Dr. Drago Smiljanić

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • saibos
    New member
    • Nov 2011
    • 23

Dr. Drago Smiljanić

Dobar dan,

Htio bih ako netko moze reci nešto više o bioterapeutu Dr. Drago Smiljaniću.
    Ovdje na forumu nema puno informacija o spomenutom bioenergetičaru.
    Ima neki opis i video OVDJE, ali ovdje na forumu me čudi da nema više informacija i i iskustava sa njegovih tečaja ili izlječenja.

Ako netko nešto zna, molim da napiše.
    Hvala.
  • LIK
    ←↑→↓
    • Oct 2009
    • 3195

Ukratko

Sama metoda je gotovo identična Domančićevoj, vjerojatno su obojica imala istog učitelja...

Tako da je i sam tečaj vrlo sličan ...

Comment

• DViktorian
      Ki. Me.
      • Mar 2012
      • 261

Znate li cijene njegovih tečaja?

Profesionalni geobiološki pregledi http://www.alternativa-forum.com/kup...-pregledi.html

Comment

• saibos
        New member
        • Nov 2011
        • 23

Mislim da je 3000kn za 1 i 2 stupanj znanja, koji se radi subotom i nedjeljom. Sad uskoro 02-03.06 u Rijeci.

Daleko manje od Domančića, a za isto ako ne i više znanja.

I što govori Dr. Smiljanić, samo jednom platiš, a možeš doći svake godine ponovno na tečaj obnoviti znanje, jer se uvijek nešto novo može čuti, a ne plaćaš više nikad ništa.
        To kod Domančića koliko znam ne postoji. Neka me ispravi netko ako sam u krivu.

I još nešto što mi se dopalo, Domančićevi ljudi nakon dobijanja diplome, ako hoće otvoriti obrt i raditi, na reklamu ispred
        prostorija moraju napisati "Bioenergija po metodi Zdenka Domančića", dok Dr. Smiljanić kaže da njemu reklame ne treba, i da svatko na reklami može napisati svoje ime i prezime, itd. Čovjek je stvarno dobar i drugačije razmišlja.

Comment

• sarko
          New member
          • Sep 2009
          • 1

Originally posted by saibos
          I što govori Dr. Smiljanić, samo jednom platiš, a možeš doći svake godine ponovno na tečaj obnoviti znanje, jer se uvijek nešto novo može čuti, a ne plaćaš više nikad ništa.
          Ista je stvar i kod Domančića ... možeš doći koliko puta želiš.

Comment

• SecretInitiations
            New member
            • Jun 2012
            • 2

Knjiga koja objašnjava energetsko liječenje

CreateSpace eStore:https://www.createspace.com/3712427https://www.createspace.com/3892233 Hrvatska verzija

Tu imaš detaljna objašnjenja uz demistifikaciju energetskog liječenja...

Comment

• saibos
              New member
              • Nov 2011
              • 23

već sam je počeo čitati. Ako je to stvarno tako, ovo će biti jako zanimljivo :))
              Hvala na linku.

Comment

• saibos
                New member
                • Nov 2011
                • 23

pošto imam neka znanja o rekonekciji, ova knjiga po meni opisuje
                bas iscjeljivanje rekonekcijom, mada ovo isjeljivanje autor nigdje ne spominje tim imenom.
                U njoj je u detalje sa slikama opisana inicijacija koju rade i masno nalaćuju rekonektivni iscjeljitelji, kao i vježbe meditacije i vježbe tijela, i jos neke druge stvari koje se ne nalaze u knjizi Erica Pearla.

Knjiga je po meni dobra za pročitati. Preporučam!
                Sada kada sam je pročitao jednom na brzinu, sada ću je još jednom polako.
                Živili.

Comment

• saibos
                  New member
                  • Nov 2011
                  • 23

ova tema prvenstveno je posvećena Dr. Dragi Smiljaniću, i reklamiranje
                  linkova drugih tehnika u ovoj temi je nepoželjna.

Ovaj link bi administratori morali prebaciti u grupu REKONEKCIJA, jer
                  ova knjiga koja se reklamira je upravo to. lječenje rekonekcijom.

Osobno sam je pročitao i u njoj ima jako puno rečenica preuzetih iz knjige Erica Pearla. Samo uz nadopunu detaljne inicijacije sa slikama energetkih točaka i nekih vježbi kojih nema u originalnoj knjizi.

Po meni, to je netko tko je bio na seminaru Rekonekcije te je u nju stavio ono što je tamo bilo naučeno, sa dodacima prepisanima iz knjige i malo drugačije uobličenima.

Ne kažem da knjiga nema dobrih informacija, 3$ velik novac.
                  Ona je samo mala nadopuna Pearlovoj izvornoj knjizi zbog opisane osobne rekonekcije i nekih vježbi meditacije.
                  Pozdrav.

Comment

• pranajama
                    pranajama
                    • Apr 2012
                    • 22

Dobar dan,

Htio bih ako netko moze reci nešto više o bioterapeutu Dr. Drago Smiljaniću.
                    Ovdje na forumu nema puno informacija o spomenutom bioenergetičaru.
                    Ima neki opis i video OVDJE, ali ovdje na forumu me čudi da nema više informacija i i iskustava sa njegovih tečaja ili izlječenja.

Ako netko nešto zna, molim da napiše.
                    Hvala.
                    Ovo mi se sviđa: SAM PITAŠ; SAM ODGOVARAŠ! BRAVO
                    Treba ipak to na suptilniji način izvesti, zar ne?

Comment

• pranajama
                      pranajama
                      • Apr 2012
                      • 22

Mislim da je 3000kn za 1 i 2 stupanj znanja, koji se radi subotom i nedjeljom. Sad uskoro 02-03.06 u Rijeci.

Daleko manje od Domančića, a za isto ako ne i više znanja.

I još nešto što mi se dopalo, Domančićevi ljudi nakon dobijanja diplome, ako hoće otvoriti obrt i raditi, na reklamu ispred
                      prostorija moraju napisati "Bioenergija po metodi Zdenka Domančića", dok Dr. Smiljanić kaže da njemu reklame ne treba, i da svatko na reklami može napisati svoje ime i prezime, itd. Čovjek je stvarno dobar i drugačije razmišlja.
                      SAM PITAŠ, SAM ODGOVARAŠ!

Comment

• Realista
                        Guru
                        • Dec 2009
                        • 1733

Neiskustvo... :)

Kod Domancica se uvek lepo pred svaki kurs ovde pojavi neko da pita kad je kurs, kako moze da se uplati, ali mu neko drugi odgovori :)

Comment

• saibos
                          New member
                          • Nov 2011
                          • 23

Originally posted by pranajama
                          Ovo mi se sviđa: SAM PITAŠ; SAM ODGOVARAŠ! BRAVO
                          Treba ipak to na suptilniji način izvesti, zar ne?
                          Istina prvo sam pitao, pa kada vidim da nitko ne odgovara, pronašao sam
                          podatke na internetu i tu ih objavio. Što je u tome loše?

Nakon toga sam i sam otišao na 1 i 2 stupanj, te me još poslje
                          ljeta čeka 3 stupanj.

Ako netko želi pitati kako je bilo na 1 i 2 stupnju, tu sam. Pozdrav.

Comment

• efica
                            New member
                            • Nov 2012
                            • 3

Pozdrav svima.
                            Završila sam tečaj kod prof. Smiljanića, 1 i 2 stupanj i moram priznati da sam jako zadovoljna, kako naučenim tako i samom njegovom pojavom. Doslovno zrači dobrotom i pozitivnošću, priča puno priča iz života u kojima je uvijek i jedna doza humora. G. Domančića ne poznam i ne mogu ništa reči, ali doživljaj prof. Smiljanića je predivan i to je ono što znam i što ću uvijek preporučiti.
                            1. i 2. stupanj su uvijek vikendom po dva dana i cijena je 3000kn, 3. stupanj je subotom i cijena je 2000kn. Prvi stupanj prof. Smiljanić uvijek savjetuje ponoviti.

Pozdrav!

Comment

• madagaskar
                              Guru
                              • Sep 2011
                              • 557

Idući termin za školu Drage Smiljanića je u 11 mjesecu, u Zagrebu i Rijeci
                              razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                              😀
                              😂
                              🥰
                              😘
                              🤢
                              😎
                              😞
                              😡
                              👍
                              👎