Škola bioenergije po Dr. Dragi Smiljaniću

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • saibos
    New member
    • Nov 2011
    • 23

Škola bioenergije po Dr. Dragi Smiljaniću

ako nekog zanima, bio sam prošli vikend na 1 i 2 stupnju god Dr. Drage Smiljanića i moji utisci su samo pozitivni.
    Bilo nas je oko 40-tak (i bolje da je bilo manje ljudi), jer da nas je bilo 150 kao što to rade druge "razvikanije" škole,
    ne bi niti Dr. Smljanić niti njegovi pomoćnici mogli pratiti vježbanje svih učenika, a ovako su mogli svima pojedinačno
    pokazati kod metode, gdje se griješi i što dobro radimo, a što ne. Veliki plus.

Osim velikog znanja bioenergije, Dr. Smiljanić uz to kako tretitirati koju bolest bioenergijom, daje kao šlag na tortu
    i npr. koje točke i na koji način masirati na tijelu kako bi dobili što brže izlječenje (on je i akupunturolog i kiropraktičar)
    te što si spraviti od prirodnih preparata za neke od bolesti.
    Dr. Smiljanić je riznica znanja i tvrdim da za prvi i drugi stupanj se dobije znanje o bioenergiji koje nisam mogao
    dobiti nigdje drugdje, jer ovo o čemu on govori i kako govori, se drugdje skiriva, te kod drugih je to samo
    znanje za odabrane.
    Bili su na tečaju ljudi iz Zagreba i ljudi iz Istarske i Primorsko Goranske županije, čak i neki Domančićevi bioterapeuti da
    popune rupe u znanju.

Toplo preporučam seminar Dr. Smiljanića svima koji se odlučuju za bioenergiju, čak više od drugih škola, jer dobiti će te sigurno više.
    Poslje ljeta idem na 3 stupanj, samo prije toga ću još jednom ići i ponoviti 1 i 2 stupanj besplatno kada se na to odlučim,
    da mi sjedne još bolje, a sigurno ću još nešto čuti novoga, jer on sve govori kao iz rukava i to se treba čuti.
    Ego mu nije u oblacima kao kod drugih koji o istome uče ljude, čovjek je čvrsto na zemlji.
    Ljep pozdrav svima.
    Ivan
  • LIK
    ←↑→↓
    • Oct 2009
    • 3195

Mislim da on ne želi da se govori da je to njegova metoda.

Metoda je gotovo identična ZD metodi, što nameće logički zaključak da su imali istog učitelja ili su naučili jedan od drugoga

Comment

• saibos
      New member
      • Nov 2011
      • 23

Originally posted by LIK
      Mislim da on ne želi da se govori da je to njegova metoda.

Metoda je gotovo identična ZD metodi, što nameće logički zaključak da su imali istog učitelja ili su naučili jedan od drugoga
      oprosti, ali gdje sam ja napisao da je bioenergija po metodi Dr. Drage Smiljanića? To nigdje nisam napisao.

Napisao sam bioenergija po Dr. Dragi Smiljaniću, što bi se moglo čitati i kao po učenju Dr. Smiljanića. Doktor sam govori da je njegov učitelj živ u Indiji i ima preko 100 godina, dok Domančić ne spominje svog učitelja, već da je on prvi. Biti će da je Domančić stariji nego što se misli.

Hvala

Comment

• thor 555
        Alternativa addict
        • May 2010
        • 295

Prijatelju stavi ego sa strane i koristi to sta si naucio u pomaganju bolesnih,a to tko je gdje i otkoga naucio je u ovoj prici nevazno

Comment

• saibos
          New member
          • Nov 2011
          • 23

dobro ljudi u čemu je ovdje problem, ja sam napisao gore sve normalno i uljudno, objasnio kako je bilo na seminaru i tako, a onda me jedan forumaš proziva da s sam spomenuo da je to metoda Dr. Smiljanića (a to nisam nigdje rekao), a drugi da imam veliki ego.
          Po čemu sad to?
          Oprostite, ali kako vi čitate te postove na forumu?
          Mislim, znam da ima različitih shvaćanja, ali ovo je stvarno previše. Još tako reći nisam ni počeo raditi bioterapiju, a već ti pripisuju neki ego. Ma kakav ego, ja ne znam ni što je to. Je li to nešto za jesti?

Ne mojte me krivo shvaćati, samo sam iznio ovdje kako je bilo na seminaru i ništa više.
          Za one koji se premišljaju na čiji seminar ići, toplo preporučam seminar Dr. Drage Smiljanića.
          Pozdrav svima.

Comment

• LIK
            ←↑→↓
            • Oct 2009
            • 3195

Originally posted by saibos
            dobro ljudi u čemu je ovdje problem, ja sam napisao gore sve normalno i uljudno, objasnio kako je bilo na seminaru i tako, a onda me jedan forumaš proziva da s sam spomenuo da je to metoda Dr. Smiljanića (a to nisam nigdje rekao), a drugi da imam veliki ego.
            Po čemu sad to?
            Oprostite, ali kako vi čitate te postove na forumu?
            Mislim, znam da ima različitih shvaćanja, ali ovo je stvarno previše. Još tako reći nisam ni počeo raditi bioterapiju, a već ti pripisuju neki ego. Ma kakav ego, ja ne znam ni što je to. Je li to nešto za jesti?

