-
bioenergija
Da li moze neko da mi preporuci knjige vezane za bioenergiju?
Hvala.Leave a comment:
-
Nadam se necete mi zameriti sto ovako uskacem izvan konteksta ali s obzirom da nisam bio na forumu nekoliko godina onda sam odlucio po kratkom postopku javiti se na temi. Razlog je sto se pojavilo bezbroj vrsta energija na forumu i svaka nosi neko svoje ime i značilnost. A u sustini energija je jedna.Leave a comment:
-
Energija je praiskonska i nemozemo govoriti kako i kada je nastala jer neznamo. Nema više imena niti oblika. Energija je kao takva nepromjenjiva. Ostalo su nazivi kao i u mnogo čemu drugome u ovom nazovimo modernom svijetu.Leave a comment:
-
Mislim da smo još neko vrijeme "sigurni" ovdje - Zoka je u gužvi, a Adamina nam se svježe bučnula u bračne vode... Drugim riječima - samo nas još Viša sila nadzire...👍 3Leave a comment:
-
-
Joj, da...
Onda na težak način snosimo posljedice zaigranosti...
Nekad kad naknadno naiđem na te premještaljke, onako - baš zvučimo kao zadnji nepovezani neurotičari - ispod posta u kojem piše: "Jedite ljudi više zelenjave" bude odgovor: "Da, ni ja ne znam tablicu množenja najbolje..."👍 5Leave a comment:
-
-
-
Leave a comment: