Sprdanje pomoću reikija

Collapse
X
 
 • Vrijeme
 • Show
Clear All
new posts
Advertisement
 • Morrison
  Alternativa addict
  • May 2011
  • 115

  Sprdanje pomoću reikija

  Namjerno pišem ovdje, a ne u forum reiki jer se ovo više odnosi na bioenergiju.

  Naime, jednom sam bio kod bioenergetičara i sjedio sam na stolici u prostoriji gdje svi sjede u krugu pa se jedan po jedan ustaju i onda bioenergetičar radi tretman na toj osobi koja je ustala. Ja sam se u jednom momentu priključio na reiki i počeo sam mentalno crtati simbole. Bioenergetičar je vrlo brzo otišao u drugu prostoriju. On bi često otišao povremeno u drugu prostoriju, ne zna se zašto, vjerojatno da se napuni energijom ilida nešto odmeditira, pripremi se za nastavak posla. Međutim, ovaj pu je predugo stajao unutra i ne vraća se. Pomislio sam da sam ja napravio problem jer sam se priključio na reiki.

  Tada sm se ja isključio s reikija i on se odmah nakon toga vratio i nastavio sa tretmanima. Priključim se ja opet i on vrlo brzo otiđe u drugu prostoriju i opet se ne vraća. Kad sam se isključio, on se vratio odmah nazad.

  Nakon toga se ja opet priključim i vidim da on nešto trese nogom i rukom, kao kad je netko nervozan pa tako trese od nervoze (bar je meni tako izgledalo). Onda sam zaključio da je to moje eksperimentiranje neprimjereno i nemoralno jer puno ljudi je tu došlo zato što su bolesni i žele pomoć, a ja eksperimentiram i sprdam se. Zato sm se isključio i nisam se više priključivao.

  Sada je pitanje da li je njemu moje priključivanje na reiki stvarno smetalo? Možda sam ja jednostavno izvukao pogrešan zaključak jer su se stvari tako odigrale. Da li netko drugi ima ovakvih iskustava i da li je mguće da je moje priključivanje na reiki počelo muzti njegovu energiju ili raditi nekakvu interferenciju?
 • Diana
  <3
  • Oct 2009
  • 7086

  #2
  Ne bi smjelo must njegovu energiju,ako radi s energijom trebao bi se znati i zaštititi.
  :)

  Comment

  Latest Topics

  Collapse

  There are no results that meet this criteria.

  Working...
  😀
  😂
  🥰
  😘
  🤢
  😎
  😞
  😡
  👍
  👎