Ne mojte me krivo shvaćati, samo sam iznio ovdje kako je bilo na seminaru i ništa više.
            Za one koji se premišljaju na čiji seminar ići, toplo preporučam seminar Dr. Drage Smiljanića.
            Pozdrav svima.
            Prijatelju, napisao si u naslovu ...

Uglavnom nije bitno, bio sam na seminaru i imam sve pohvale.
            Domančićevu metodu poznam također iako nisam bio na njegovom seminaru, ali mogu vršiti usporedbe.
            Znam ljude koji su bili na ZD seminaru i također su vrlo zadovoljni naučenim ...

Na kraju krajeva kako kaže thor to nije ni bitno. Svatko bira učitelja koji mu odgovara ...

Comment

• thor 555
              Alternativa addict
              • May 2010
              • 295

Saibos izgleda da si me krivo shvatio,jednostavno me ovo sta si napisao asociralo na ono tko ima veci,ako me razumijes sta zelim reci? Vazno je da to sto radis ima efekta i da sluzi onome za sta je stvoreno,tj za lijecenje.nemoj to shvacati kao mekakav napad jer mi to nije bila namjera. Puno srece u radu.Pozdrav

Comment

• saibos
                New member
                • Nov 2011
                • 23

Ne daj bože da nekom zamjeram, samo mi je krivo kada me se krivo razumije.

Daj bože da čim više ljudi pomognemo da ozdrave.
                Hvala svima.

Comment

• vedera
                  Alternativa addict
                  • Jul 2011
                  • 447

Citam vas i sjetim se pjesmice pomirenja iz djetinjstva ...mir..mir ..mir ..nitko nije kriv ..ava..ava..ava nitko nije krava
                  Bas lijepo sto nas je sve vise bez obzira cije ucenje prihvatili

Comment

• mihar
                    New member
                    • Jul 2012
                    • 3

Pozdravljam sve ucesnike foruma i zahvaljujem se svima na korisnim postovima.Interesuje me da li na tecaju dobijate neke prirucnike u stampanoj formi kao podsetnike pored usmenog predavanja i vezbi.

Comment

• vedera
                      Alternativa addict
                      • Jul 2011
                      • 447

Originally posted by mihar
                      Pozdravljam sve ucesnike foruma i zahvaljujem se svima na korisnim postovima.Interesuje me da li na tecaju dobijate neke prirucnike u stampanoj formi kao podsetnike pored usmenog predavanja i vezbi.
                      Kod Domančića možeš kupiti dva dvd-a ....prodaju ih skupa ...na jednom je seminar...na drugom Stipe objašnjava i pokazuje na pacijentici nekih 300 dijagnoza...300-tinjak bolesti...od najčešćih do onih rijetkih.

Ako si vješt u pisanju možeš poprilično podataka sakupiti i tako jer što god trebao Stipe ti ponovi ...npr tako sam ja ...imam jako puno teksta sa predavanja :)

Comment

• madagaskar
                        Guru
                        • Sep 2011
                        • 557

Moji dojmovi o ovoj školi i predavaču su i više nego pozitivni.
                        Kako mi je ovo prvi puta da sam išla na tečaj ovakvog tipa ne mogu vršiti nikakve usporedbe.

Na tečaju je bilo dosta praktičnog rada što je vrlo pozitivno.
                        Osim što se pokazivao način i mjesto polaganja ruku za pojedinu bolest ujedno se pokazivala i pripadajuća akupunkturna točka te se navodila biljka koju treba uzimati i na koji način i to za svaku bolest pojedinačno.

Takav način educiranja polaznika mi se učinio vrlo kvalitetnim i temeljitim.

Nekim polaznicima je tehnika bolje polazila za rukom a neki će morati malo više vježbati iako se i njihova energija lijepo osjetila dok smo se međusobno tretirali.

Idući termin za školu Drage Smiljanića je u 11 mjesecu, u Zagrebu i Rijeci

razbijte sve svoje iluzije kako biste ih mogli zamijeniti novima

Comment

• kozmo
                          New member
                          • Nov 2012
                          • 69

Dali ima materijale sa kursa da se kupe bez da se ide na kurs

Comment

• thor 555
                            Alternativa addict
                            • May 2010
                            • 295

Jedino da ti kupi netko tko ide na tecaj.

Comment

• periklo
                              New member
                              • Jun 2011
                              • 58

Originally posted by kozmo
                              Dali ima materijale sa kursa da se kupe bez da se ide na kurs
                              Koji je stvarni razlog da ovo tražiš?
                              Nemogućnost odlaska na tečaj, nedostatak financija ili nešto treće?

Stvarno znanje stječeš isključivo na tečaju, a pisani materijal ti dođe samo kao podsjetnik.
                              Nikako obrnuto.
                              Bojim se da ako počneš učiti iz knjiga bez prakse, možeš "povući vraga za rep" pa napraviti više štete nego koristi.
                              U ovakvim slučajevima pisani materijal ne sadrži "ono nešto", a što je od izuzetnog i vitalnog značaja za sigurnost te uspjeh tretmana.

To je kao da iz priručnika koji sadrži isključivo text - učiš plesati.

Razmisli.
                              Ne pilite piljevinu.

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                              😀
                              😂
                              🥰
                              😘
                              🤢
                              😎
                              😞
                              😡
                              👍
                              👎