Pozdrav svima,
Imam mamu koja ima dijabetes tipa 2 i na inzulinu je.
Napravio sam joj jedno 5 terapija bioenergijom,
najvise zbog smanjivanja razine secera u krvi (dijabetes tipa 2) i oči su oštećene dijabetesom, do te mjere da su joj žilice popucale u pozadini i ona gleda sve kroz tu "mrežu" krvavih žilica i jako se muči. Kada zabaci glavu u jednu stranu, u oku joj se pomakne, pa onda uspije nešto vidjeti
u ispred sebe ako gleda kroz kut oka. Ma užas.
Radim tehniku za oči i dijabetes u jednom tretmanu.
Oči su mi jako važne da joj se poboljša vid, ali ne vidimo poboljšanje.
Biti ću uporan i dalje.
Ovdje samo molim savjet, da li tu ili preko privatne poruke, da mi kaže
iskusan bioterapeut, da li se ovo može riješiti tretmanima bioenergijom ili
kod očiju nema toliko pozitivnih pomaka.
Molim bez uvrede, da mi se jave savjetom samo bioterapeuti sa iskustvom kod ove bolesti, da mi kazu na što trebam paziti kod terapije, jer koliko vidim vremena nema puno jer oči propadaju iz dana u dan.
a svi drugi koji nemaju iskustva u ovome, neka samo čitaju i uče kao što i ja učim. Hvala.
Imam mamu koja ima dijabetes tipa 2 i na inzulinu je.
Napravio sam joj jedno 5 terapija bioenergijom,
najvise zbog smanjivanja razine secera u krvi (dijabetes tipa 2) i oči su oštećene dijabetesom, do te mjere da su joj žilice popucale u pozadini i ona gleda sve kroz tu "mrežu" krvavih žilica i jako se muči. Kada zabaci glavu u jednu stranu, u oku joj se pomakne, pa onda uspije nešto vidjeti
u ispred sebe ako gleda kroz kut oka. Ma užas.
Radim tehniku za oči i dijabetes u jednom tretmanu.
Oči su mi jako važne da joj se poboljša vid, ali ne vidimo poboljšanje.
Biti ću uporan i dalje.
Ovdje samo molim savjet, da li tu ili preko privatne poruke, da mi kaže
iskusan bioterapeut, da li se ovo može riješiti tretmanima bioenergijom ili
kod očiju nema toliko pozitivnih pomaka.
Molim bez uvrede, da mi se jave savjetom samo bioterapeuti sa iskustvom kod ove bolesti, da mi kazu na što trebam paziti kod terapije, jer koliko vidim vremena nema puno jer oči propadaju iz dana u dan.
a svi drugi koji nemaju iskustva u ovome, neka samo čitaju i uče kao što i ja učim. Hvala.
Comment